Michael Kors Midnight Shimmer

Michael Kors Midnight Shimmer

Michael Kors, het merk waar ik groot fan van ben als het om tassen gaat. Ik heb er een aantal in mijn bezit en moet altijd ook redelijk zwijmelen bij de prachtige kledingstukken dat het merk heeft. Alleen het goud van het merk vind ik af en toe een beetje beetje ordinair overkomen maar bij deze nieuwe geur vind ik het heel erg goed passen! Midnight Shimmer is de nieuwste geur van het merk en heeft een hele warme en zwoele geur, perfect voor de winter!

Michael Kors Midnight Shimmer

Michael Kors introduceert Michael Kors Midnight Shimmer Eau de Parfum, het nieuwste limited edition parfum in de Michael Kors Collection lijn. De sprankelende en innemende geur is de perfecte finishing touch voor een betoverend avondje uit. En zo ziet de verpakking er ook uit, erg leuk dat dat zo met elkaar is meegenomen.

Michael Kors Midnight Shimmer

Maar de flacon ziet er nog beter uit zonder het doosje er om heen. Het is echt een betoverende fles die prachtig op je kaptafel zal staan, terwijl hij eigenlijk heel erg simpel vormgegeven is. Misschien kan je het al wel raden, de flacon straalt het mysterieuze en het mooie van een sterrenhemel uit. Wat natuurlijk perfect bij de Midnight Shimmer past. Over het hele idee van de geur vind ik het totaal plaatje erg goed kloppen.

Michael Kors Midnight Shimmer

Midnight Shimmer is een rijke, houtachtige geur bedoeld om de avond op te lichten met een verslavende mix van zachte muskus, jasmijnblaadjes en sensuele vanille, een geurnoot die wereldwijd geliefd is. Stralend als een sterrenhemel opent de geur met een sappig vleugje Kweepeer, benadrukt met de frisse dauwgeur van Fresia en luxueuze Jasmijn. De zwarte Vanilleboon onthult een fluwelen sensualiteit. De geur sluit af met een intrigerende mix van Mos, Perubalsem en een vleugje muskus.

Michael Kors Midnight Shimmer

Topnoten: Kweepeer, Fresia, Jasmijnblaadjes
Middelnoten: Vanilleboon, Amber Hout, Cashmeran
Basisnoten: Mos, Perubalsem, Muskus

Ik had het niet verwacht, maar ik vind de geur echt waanzinnig lekker! Het is inderdaad een hele zwoele en wat zwaardere geur die perfect geschikt is voor avonden of overdag wanneer het weer wat kouder en guurder is. De geur komt heel luxueus en warm over, ook kan ik het met geen enkele andere geur vergelijken wat het dus een unieke geur maakt. Ik ben echt blij verrast!

Michael Kors Midnight Shimmer

De geur is een eau de parfum waardoor hij zwaarder is en goed blijft hangen de hele dag. Je ruikt hem een hele tijd, maar na een tijdje raak je er aan gewend. Maar raak je dan even je hals aan of een sjaal die je weer om doet ruik je hem weer helemaal opbloeien. Ook krijg ik de hele dag door complimenten over deze geur, de medemens ruikt hem dus de hele dag rondom mij heen hangen. Wel moet ik erbij zeggen dat je maar een klein beetje nodig hebt dus niet als een gek moet gaan sprayen met deze geur.

Michael Kors Midnight Shimmer

Prijzen:

Michael Kors Midnight Shimmer Eau de Parfum 30 ml – € 54,00
Michael Kors Midnight Shimmer Eau de Parfum 50 ml – € 80,00
Michael Kors Midnight Shimmer Eau de Parfum 100 ml – € 104,00

De heerlijke geur van Michael Kors Midnight Shimmer is verkrijgbaar vanaf 17 oktober exclusief bij Parfumerie Douglas te koop. Ik vind het echt een verbazingwekkende lekkere geur en je zult verbaasd zijn als je hem zelf ruikt. Het is misschien een prijzig geurtje, maar dé geur om jezelf of een ander met Kerst cadeau te geven, ik weet het zeker!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Vanessa
  10 oktober 2016 at 15:08

  Klinkt als een heerlijk parfum. De flacon ziet er ook prachtig uit!

 • Reply
  femketje
  10 oktober 2016 at 15:08

  oh wauwie, dat is nog eens een shiny flacon <3

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 oktober 2016 at 15:47

  Oeh klinkt heerlijk! Deze ga ik zeker even ergens testen!

 • Reply
  Maaike
  10 oktober 2016 at 17:05

  Wat fijn dat het zo’n unieke geur is, nu ben ik wel heel erg benieuwd haha :)

 • Reply
  rachel
  10 oktober 2016 at 18:48

  oh kom ik weer maar die moet ik hebben hihi houd van dat soort geuren!!

 • Reply
  Evelien
  10 oktober 2016 at 23:32

  Ik wil hem ruiken! ♥

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  11 oktober 2016 at 09:23

  Mmhh, hier ben ik heel benieuwd naar! Binnenkort toch maar eens even uitproberen, ha!

 • Reply
  Julie
  11 oktober 2016 at 10:58

  Wat een prachtige flacon! Ik heb nu pas twee nieuwe parfums gekocht: Voyage En Inde van Rituals (Limited Edition) en Good Girl van Carolina Herrera. Beiden echt topgeuren, dus ik moet nog even wachten voor ik van mezelf weer een nieuw geurtje mag kiezen! :-)

 • Reply
  Natasja
  11 oktober 2016 at 11:07

  Wat klinkt dit goed! Prachtige flacon <3

 • Reply
  chucky1012
  11 oktober 2016 at 14:05

  Om eraan te snuffelen zal ik binnenkort eens langs de parfumerie shop gaan.
  Prachtige flacon!

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  11 oktober 2016 at 21:28

  Deze ga ik zeker weten onthouden, ik hou zeker namelijk van de wat zwaardere geuren met vanille en de rest van de noten die erin zitten :)

 • Reply
  Chimaya
  13 oktober 2016 at 13:17

  Wow weer een nieuwe MK geur, ik ga zeker even langs de Douglas.

 • Laat een reactie achter