Maybelline The One By One Mascara

Een zoektocht voor een nieuwe mascara was voor mij niet nodig, ik had voor mijn gevoel al de beste mascara die er was voor mij. En dat was natuurlijk de Max Factor Falsh Lash Effect. Die maakten mijn wimpers prachtig lang met volume en het zag er ook nog eens heel natuurlijk uit. Maar met de kortingsactie zag ik deze mascara staan en was er toch wel een beetje benieuwd naar en besloot hem mee te nemen.

Het borsteltje is behoorlijk dik maar dat maakt me niet uit want dat was ik al gewend van mijn vorige mascara. Het verschil alleen is dat deze veel rondere vorm heeft en het borsteltje is veel flexibeler. In de verpakking zit 10,4 ml wat wel een beetje aan de weinige kant is als ik het vergelijk met mijn andere mascara’s en daar de inhoud van. De verpakking is mooi rood en lekker opvallend dus. Het borsteltje en de verpakking zijn dus goed gekeurd!

Sorry voor de slechte foto maar zo ziet dus het borsteltje eruit. Lekker groot zodat hij makkelijk alles mee kan pakken. Ik vind hem zelf erg fijn werken, hij neemt behoorlijk veel mascara op en zo hoef ik dus maar een paar keer over mijn wimpers heen te gaan voor het juiste resultaat. Ook fijn is dat hij lekker zwart is.

En dan nu natuurlijk het belangrijkste, hoe ziet het eruit op mijn wimpers. Ik heb van mezelf behoorlijk lange wimpers en al lekker zwart maar ik wil altijd graag meer. Op de bovenste foto heb ik niks op en de onderste foto 1 laagje mascara. Wat ook erg fijn is aan deze mascara dat hij de hele dag goed blijft zitten en niet verschrikkelijk uit gaat lopen zoals mijn Chanel mascara.

Zoals je kan zien geeft de mascara echt een mooi natuurlijk resultaat, al vind ik zelf. Ik ben echt fan van deze mascara geworden en vind hem misschien nog wel fijner dan mijn vertrouwde Max Factor Falsh Lash Effect mascara en hij is nog goedkoper ook, dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

De mascara is te koop bij de drogisterijen voor € 13,49

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Joyce
  9 mei 2011 at 10:48

  Ik gebruik hem zelf ook en vind hem erg fijn.
  Al heb ik nu het probleem, na een dikke maand gebruiken, dat hij een beetje gaat brokkelen waardoor mijn ogen irriteren. Maargoed, het effect dat hij geef is en blijft erg mooi!

  • Reply
   annabelle
   4 januari 2014 at 02:59

   ik had ergens gehoord dat je je mascara borsteltje na ongeveer 1 á 2 maanden moet veranderen of gewoon een nieuwe mascara moet kopen.
   Als je dat niet doet heb je kans om raar wit spul tussen je wimpers te krijgen(dat wordt veroorzaakt door de bacteriën die aan je mascara borsteltje zit), waardoor je dus irritaties kan oplopen.
   Verder is je mascara meestal klonterig als hij over de datum is, dus mischien ligt het daar aan.

 • Reply
  Joan
  9 mei 2011 at 10:49

  Ziet er goed uit! :D

 • Reply
  Roos
  9 mei 2011 at 11:21

  Je hebt echt al super mooie wimpers van je zelf vind ik.
  En die mascara doet het trouwens echt super goed!

 • Reply
  Sharon
  9 mei 2011 at 13:22

  Ziet er inderdaad goed uit!

 • Reply
  Sharon
  9 mei 2011 at 15:10

  Wauw ziet er echt goed uit! Deze wil ik nog wel een keer proberen :)

 • Reply
  Manon
  9 mei 2011 at 15:22

  Ik heb deze mascara ook en ben er ook heel blij mee!

 • Reply
  Silva
  9 mei 2011 at 16:46

  Dat ziet er heel goed uit! Je hebt trouwens supermooie wimpers,ook zonder mascara!

 • Reply
  Steph
  9 mei 2011 at 17:04

  Ik heb deze mascara zelf ook en ik vind hem geweldig. Maybelline heeft sowieso hele fijna mascara’s.

 • Reply
  Maris
  9 mei 2011 at 18:33

  Wauw, je ziet echt verschil! Lijkt me een fijne mascara.
  x

 • Reply
  Rose
  9 mei 2011 at 19:35

  Wow, wat een effect!

 • Reply
  www.bysjanty.nl
  9 mei 2011 at 20:50

  Deze gebruik ik ook sinds een maand en het is echt een hele fijne mascara!

 • Reply
  Esmay
  9 mei 2011 at 21:29

  Echt goed resultaat. Na mijn “The Falsies” ga ik deze denk ik proberen!

 • Reply
  Suzanne
  9 mei 2011 at 22:51

  dat klinkt goed!

 • Reply
  Mariska
  10 mei 2011 at 14:37

  Ziet er wel goed uit!

 • Reply
  Lynet
  11 mei 2011 at 13:59

  Ik had hem ook gekocht maar vond hem flink tegenvallen! Het lijkt wel alsof mijn wimpers meer recht vooruit staan, ipv een mooie krul.. Heb het er met vriendinnen over gehad, en zij vonden hem ook niet zo fijn. Maar masxara vind ik sowieso altis erg persoonlijk want wat voor een de perfecte mascara is, is voor een ander weer helemaal niks.

 • Reply
  annabelle
  11 mei 2011 at 17:59

  Ik heb hem ook uitgetest en vind hem best fijn werken, al vind ik de fals lash… toch wel fijner. Het borsteltje is echt bijna flubber, super grappig :razz:

 • Reply
  Leontine
  12 mei 2011 at 19:15

  Wat heb je mooie lange wimpers! Gelukkig ben ik er zelf ook mee gezegend en mede daardoor ben ik vrij snel tevreden met een mascara, zolang hij maar goed separeert. Ik gebruik nu de million lashes van ?? en die bevalt me heel goed.

 • Reply
  Ilja
  14 mei 2011 at 14:20

  Jij hebt ook al mooie donkere wimpers van jezelf, nice!

 • Reply
  Deszie
  22 mei 2011 at 19:46

  Wauw, ik zag die eerste foto voordat ik de tekst erboven las en dacht dat er al mascara op je wimpers zat!

  • Reply
   Aranka
   22 mei 2011 at 20:13

   Haha, ik ben echt gezegend met lange donkere wimpers!

  Laat een reactie achter