Search
Close this search box.

Melba toast met pastrami en paprikasaus

 photo MelbaToastmetPastrami4_zpsa83712b4.png

Niets is zo gezellig als na een drukke dag thuis komen met de kaarsjes aan, geliefden op de bank en iets lekkers. Nu ik samenwoon vind ik het erg leuk als ik laat thuis kom vanuit het werk en Danny al klaar zit met een drankje en een hapje, dat is pas thuiskomen! Alleen een toastje met brie en salade kennen we nu wel, ik heb een heel erg lekker idee voor jullie!

 photo MelbaToastmetPastrami_zps367cbb32.png

Wat heb je nodig?

 • Melba toast
 • 1 el crème fraise
 • blikje tomaten puree
 • knoflook poeder
 • paprika poeder
 • pastrami
 • tuinkers
 • peper en zout

Kun je geen pastrami vinden in de supermarkt? Het is ook erg lekker met rosbief.

 photo MelbaToastmetPastrami2_zps2c57256b.png

Voor dit recept heb ik de heerlijke toastjes van Melba gebruikt, in de varianten naturel en luxe pompoen. Naturel is natuurlijk veilig voor iedereen, maar ik ben ook heel erg enthousiast over de luxe pompoen smaak. Deze heeft een heerlijke subtiele pompoen smaak die erg goed bij dit recept smaakt. Maar de naturel is natuurlijk ook prima!

 photo MelbaToastmetPastrami7_zpsca331e60.png

Eerst gaan we aan de slag met de saus. Doe de eetlepel crème fraise in een schaaltje en voeg daarbij de tomaten puree, paprika poeder, knoflook poeder en het peper en zout. De peper en zout gebruik je alleen om de saus op smaak te brengen, wellicht vind je de saus al goed van smaak zonder peper en zout. Meng dit allemaal goed door elkaar tot je een egale saus hebt zonder klontjes.

 photo MelbaToastmetPastrami5_zpsa02da4ac.png

Daarna pakken we de toastjes erbij. Ik heb gekozen voor de Melba toast naturel en met pompoen pitten. Smeer een heel dun laagje saus op het toastje en verdeel de plakken pastrami in drie delen. Leg nu een stukje pastrami op het toastje en voorzie deze van een lekkere dikke dot saus. Daarna knip je wat tuinkers af, wast deze schoon en legt dit op de saus om het helemaal af te maken!

 photo MelbaToastmetPastrami8_zps881bac8c.png

 photo MelbaToastmetPastrami10_zpsfe305067.png

En klaar zijn de ontzettend lekkere hapjes, ziet het er ook niet heel erg luxe uit? Alsof je echt een voorgerechtje hebt in een restaurant en het is gewoon heel erg makkelijk zelf thuis te maken!

 photo MelbaToastmetPastrami9_zpsbc3c3c03.png

Ik krijg alweer honger als ik de foto’s zie!

 photo MelbaToastmetPastrami1_zps46f85352.png

 photo MelbaToastmetPastrami6_zpsb59c4b3e.png

Saaie toastjes zijn vanaf nu verleden tijd met dit heerlijke recept, of misschien beter gezegd, idee. Melba Toast heeft ook een eigen magazine, Melba Magazine. Een online blad vol met inspiratie recepten, verhalen en leuke weetjes over eten. Heerlijk om door te lezen op de bank als je terug komt van een drukke dag en ondertussen geniet je natuurlijk van een lekker Melba toastje met pastrami ;).

Melba Toast van van der Meulen is in verschillende smaken gewoon bij de supermarkt te koop.

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Dit ziet er heerlijk uit zeg! Alleen al van de foto’s krijg ik spontaan trek in een melba toastje met pastrami en paprika saus! :)

 2. toastjes vind ik echt zo bij de tijd van het jaar horen als je lekker met z’n allen bij elkaar zit en trek hebt in iets kleins. Volgens mij heb ik ook nog wel twee pakken toast in huis liggen. xxx Lucinda

 3. Beetje jammer dat je 5 soort van zelfde foto’s in het artikel zet, foto’s van bijv het saus maken zou het al iets breder maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *