Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Merci Handy Hand Cleansing Gels

Merci Handy Hand Cleansing Gels

Het eerste wat je denkt is waarschijnlijk, wat een leuke en schattige verpakkingen! Tenminste dat was wat ik dacht toen ik voor het eerst deze leuke flesjes zag. Er staat met vrolijke letters Merci Handy op, een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had en wellicht jullie ook niet. Merci Handy is een cometicamerk uit Frankrijk dat er heel erg vrolijk uitziet. Ze hebben onder andere Hand Cleansing Gels die heel anders zijn dan de klassieke die wij kennen en dat maakt het juist zo leuk!

Merci Handy Hand Cleansing Gels

Merci Handy is een heel erg leuk merk met een aantal producten zoals handgels, face mists, oil pulling detox zakjes en tandpasta. Maar net even wat anders dan dat wij gewend zijn. Normaal zijn deze producten heel saai en vooral niet boeiend, maar Merci Hand weet er een waar feestje van te maken. Met hun kleurrijke verpakking doen ze al wonderen, maar de té lekkere geuren van de producten maken ze helemaal vriendjes met mij.

Merci Handy Hand Cleansing Gels

Ik laat jullie vandaag een aantal Hand Cleansing Gels zien. In totaal zijn er 7 verschillende varianten met allemaal een andere geur:

  • Black Vanilla
  • Cherie Cherry
  • Coco Rico
  • Flower Power
  • Lollipop
  • New Wave
  • Oh My Melon

De geuren lijken me voor zich spreken waar ze naar ruiken. Maar het mooiste is dat je ze echt even in het echt moet ruiken want het ruikt zó lekker dat je na het gebruik de hele tijd aan je handen ruikt.

Merci Handy Hand Cleansing Gels

De flesjes hebben en inhoud van 30 ml, wat het een klein en compact flesje maakt waardoor je het heel gemakkelijk mee kan nemen in je tas zonder dat het al te veel ruimte in neemt. En het flesje ziet er vooral heel erg leuk uit niet?

Merci Handy Hand Cleansing Gels

Op de achterkant van de verpakking vinden we nog wat meer informatie over het product, maar het spreekt vrij voor zich. De site vermeldt trouwens ook dat ze dierproefvrij zijn, dat is ook fijn om te weten!

Ingrediënten:

Alcohol denat., Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Glycerin, Propylene glycol, Parfum, carbomer, Aminomethyl propanol, Lactose, Microcrystalline cellulose, Sucrose, Zea mays starch, CI 77007, Tocopheryl acetate, Hydroxypropyl methylcellulose, maltodextrin, CI 19140, CI 14700, CI 42090, Butyl Phenyl Methyl Propional, 4-Hydroxy Isohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Limonene.

Merci Handy Hand Cleansing Gels

De flesjes hebben allemaal een handige dop die makkelijk doseert maar de verpakking ook goed afsluit, wel zo handig als je hem onder andere in je tas meeneemt. Dan wil je natuurlijk niet dat het gaat lekken. De flesjes zijn echt heel erg makkelijk in gebruik.

Merci Handy Hand Cleansing Gels

En als je de gel dan uit de verpakking haalt verschijnt er meteen een dikke glimlach op mijn gezicht, de geuren ruiken zó ontzettend lekker! Je ziet trouwens kleine balletjes in de gel, deze zitten boordevol hydraterende bestanddelen die zorgen voor een heerlijk zachte huid. En wat ze zeggen is echt waar. Mijn handen voelen na gebruik heerlijk schoon aan en zeker niet plakkerig, maar ook niet droog. En wat het lekkerste is dat mijn handen zó lekker ruiken!

Merci Handy Hand Cleansing Gels

Ik kan er niet omheen, deze producten ruiken zó ontzettend lekker dat ik er niets anders dan enthousiast over kan zijn. Heb jij ook graag een desinfectie gel bij je maar wil je dat toch even wat extra’s geven? Ga dan voor de Merci Handy varianten in je favoriete geur. De flesjes zijn helemaal niet gek duur, want je betaald € 2,99 per verpakking. Merci Handy is nu alleen nog maar Alicejo.com te koop maar binnenkort ook bij de ICI Paris XL zodat je zelf ook alle geuren kan ruiken en ervaren!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik hou Ici Paris in de gaten, ze zien er echt super leuk uit. En de geuren, daar ben ik nu ook wel benieuwd naar.

  2. Ze doen mij denken aan mijn favoriete cleansers van Bath & Body Works. Deze lijken mij zo fijn, ik kan niet zonder deze gels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *