Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara

De Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara moet dé mascara van dit moment zijn. We hadden eerst de Maybelline Sky High mascara waar ik ook heel enthousiast over was, maar nu is dit dé nieuwe mascara van het merk. Het is een mascara uit de bekende The Colossal range en belooft tot 36 uur perfect te blijven zitten.

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara7

Dé nieuwe The Colossal mascara van Maybelline

Ik ben vrijwel altijd fan van de Maybelline mascara’s. Ze zijn (als ze in de aanbieding zijn) goed te betalen en doen vaak wat ze beloven. Ik hou van volume en body wat betreft wimpers en dat maakt Maybelline vrijwel altijd waar. Deze nieuwe The Colossal variant belooft tot 36 uur lang te blijven zitten. Dit komt door de langhoudende wrap en seal formule. Hierdoor is de mascara ook nog eens waterproof en smudgeproof.

De nieuwe mascara van Maybelline is goed te herkennen aan de typische The Colossal vorm, maar dan in een zwart jasje met gele letters.

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara2

Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara beloftes

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over de mascara. Zo zit er 10 ml in, wat redelijk gemiddeld is voor een mascara. Daarnaast belooft de mascara een aantal dingen:

  • Waterproof – blijft goed zitten tijdens een regen- of huilbui.
  • Smudgeproof – wrijf je even in je ogen of doe je een dutje? Deze mascara gaat nergens heen.
  • Geen klontjes – mooie lange wimpers zonder klontjes!
Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara3

De megaborstel van de mascara zorgt ervoor dat de wimpers optimaal bedekt worden. Hij loopt taps toe zodat de kleinste haartjes aan de buitenkant ook goed bedekt kunnen worden. Het borsteltje bevat niet heel veel mascara, fijn want dat zorgt vaak voor klontjes. Wel ben ik benieuwd of het echt voor heel veel volume en body gaat zorgen. Maar aan de andere kant, daar beloven ze ook niets over.

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara5

Mijn wimpers zonder mascara.

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara6

Mijn wimpers met de Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara.

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara4

Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara review

De mascara brengt gemakkelijk aan en na een paar strijken over mijn wimpers zit de mascara perfect. Het is vooral een mascara die zich op de houdbaarheid richt. Verwacht dus niet enorm volume en body aan je wimpers. Zelf hou ik daar wel van, dus mis dat wel een beetje.

Maar laten we het dan over de houdbaarheid hebben. De mascara zit echt zo vast als een huis en gaat gedurende de dag nergens heen. Verwijderen is dan ook best een uitdaging, met een normale make-up remover krijg ik hem niet verwijderd. Ik moet echt iets met olie gebruiken of onder de douche goed met een cleanser boenen. De mascara maakt inderdaad gebruik van een seal methode, want tijdens het verwijderen brokkelt de mascara helemaal af en vind je overal kleine stukjes mascara. Zelf vind ik dat wel minder.

Maybelline The Colossal Up To 36H Mascara1

Hou je van een basic mascara die vooral heel lang en goed blijft zitten? Dan zit je zeker goed met deze Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara. Het is niet helemaal mijn soort mascara, maar slecht is hij zeker niet.

De Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara is te koop bij verschillende drogisterijen en online (waar hij goed in de aanbieding is) voor € 16,99. Wat vinden jullie van deze mascara?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *