Search
Close this search box.

Mega Perspakketten Unboxing!

Het leek jullie een leuk idee als ik mijn perspakketten voor de camera ging uitpakken. Omdat ik niet meer thuis woon, maar mijn pakketjes nog wel bij mijn ouders bezorgd worden haal ik ze eens per week op. Tijd om jullie alle nieuwtjes te laten zien! Wil je meer weten over sommige producten? Laat het me dan zeker weten in de comments en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Leuke video!
  Veel fijne producten om reviews etc. over te schrijven nadat je een heleboel getest hebt.
  Ik ben zo benieuwd naar de eerste product dat je liet zien, de producten die verkocht worden bij de supermarkt waar je werkt, al oogschaduwpalettes.
  Wat zou het fijn zijn als je bijvoorbeeld eens in de 2 weken zoiets laat zien.
  Je bent mooi opgemaakt.
  Welk merk lipstick en wat voor kleur heb je op?

  Happy Friday Xoxo

 2. Dit soort video’s vind ik erg leuk om te zien. Maar misschien de volgende keer er wat minder snel door heen gaan. Nu lijkt het wat gehaast en heb ik stiekem het idee dat je het niet zo leuk vindt om te doen… terwijl dit dus wel zo kan zijn. Ben zelf erg benieuwd naar de philosophy en Gucci geur. xxx Lucinda

 3. Fijn filmpje! Ik vind het een hele leuke manier om een soort korte sneak preview te krijgen over wat we binnenkort kunnen verwachten! Prachtige producten heb je ontvangen.

 4. Heel leuk om te zien! Het maakt mij meteen nieuwsgierig naar de Guhl-lijn en de shampoo van Elvive, en ook naar de Gucci-geur! Wat mij betreft mag je best ter plekke producten openen en even je eerste indruk geven, kost iets meer tijd maar geeft juist weer een beetje meer idee van wat jij ervan vindt :)

 5. Leuk filmpje! Ik ben benieuwd naar de jane iredale producten, ik gebruik nml altijd de pure pressed mineral foudation (een van de weinige producten waar ik geen puisten van krijg) van haar. De concealer en setting spray zijn ook herl fijn. Verder heb ik geen makeup ervan ivm prijs en verkrijgbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *