Search
Close this search box.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’ Mascara

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme7_zps4e84b9d9.png

Volgens mij is dit de weet ik niet hoeveelste The Colossal mascara van Maybelline, ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Waarom een heel nieuw product bedenken als een nieuw product met dezelfde naam mee kan liften op het succes van The Colassal mascara’s. Alleen deze is anders, dit keer gaan we echt extreme! Of dat ook echt zo is zie je in mijn review.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme_zpsd08d967b.png

De mascara valt in het schap meteen op door haar knal gele kleur met paarse glimmende letters. Maar dat moet ook, want de mascara wil aandacht trekken. Zowel de verpakking moet de aandacht trekken als straks je wimpers. Op de catwalk is het al een hype, de ‘kijk-naar-mij wimpers’. Met andere woorden, de wimpers die groot, vol en gezien mogen worden.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme1_zps08325450.png

De mascara belooft dan ook de meeste volume te geven van alle Maybelline mascara’s, maar dan echt zonder klontjes. Dat vind ik best een spannende belofte, want over het algemeen ben ik heel erg enthousiast over de Maybelline mascara’s, zou deze ze allemaal qua volume kunnen overtreffen? Het klinkt in ieder geval erg goed.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme2_zpsb83d94a6.png

Maar hoe komt de mascara dan aan dat extreem volume effect? Dat ligt aan de speciale steel van de mascara. Deze is golvend en heet ook wel ‘dubble pump’ hiervoor komt er twee keer zoveel product op het borsteltje en weet je zeker dat je wimpers goed bedekt zijn met de mascara en dat zorgt voor die extreme volume.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme3_zpsf437abe8.png

De verpakking is zoals alle The Colassal producten eigenlijk hetzelfde. Alleen deze variant heeft een lekkere knallende kleur geel met paarse letters. De verpakking vind ik er leuk uit zien en het werkt prima met het mascara aanbrengen en hij sluit weer goed en makkelijk af.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme5_zpseb783e86.png

Achter op de mascara zie je nog eventjes de speciale werking van de mascara door de golvende steel. Hierdoor komt er dus meer product in het borsteltje te zitten. Wat ik me dan meteen afvroeg is of de mascara dan niet sneller op gaat? Want er zit niet meer in dan een andere mascara. Ik heb het idee dat hij niet echt meer mascara gebruikt omdat de wimpers heel natuurlijk dun blijven en niet dik worden, maar gewoon heel dun. Dus volgens mij gaat deze mascara net zo lang mee als een andere mascara.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme6_zpsf4e6bba6.png

Het borsteltje, hier zie je goed de golvende steel. Als je goed naar het borsteltje kijkt valt het wel mee hoeveel product er op het borsteltje zit. Naar mijn idee is het niet echt extreem veel, maar als het maar werkt. Dat gaan we nu bekijken.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme8_zps92175682.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme9_zps6ebd8f9c.png

Mijn wimpers met een laagje Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’ mascara! Wauw, dit is inderdaad echt extreem. Volgens mij heb ik nog nooit zulke lange wimpers gehad. Wat een verschil ook met de vorige foto!

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme10_zps9f312e44.png

De formule met verfijnde waxen en verdikkende extracten zorgt ervoor dat het heel makkelijk aangebracht op je wimpers. Hierdoor kan je de mascara ook laag voor laag gebruiken zonder dat het gaat klonteren. Ook bevat de formule collageen en pro-keratine die de haartjes volume geven en versterken. Hierdoor voelen je wimpers ook zo comfortabel aan, als of je geen mascara op hebt.

Ik vind de mascara inderdaad echt geweldige en extreme volume geven, maar stiekem mis ik toch een beetje body. Daar hou ik altijd ook wel van, maar als je op zoek bent naar een mascara die je wimpers echt heel erg lang maakt, dan kan ik je zeker deze aanraden. Ook fijn is dat hij perfect blijft zitten de hele dag en niet gaat vlekken, hij klontert inderdaad niet en hij is weer heel makkelijk te verwijderen van de wimpers.

 photo Maybelline-The-Colossal-Go-Extreme4_zps59947304.png

Ik ben echt enthousiast over deze mascara, hij maakt echt zijn beloftes waar en dat is tegenwoordig al iets! Je hebt inderdaad extreem lange wimpers die niet klonteren en hij zit heel comfortabel zonder te vlekken. Vanaf begin juni moet de nieuwe Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’ mascara in de schappen bij de drogisterij liggen voor € 15,49.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

  1. Hoi, dit ziet er best goed uit! Kun je een keer een artikel maken met je meest favoriet mascara’s? Ik heb ook een vettere huid en met veel mascara’s het pand oog effect aan het einde van de dag. Zelfs die van Chanel. Kortom, nog steeds op zoek naar de perfecte mascara waarin voor mij de prijs niet meteen het meest belangrijk is. Vooral het niet vlekken is voor mij van belang en dit wordt in andere blogs niet vaak onder loop genomen.

  2. Mooi effect! Ik hou wel van de colossals:) deze ga ik zeker kopen. Ik zie het effect op je foto’s:)

    Ik heb zelf korte rechte wimpertjes, dit zijn voor mijn gevoel de enige mascara’s die echt iets doen voor mij!

  3. Jouw wimpers zijn sowieso heel makkelijk volgens mij, dat valt mij in elk geval vaak op, maar hij verlengt ook wel echt heel veel! Bizar eigenlijk. Als je hem in combinatie met een volumineuze mascara gebruikt heb je misschien helemaal best of both worlds :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *