Niets is zo gezellig als na een drukke dag thuis komen met de kaarsjes aan, geliefden op de bank en iets lekkers. Nu ik samenwoon vind ik het erg leuk als ik laat thuis kom vanuit het werk en Danny al klaar zit met een drankje en een hapje, dat is pas thuiskomen! Alleen een toastje met brie en salade kennen we nu wel, ik heb een heel erg lekker idee voor jullie!
Wat heb je nodig?
- Melba toast
- 1 el crème fraise
- blikje tomaten puree
- knoflook poeder
- paprika poeder
- pastrami
- tuinkers
- peper en zout
Kun je geen pastrami vinden in de supermarkt? Het is ook erg lekker met rosbief.
Voor dit recept heb ik de heerlijke toastjes van Melba gebruikt, in de varianten naturel en luxe pompoen. Naturel is natuurlijk veilig voor iedereen, maar ik ben ook heel erg enthousiast over de luxe pompoen smaak. Deze heeft een heerlijke subtiele pompoen smaak die erg goed bij dit recept smaakt. Maar de naturel is natuurlijk ook prima!
Eerst gaan we aan de slag met de saus. Doe de eetlepel crème fraise in een schaaltje en voeg daarbij de tomaten puree, paprika poeder, knoflook poeder en het peper en zout. De peper en zout gebruik je alleen om de saus op smaak te brengen, wellicht vind je de saus al goed van smaak zonder peper en zout. Meng dit allemaal goed door elkaar tot je een egale saus hebt zonder klontjes.
Daarna pakken we de toastjes erbij. Ik heb gekozen voor de Melba toast naturel en met pompoen pitten. Smeer een heel dun laagje saus op het toastje en verdeel de plakken pastrami in drie delen. Leg nu een stukje pastrami op het toastje en voorzie deze van een lekkere dikke dot saus. Daarna knip je wat tuinkers af, wast deze schoon en legt dit op de saus om het helemaal af te maken!
En klaar zijn de ontzettend lekkere hapjes, ziet het er ook niet heel erg luxe uit? Alsof je echt een voorgerechtje hebt in een restaurant en het is gewoon heel erg makkelijk zelf thuis te maken!
Ik krijg alweer honger als ik de foto’s zie!
Saaie toastjes zijn vanaf nu verleden tijd met dit heerlijke recept, of misschien beter gezegd, idee. Melba Toast heeft ook een eigen magazine, Melba Magazine. Een online blad vol met inspiratie recepten, verhalen en leuke weetjes over eten. Heerlijk om door te lezen op de bank als je terug komt van een drukke dag en ondertussen geniet je natuurlijk van een lekker Melba toastje met pastrami ;).
Melba Toast van van der Meulen is in verschillende smaken gewoon bij de supermarkt te koop.
Dit is een gesponsord artikel
❤
Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’
13 reacties
Kiss & Make-up
5 januari 2015 at 12:21Paprikasaus eh? Dat klinkt lekker :-)
Nathalie Eline
5 januari 2015 at 12:30Dit ziet er heerlijk uit zeg! Alleen al van de foto’s krijg ik spontaan trek in een melba toastje met pastrami en paprika saus! :)
chucky1012
5 januari 2015 at 13:55Wat klinkt dat heerlijk.
Zo makkelijk is het dus om een heerlijk sausje te maken ;-)
beautifulday4makeup
5 januari 2015 at 14:33Dat ziet er weer lekker uit zeg!
Sandra (beautybysandra)
5 januari 2015 at 15:02Het ziet er echt heerlijk uit zeg!
Joika
5 januari 2015 at 16:01Hmmm paprika saus, nog nooit van gehoord maar klink suuuupppper lekker!
Margot
5 januari 2015 at 16:07Lekker! Ik heb altijd wel van dit soort toastjes in huis.
Pauline
5 januari 2015 at 16:37Oh Aranka, ik krijg altijd zo’n honger van je receptjes! Haha. Dit ga ik eens maken!
Diana
5 januari 2015 at 19:19Lekker hoor
lucindainwonderland
5 januari 2015 at 20:05toastjes vind ik echt zo bij de tijd van het jaar horen als je lekker met z’n allen bij elkaar zit en trek hebt in iets kleins. Volgens mij heb ik ook nog wel twee pakken toast in huis liggen. xxx Lucinda
xmmke
5 januari 2015 at 21:15Ik ben nu serieus wat Melba toastjes aan het eten met geraspte kaas ;p maar dit recept lijkt me ook heeeerlijk!
Roos
5 januari 2015 at 23:24Beetje jammer dat je 5 soort van zelfde foto’s in het artikel zet, foto’s van bijv het saus maken zou het al iets breder maken
Gerda
6 januari 2015 at 11:54Paprikasaus? Eerder tomaten aangezien er meer tomatenpuree in gaat dan paprika poeder en al helemaal geen verse paprika?