Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Melkmeisje Douche Foams

 photo Melkmeisje10_zps841ad3b4.png

Melkmeisje, een merk waar ik zelf niet echt bekend mee ben. Ik weet nog wel toen ik bij de Kruidvat werkte dat ik die enorme flessen in het schap moest zetten, maar voor de rest heb ik niet echt ervaring met het merk. Maar deze nieuwe douche foams zien er heel goed uit voor een leuke prijs! Ik laat ze aan jullie zien!

 photo Melkmeisje2_zpsffc953ea.png

Melkmeisje is een beetje een onbekend merk in Nederland, maar het is echt puur Hollands basic merk met prima producten zoals zeep, body lotion en crèmes. Maar ook Melkmeisje wilde mee gaan met de nieuwe trends en heeft dus nu ook twee heerlijke douche foams op de markt gebracht. In twee verschillende geuren. Waterlelie & Zeemineralen voor een verfrissend effect en Magnolia & Sandelhout voor een verzorgend effect.

 photo Melkmeisje1_zpse12c1da9.png

Alle producten van Melkmeisje zijn verrijkt met melkproteïnen en zo ook deze douche foams. De vochtregulerende en fluweelzachte formules bevatten milde ingrediënten voor een goede verzorging van de huid. Klinkt goed vinden jullie ook niet? Trouwens wisten jullie dat de producten van Melkmeisje huidvriendelijk zijn, vochtregulerend, dermatologisch getest, vrij van kleurstoffen en parabenen.

 photo Melkmeisje3_zpsf01a169a.png

Melkmeisje Douche Foam Magnolia & Sandelhout

Zin in een wat warmere geur om je goed schoon mee te maken, dat kan met deze warme geur! De geur van Magnolia en Sandelhout ruikt samen echt heerlijk en is een warme en sensuele geur. De verpakking ziet er vrolijk uit en helemaal niet zo saai als ik van het merk gewend ben!

 photo Melkmeisje4_zpsa81df9dd.png

De foam is een gel achtige substantie die behoorlijk hard uit de verpakking komt. Pas op dat je dus niet meteen teveel gebruikt. De dop heeft een makkelijke doseer knop die prima werkt. De geur van de douche foam vind ik erg lekker en warm, echt even een verwen momentje.

 photo Melkmeisje5_zps7e2ef57b.png

De ingrediënten van de foam zien er op zich prima uit maar bevatten van SLS. Maar ook weer genoeg voedende oliën voor de huid.

 photo Melkmeisje6_zps9690786d.png

Melkmeisje Douche Foam Waterlelie & Zeemineralen

Dan hebben we nog een iets frissere variant wat mijn favoriet is. Vooral met het warme weer vind ik deze echt heerlijk ruiken. Ook zie je meteen aan de verpakking door het blauwe dat het een verfrissende variant is. De zeemineralen ruik je natuurlijk niet terug, maar wel de frisse waterlelie.

 photo Melkmeisje7_zps1a150431.png

Eigenlijk heb ik hier niet zoveel meer over te vertellen. Het is precies hetzelfde product als de andere variant alleen dan met een andere geur. Hij werkt perfect onder de douche en er komt een rijke schuim uit waarmee je je heerlijk kan wassen en verwennen!

 photo Melkmeisje8_zpscb0117e5.png

Ook deze foam bevat SLS maar ook weer de verzorgende oliën. Ik vind het zelf echt een prima product zonder dat ik het merk dat hij uitdrogend is op de huid. Hij laat een heerlijke subtiele geur achter en werkt gewoon heel prettig, echt even een momentje voor jezelf onder de douche.

 photo Melkmeisje9_zpsc9908924.png

Een klein dotje gel wordt al snel een hele grote dot met schuim, die heerlijk ruikt en zich rijkelijk verdeelt over de huid. De schuim maakt goed schoon en spoelt weer makkelijk van de huid af, wat hou ik toch van douche foams! Helemaal als ze ook nog eens een lekkere geur hebben!

 photo Melkmeisje_zps5812ed18.png

De Melkmeisje Douche Foams zijn vanaf nu verkrijgbaar bij supermarkten en drogist voor € 3,49 per stuk. Mijn favoriet is toch wel de heerlijk verfrissende Waterlelie & Zeemineralen, die heerlijk verfrissend ruikt onder de douche. Voor de koudere dagen zou ik zeker de Magnolia & Sandelhout aanraden!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. HIj bevat SLES zo te zien. Sodium Laureth Sulfate… dat is gelukkig wel de minst agressieve van de twee… het zit ook in de Rituals Foam! dit zou een hele goede tegenhanger kunnen zijn en ik ga ze zeker aanschaffen om te testen! leuke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *