Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline The Nudes Palette

 photo Maybelline The Nudes Palette2_zpsivnm7rh1.png

Ik tig keer zag ik hem voorbij komen op buitenlandse blogs, het Maybelline The Nudes palette. Maar helaas, in Nederland werd het werd het weer eens niet verkocht. Waarom worden alle mooie dingen vrijwel nooit in Nederland verkocht qua make-up? Maar mijn hart maakte een sprongetje toen het persbericht binnen kwam dat dit mooie palette ook eindelijk in de Nederlandse schappen komt te liggen.

 photo Maybelline The Nudes Palette_zpsm5tosybt.png

Het is geen geheim, ik ben dol op natuurlijke oogschaduw tinten. Daarom was ik ook zo benieuwd naar dit palette. Ik vind het palette er echt heel erg mooi uitzien en de kleuren keuze spreekt me ook heel erg aan. En ik vind het leuk dat een wat groter drogisterij merk met een écht palette uit komt in plaats van maximaal 4 kleurtjes. Mijn handen jeuken dan ook als een gek, dit palette moet ik snel testen!

 photo Maybelline The Nudes Palette3_zpssy3tjhqm.png

Het palette bestaat uit 12 verschillende tinten ‘bruin’ om het zo maar even te noemen. De kleuren hebben allemaal een andere finish en ik vind ze goed bij elkaar passen zonder dat de kleuren heel erg op elkaar lijken. Vaak heb je dat bij dit soort paletten, dan lijken de kleuren allemaal wel heel erg op elkaar en valt het tegenover elkaar weg in een ooglook.

 photo Maybelline The Nudes Palette11_zpsbsmcdywo.png

Op de achterkant vind je wat meer informatie over het palette en het idee ander het palette. Het palette is namelijk te gebruiken als quad, trio en duo. Op de foto kan je het niet heel erg goed zien maar de eerste vier kleuren vormen een quad (en de daarop volgende vier kleuren ook weer). De eerste bovenste drie kleuren vormen een trio (ga zo maar door met de rest van het palette) en de twee kleuren naast elkaar vormen ook een duo. Zo kunnen de kleuren dus het beste gecombineerd worden. Dat vind ik echt een leuk idee achter een palette met indeling. Natuurlijk kun je de kleuren ook naar eigen invulling gebruiken, maar ik vind het leuk om te zien dat er echt over nagedacht is.

 photo Maybelline The Nudes Palette5_zps51f2hexf.png

Het palette zelf vind ik echt een plaatje. Het ziet er luxe uit en heeft een prachtige inhoud. De pans zijn groot genoeg om er makkelijk met een kwast in te kunnen. Ook zit er een enorm grote loze ruimte in waar dan een klein sponsapplicatortje in zit. Volgens mij hadden er wel 4 in gepast, beetje loze ruimte dus, dan hadden ze beter het palette wat kleiner en handzamer kunnen maken.

 photo Maybelline The Nudes Palette4_zpses7oqkkz.png

De oogschaduws hebben allemaal wat anders, de ene is matte, de andere is semi-matte en de andere knalt van de shimmer. Ook dit vind ik een leuke afwisseling, zo kan je kiezen tussen een shimmer of matte look.

 photo Maybelline The Nudes Palette6_zpsqkih4ndw.png

Swatches van de eerste rij, stiekem vallen mij deze swatches een beetje tegen. De shimmer kleur knalt er echt uit, maar de nude tinten en matte tinten blijven wel een beetje achter. Het is niet slecht, maar ik had stiekem wat meer verwacht.

 photo Maybelline The Nudes Palette7_zps8wtovhlc.png

En dan de swatches van de onderste rij, deze hebben lekker veel pigmentatie. Wellicht ook doordat het allemaal shimmer kleuren zijn. Behalve de zwarte kleur, die is matte maar ook deze vind ik goed gepigmenteerd.

De oogschaduws zijn zacht en werken prettig zonder te kruimelen. Eigenlijk gewoon net even wat meer kwaliteit dan een goedkoper drogisterij merk. Het is natuurlijk niet te vergelijken met MAC, Too Faced of Urban Decay, maar ik vind dat ze het goed doen voor een drogisterij merk.

 photo Maybelline The Nudes Palette8_zpsdqrrg87j.png

 photo Maybelline The Nudes Palette9_zps801ar3zz.png

De oogschaduws werken ook erg prettig op het ooglid. De kleuren brengen makkelijk aan zonder fall-out en blenden goed met elkaar zonder kleur te verliezen. De kleuren in het palette zijn vrij subtiel, dus een echt knallende bruine look zal het niet worden, maar ik vind dit er ook heel mooi en subtiel uitzien.

 photo Maybelline The Nudes Palette1_zps6x5fuilw.png

Ik ben zeker niet teleurgesteld door dit palette, het is prima kwaliteit voor een drogisterij merk. Het heeft mooie kleuren die goed bij elkaar passen en fijn werken. Een subtiele ‘nude’ look is dus zo gemaakt. Het Maybelline The Nudes Palette is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterijen en bol.com voor € 15,99 per stuk. Wel iets meer voor een oogschaduw palette van de drogisterij, maar ik vind het het geld wel waard.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. Oeh valt mij niet tegen zeg! Vind m alleen toch wel behoorlijk aan de prijs. Voor twee euro meer heb je een Zoeva Palette en die zijn als ik dit zo Zie toch beduidend beter qua pigmentatie. Je hebt er een goede review van gemaakt!

 2. Prachtig , heb er enorm veel over gehoord. En hij is een hele goede dupe van urban decay naked pallete ! Voor een fijnere prijs. Kon hem helaas nog niet op bol.com vinden

 3. Mooi palette, ik wilde hem eerst kopen, maar hij is toch niet echt een aanvulling in mijn stash, heb al zoveel van dit soort kleuren. Maar leuk dat Maybelline dit palette op de markt brengt. Wellicht volgen er nog meer :)

 4. Toevallig heb ik hier morgen een review van maar dan de editie van Danie Bles! Net als jou ben ik er echt heel erg over te spreken en vind de kleuren echt super. Je kunt er ook echt verschillende kanten mee op.

 5. Ik heb al meerdere reviews over dit palette gelezen en wist ook zeker dat ik deze wilde kopen. Vandaag stond ik in de Kruidvat met dit palette in mijn handen en heb hem toch laten liggen?! Geen idee waarom.. Nu lees ik jouw artikel en nu moet ik hem van mijzelf alsnog gaan halen, ik vind de kleuren echt zo mooi en de swatches vallen me niks tegen :-). Echt een prima prijs voor zo’n palette vind ik zelf.

 6. Ik hou wel van die nude kleuren! Ondanks dat de pigmentatie niet perfect is, vind ik het toch een prachtige palette. Ik ben benieuwd

 7. Komt hij vast in het assortiment dan? Ik dacht namelijk alleen als limited edition.
  Hij is wel heel erg mooi. Ik ga hem scoren!!

 8. Wat een prachtige kleuren! En de make up die er met maakte is ook zeer mooi. Past bij veel wat je aantrekt!

 9. Dat is zelfs wat beter dan ik had verwacht, altijd fijn als dat gebeurd. Ik heb hem nog niet kunnen vinden in de winkels, maar ik blijf zeker zoeken. xxx Lucinda

 10. Mooi palette! Ik vind de prijs wel oke maar dan zou ik misschien toch iets meer betalen en eerder voor smashbox of urbay decay gaan.

 11. Mooie kwaliteit! Leuk voor iemand die wat minder make-up heeft, maar met mijn uitpuilende collectie is dit palette niet echt een aanvulling ;)
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *