Search
Close this search box.

Merry Christmas!

Lieve lezeressen, als eerst wil ik jullie hele fijne kerstdagen wensen! Met veel liefde, gezelligheid en gezondheid! Want dat is eigenlijk waar het allemaal om draait. Helaas was dit met kerst een paar jaar geleden wel anders dus kerst staat nu zeker bij ons in het teken van de gezondheid en dat je nog samen met de familie kan zijn, want wie weet kan het zo voorbij zijn!

Ik ga vandaag lekker bij mijn oma en tante eten en het gewoon erg gezellig met elkaar hebben, want het is al een wonder dat we nog allemaal bij elkaar mogen zijn. Gelukkig hebben we een hechte band en is het niet even een kerstbezoekje.

Morgen natuurlijk nog eventjes bij de rest van de familie op bezoek en ’s avonds gezellig thuis gourmetten op mijn gewonnen gourmet set van de Media Markt! Nog bedankt Media Markt, anders hadden we niet gegourmet, haha! Ik vind kerst echt ontzettend gezellig en heb er dan ook veel zin in!

Ik ben benieuwd wat jullie dit jaar allemaal met kerst doen!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

14 reacties

  1. gelukkig kerstfeest gewenst!
    Ik heb vanmiddag lekker gegourmet, voor de rest ga ik lekker een boek lezen en morgen avond werken :)

  2. Merry Christmas !
    Wij hebben gisteravond gegourmet en we zijn vandaag bij mijn oma geweest en morgen is mn moeder jarig dus komen er allemaal vrienden en familie en dan gaan we uiteten ! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *