Mega Perspakketten Unboxing

Mega Perspakketten Unboxing

Ik ben heerlijk twee weken op vakantie geweest en in die tussentijd hebben de pakketjes zich behoorlijk opgestapeld. Omdat ik weet dat jullie dit soort video’s erg leuk vinden maakte ik er een uitgebreide unboxing van! Mocht je wat zien waar je graag meer over wilt weten, geef dan zeker even een gil in de comments! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  30 juni 2017 at 15:14

  Zoveel leuk ;-)
  Altijd een groot feest om dit alles uit te pakken.

  Xoxo

 • Reply
  Laura
  30 juni 2017 at 17:18

  Wat een leuke producten heb je ontvangen! Ik ben zelf heel benieuwd naar de producten van Kruidvat.

 • Reply
  femketje
  1 juli 2017 at 08:27

  die essie lakjes en dat glitter palette <3

 • Laat een reactie achter