Meningen kunnen veranderen.

Ken je dat gevoel, je bent eigenlijk ergens tegen en ineens ga je het ontzettend mooi vinden. Ik heb dat met tattoo’s ik vind of vond het helemaal niks. Hoe kun je je lichaam nou verminken met plaatje, waar als ouder bent misschien wel ontzettende spijt van gaat krijgen? Want als je 50 bent en nog steeds met zo een ding rondloop is ja, een beetje raar. Ik snapte die mensen gewoon niet, hoe kon je nou zoiets nemen. Maar een mens moet volgens mij zelf iets tegenkomen zodat hij het gaat begrijpen.

En ik ben het tegen gekomen, ik was lekker aan het neuzen op Tumblr en ineens sprong een foto voorbij en het trok echt meteen mijn aandacht, apart van normaal word ik niet warm of koud van een tattoo. Maar ik bleef naar dit plaatje staren. Het geeft gewoon aan wat mij is overkomen, ik vulde mijn verhaal gewoon in bij dit plaatje. Raar toch. Ik heb het trouwens alleen over de veer met de vogels, de tekst niet persee omdat dat dan weer niet over komt met de gedachte achter mijn verhaal.

Als ik naar deze tattoo kijk moet ik meteen aan mijn moeder denken, die heel ziek is geweest en mijn moeder is echt mijn drijfveer en toen ze ziek werd was dat er niet meer maar dat is dus weggevlogen. Ik vind dit echt zo een ontzettend mooi plaatje en ik kan het maar niet uit mijn hoofd krijgen, dat is toch raar?

Mijn mening is in ieder geval bijgeschaafd over tattoo’s en ik begin ze te waarderen. Alleen of ik het zelf ooit aandurf om er eentje te nemen, I don’t thinks so. Maar wat ik wel heel zeker weet is dat ik hier over na ga denken, want ik vind hem echt prachtig en zou hem dan ook best op mijn schouderblad willen hebben zonder tekst en een klein beetje realistischer. Ik twijfel!

Kennen jullie dat, dat je ergens tegen bent en ineens ga je het erg mooi vinden?

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Sweetbeautylife
  25 november 2011 at 07:18

  Ik vind tattoo’s met een betekenis erg mooi, zoals dit. Ik weet niet of ik ooit een tattoo laat zetten dat is ook wel een twijfel geval! Je zou bijvoorbeeld deze veer uit kunnen printen en in lijsten hihi! Als je het op je schouderblad laat zetten zie je het zelf niet, maar als je deze inlijst en je komt je kamer iedere keer binnen dan zie je het wel! haha!

  Het is maar een idee :)

  Liefs!

 • Reply
  Laura
  25 november 2011 at 07:55

  Ik heb dat met piercings, een paar jaar geleden wou ik zo graag een piercing. Maar nu vind ik het opeens niet meer mooi en wil ik liefst niks meer van ijzer of dergelijke in men gezicht.
  Een tattoo wil ik jaaaaaaren en daar is mijn mening nog niet over veranderd. Een tattoo is mooi als het een persoonlijke mening heeft.

  xxje Laura

 • Reply
  Paola
  25 november 2011 at 07:56

  Best herkenbaar! Ik wil later een tatoeage met de namen van mijn kinderen.. Vroeger was ik er helemaal niet fan van, maar sinds ik een jaar of 17 was is daar verandering in gekomen!

 • Reply
  Manon
  25 november 2011 at 08:38

  Wat een prachtige tattoo zeg.. De betekenis en jouw verhaal erbij maakt hem nog mooier! Ik zou het gewoon doen als je je er echt goed bij voelt..

 • Reply
  Kelly
  25 november 2011 at 08:42

  Ik vind het ook echt een prachtige tattoo. Zelf heb ik er persoonlijk ook niets mee, zou er zelf geen één willen. Ik vind het alleen wel mooi als iemand een tattoo heeft met een prachtige betekenis erachter. Ook vind ik er één of twee wel voldoende.

 • Reply
  L
  25 november 2011 at 09:45

  Ik vind tattoos met en betekenis ook erg mooi.
  Zit er zelf ook al een poos over te denken.
  Als je twijfelt kunt je het altijd eerst met tattoopaper doen. Verschillende webshops verkopen het wel, gewoon even Googlen! Je zoekt een afbeelding, print die uit en plakt hem als t ware op je lichaam. Dan kun je kijken of je hem op je eigen lijf ook mooi vind en kun je zoeken naar de juiste grootte.

 • Reply
  Sabine
  25 november 2011 at 11:14

  Ik zie tattoos meer als een herinnering die je visueel met je mee draagt. Natuurlijk zitten ze in je hoofd gegraveerd maar soms is het bijvoorbeeld fijn dat je iets van je af kunt schrijven. Dat heb ik persoonlijk met tattoos.

  Elke keer als je er naar kijkt word je aan iets herinnert en dat vind ik mooi.

  Deze tattoo die jij laat zien, samen met de motivatie die jij eraan geeft vind ik eeeecht prachtig.

 • Reply
  Miranda
  25 november 2011 at 13:33

  Echt een hele mooie tattoo, ik heb hem inderdaad ook gezien. Ik laat binnenkort (13 januari ) ook een tattoo zetten, die voor mij ook veel betekenis heeft :D

 • Reply
  roos
  25 november 2011 at 15:00

  Oh dat gevoel is zo herkenbaar bij mij. Ik heb het al zo vaak gehad; tattoo’s (wil ik nu), uggs (heb ik nu), foundation (draag ik nu) en nog zo veel meer.

 • Reply
  LindaB
  25 november 2011 at 15:29

  Het is indd een hele mooie tattoo. Zelf heb ik er ook twee, gewoon omdat ik ze echt schitterend vind en ze horen nu gewoon bij mij, wilde al tattoo’s vanaf dat ik 9 was……kan mij nu ook niet voorstellen dat ik er spijt van krijg. En ik verander ook wel eens van mening met betrekking tot iets van ik eerst afschuwelijk/ of gewoon niet mijn ding vind en ik het later begin te waarderen. kan nu geen concreet voorbeeld noemen, het gaat dan meer om ‘kleine zaken’ in het leven.

 • Reply
  LottedeJ
  25 november 2011 at 16:07

  Het is inderdaad een prachtige tattoo. Je bent nog jong, dus je hebt nog alle tijd om erover na te denken!

 • Reply
  knoopje
  25 november 2011 at 17:21

  Het moet zijn I don’t think so, zonder s.
  Tattoos worden steeds normaler maar ik moet er nog niet veel van hebben zelf…

 • Reply
  Cynthiiaa
  25 november 2011 at 17:48

  Het is inderdaad een mooie tattoo! Ik ben nooit tegen tattoo’s geweest, was altijd al een voorstander, I love it! Ik was tegen de iPhone, die bezit ik nu, ik was tegen Facebook, daar ben ik nu ook lid van en ik was tegen grote wenkbrauwen die ik nu met trots bijteken! :) We oordelen misschien te snel, maar hey, we zijn ook maar mensen. :’)

 • Reply
  Sharon
  25 november 2011 at 19:35

  Hah, deze foto staat ook al een poosje in mijn computer! Ik vind tattoo’s steeds mooier worden, en zolang het een persoonlijke betekenis heeft denk ik niet dat je er spijt van gaat krijgen.

 • Reply
  Karina
  25 november 2011 at 21:01

  Zulke tattoos vind ik echt prachtig, ik wil er later ook echt een!

 • Reply
  Chantal
  26 november 2011 at 08:36

  Wanneer er echt een mooi verhaal achter een tattoo zit vind ik het nog wel wat hebben, maar denk dat ik er sowieso nooit één zou laten zetten.

 • Reply
  Shanna
  26 november 2011 at 22:33

  Oooo, wat een schitterende tattoo!

 • Reply
  Evelien
  27 november 2011 at 13:53

  Mooi :) lijkt op de tatoeage die ik even in het website balkje heb gezet ;)

 • Reply
  Rose
  28 november 2011 at 23:22

  wow! Ik keek op je site en zag deze foto staan.. Hoe ontzettend toevallig, heb dit plaatje sinds gisteren (zondag) op de achtergrond van mijn telefoon…

 • Reply
  Nicole
  9 december 2011 at 18:52

  Idd een prachtige tattoo! En wat speciaal dat jij er gelijk een verhaal bij hebt. Eerst vond ik tattoo’s ook helemaal niets, maar bescheiden tattoo’s met het silhouet van een dier of een mooie quote vind ik echt mooi!

 • Laat een reactie achter