Mijn jaar 2011

Aan elk jaar komt een einde, en zo ook aan dit jaar. Vanavond vier ik het voor het eerst niet thuis maar met vrienden. 2011 was een jaar vol met hoogte punten maar ook zeker met diepte punten maar ik kan het gelukkig afsluiten met een dikke glimlach want van die dieptepunten leer je altijd weer en kom je er zeker sterk uit. Benieuwd hoe mijn 2011 was? Kijk dan zeker even verder!

Begin februari kocht ik dan eindelijk een domein. Ik gebruik WordPress en als je dat gratis gebruikt zonder domein kan je er vrij weinig mee en het niet naar eigen wensen invullen en dat wou ik ontzettend graag. Vandaar dat ik mijn stoute schoenen aantrok en een domein kocht en sinds dien bestaat byaranka.nl!

Sinds ik mijn domein had ging het ineens heel snel met bezoekers er kwamen er steeds meer bij. En tot nu toe heb ik elke dag rond de 1000 unieke bezoekers. Het is niet ontzettend veel, maar ik ben er echt ontzettend blij mee en vind het erg leuk om te zien dat de lijn elke dag nog stijgt!

Op 5 maart dit jaar werd ik dan eindelijk 18 jaar, je zou denken die gaat meteen voor haar rijbewijs maar daar heb ik niet zoveel behoefte aan want ik heb een scooter dus kan ik overal lekker lui heen. Wel fijn is dat ik nu overal in kom als we naar de stad gaan en legaal sterke drank mag kopen! Lucky me, haha!

Helaas begon ik van mijn budget merken af te stappen en high end merken veel interessanter te vinden. Ik werk hard voor mijn geld bij de Appie Happie dus had ook wat meer te besteden en dat kon ik dus mooi uitgeven aan mooie make-up producten. Als ik nu tussen mijn make-up snuffel vind je meer dure merken dan budget merken. Oeps..

Voor mij zou 2011 ook het jaar zijn dat ik eindelijk van de middelbare school af zou zijn. Alleen helaas verliep dat niet zoals ik wou. Ik zakte voor mijn HAVO examen tegen al mijn verwachtingen in, ik had een mooie lijst toen ik mijn examens in ging. Alleen ik had mijn examens zo slecht gemaakt dat ik in één keer gezakt was. Ik mocht het jaar een keer over doen maar dat zag ik niet zitten met mijn dyslexie en de nieuwe examen eisen dus besloot Marketing en Communicatie op het MBO te gaan doen, waar ik het nu erg naar mijn zin heb!

Zoals ik dus al zei volg ik nu de opleiding Marketing en Communicatie, wat ik erg leuk vind.  Gelukkig mocht ik in het 2de jaar instromen omdat mijn cijferlijst voor mijn examens gewoon erg goed was! Alleen hier is nog steeds die Aranka bezig die niet van leren houdt en het dus ook lekker niet doet. En dat kan ik helaas wel terug zien in bepaalde cijfers, dus daar moet ik echt iets aan gaan veranderen. Volgende week start ik trouwens met mijn stage voor de opleiding en die ga ik doen bij De Nieuwe Zaak en dan vooral de Miss Lipgloss Shop!

In dit jaar heb ik ook ontzettend leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten, op de nieuwe opleiding natuurlijk en mensen uit het blog leven. Met mijn eerste perspresentatie heb ik er een aantal mogen ontmoeten en een paar leuke meetings! Daar heb ik ook een aantal vrienden aan overgehouden wat ik echt ontzettend leuk vind!

Dit jaar is ook zeker een jaar van gezelligheid geweest, met mijn lieve vrienden en familie. Ik hou ontzettend veel van hun en vind het dan ook geweldig om wat met ze te doen. Lekker shoppen aan de andere kant van het land, een avondje stappen in de kroeg of een leuk dance feest tot bankhangen toe met een filmpje erbij. Ik vind het allemaal erg leuk en heb erg genoten!

Ook op het werk heb ik het erg naar mijn zin, erg leuke collega’s en ben lekker all round bezig. Dan weer even kassa, dan de counter doen of andere klusjes. Zoals met kerst was het heel rustig die avond, dus heb ik met een collega alle kerststukjes voorzien van een leuk stukje folie en een lintje!

Kerst was dit jaar ook weer een beetje normaal, 4 jaar geleden hoorden we met kerst dat mijn moeder kanker had en stond ineens onze hele wereld op zijn kop. Gelukkig is dit groot en deels afgesloten en hebben we lekker met het gezin voor het eerste gegourmet. Dit kwam omdat ik een gourmet set bij de Media Markt had gewonnen en daar moest natuurlijk gebruik van gemaakt worden!

En oud en nieuw is ook bijna in zicht, dus gisteren heeft mama heerlijke oliebollen, appelflappen en ananasflappen gebakken! Echt tegen de oliebollen van mijn moeder kan niemand op, ze zijn zo lekker!

Ik wens jullie in ieder geval alvast een spetterend oud en nieuw met veel gezelligheid en lieve mensen om je heen!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Rachelle
  31 december 2011 at 08:27

  Wat een leuk artikel Aranka!
  Ik hoop dat 2012 net zo knallend voor je gaat worden!
  x

 • Reply
  Chantal
  31 december 2011 at 09:15

  Erg leuk om jouw overzicht van 2011 te zien! Ik wens je alle goeds voor het nieuwe jaar!

 • Reply
  Milou
  31 december 2011 at 09:24

  Wat leuk om te zien hoe jouw jaar is verlopen :-) Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  charile
  31 december 2011 at 09:25

  Wat een leuk artikel! Happy New Year <3

 • Reply
  Paola
  31 december 2011 at 09:39

  Wat leuk om te lezen hoe je jaar is verlopen! Hoop dat 2012 veel goeds voor je meebrengt!

 • Reply
  Nena
  31 december 2011 at 09:42

  Leuk artikel, ik hoop dat 2012 net zo mooi voor je wordt!

 • Reply
  Miranda
  31 december 2011 at 10:11

  Wat een leuk artikel. Alvast veel succes met je stage, en alvast de beste wensen:D

 • Reply
  Joyce
  31 december 2011 at 11:19

  Fijn om met jou even terug te mogen blikken Aranka, ik kan me voorstellen dat Kerst bij jullie vooral ging om het samen zijn en het dankbaar terugblikken op alles wat je hebt. Ik zie het zeker ook als een van de hoogtepunten dat ik jou en vele andere bloggers heb mogen ontmoeten op het Demak’Up event, want wat was je gezellig! (:

 • Reply
  Panajotta
  31 december 2011 at 11:19

  Leuk om te lezen!
  Hopelijk wordt 2012 ook een heel mooi jaar!
  xoxox Panajotta

 • Reply
  Helen
  31 december 2011 at 11:40

  Wat een leuk artikel Aranka!
  Ik wil je alvast het allerbeste wensen voor 2012!

 • Reply
  Esmay
  31 december 2011 at 12:04

  Wat leuk zeg! :)
  Heel veel plezier/geluk/liefde in 2012 :D

 • Reply
  LottedeJ
  31 december 2011 at 13:07

  Leuk om te zien! Ik wens je een fijne jaarwisseling alvast :)

 • Reply
  Paulien
  31 december 2011 at 14:25

  Alvast een gelukkig nieuw jou blog is echt goed gegaan, ik hoop dat die van mij (ons) ook zo gaat stijgen (:

 • Reply
  Paulien
  31 december 2011 at 14:26

  Oeps dat was een beetje fout getypt haha. Alvast een gelukkig jaar probeerde ik te zeggen (;

 • Reply
  Lovethatmakeup
  1 januari 2012 at 11:03

  Leuk zo’n overzichtje! Ik wens je een prachtig jaar toe :)

 • Laat een reactie achter