Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

De Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara is de nieuwe mascara van Maybelline. Er zijn al meerdere varianten op de markt onder de ‘The Falsies’ naam, maar de Lash Lift is nieuw. De mascara belooft volume en lengte met een mooie krul, net alsof je een lash lift hebt gehad!

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

De mascara zit in een toffe en opvallende huls. Hij is helemaal zilver met een paarse dop met daarop de naam van het product. De mascara is verkrijgbaar in de standaard zwarte kleur en bevat 9.8 ml wat een normale inhoud is voor een mascara.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Het speciale borsteltje zorgt ervoor dat alle wimpers bedekt worden met een laagje mascara, zelfs de kleinste. De vorm zorgt ervoor dat je wimpers in een vorm komen te staan zodat je een open blik hebt.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

De formule bevat vezels (fibers) waardoor de wimpers voller en langer lijken. Je hoeft je bij de Lash Lift mascara geen zorgen te maken over klontjes, vlekken of vegen, omdat de volume mascara gedurende de hele dag op zijn plaats blijft zitten.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Ik ben heel erg benieuwd naar de mascara, normaal ben ik niet zo een groot fan van dit soort borsteltjes. Ik ben meer fan van de platte siliconen borsteltjes. Toch is dit borsteltje niet al te groot en bevat het veel mascara, daardoor denk ik dat het wel kan gaan werken!

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Mijn wimpers met de Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara.

Ik moet zeggen, ik ben behoorlijk onder de indruk van deze mascara. Met maar een paar keer over je wimpers heen gaan krijg je al dit effect. Mijn wimpers zijn zichtbaar een stuk langer, hebben meer volume én een krul.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

De mascara klontert niet en de vezels zijn ook niet zichtbaar (vaak gaan die een beetje klonteren als ze in de formule verwerkt zitten). Ook blijft hij de hele dag zitten zonder af te geven of af te brokkelen.

Verwijderen gaat ook simpel, het is een gewone mascara die oplost door middel van een make-up remover er overheen te halen.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Zoals ik al zei ben ik erg tevreden over de mascara, hij doet wat hij belooft te doen. Hij maakt mijn wimpers langer en voller met een mooie krul. Ook blijft hij goed zitten en is hij makkelijk te verwijderen. De Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara is te koop voor € 15,99 bij de drogisterijen, bol.com en online.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Was wat sceptisch maar wilde het toch proberen. Ik heb zelf lange wimpers maar sommige mascara’s laten het lijken of ze juist korter zijn, ondanks alle beloftes. Ik ben helemaal om wat een super mascara is dit zeg nog nooit zulke mooie wimpers gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *