Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara 2

Sinds lange tijd weer eens een review, zijn jullie er klaar voor! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het een beetje verleerd ben. Mijn mascara was op en ik liep in de Kruidvat en zag deze nieuwe mascara van Maybelline liggen. De Maybelline The Colossal Curl Bounce mascara die lange en gekrulde wimpers beloofd. Klinkt goed en ik ben altijd wel de spreken over de Maybelline mascara’s dus ik nam hem mee naar huis!

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara2 2

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara Review

De Maybelline Colossal Curl Bounce mascara is de nieuwe mascara van het merk. Uitgebracht onder de bekende The Colossal range. Het is een langhoudende volume mascara met een speciaal borsteltje die voor een perfecte krult zorgt. De revolutionaire Curl ‘N’ Bounce borstel scheidt de wimpers, brengt een laagje mascara aan op ieder wimperhaartje en zorgt voor lekker veel volume zonder klontjes. De formule die helemaal vegan is, belooft dat de mascara 24 uur perfect blijft zitten en niet vlekt. Mooie beloftes als je het mij vraagt!

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara3 1

Ik vind de verpakking er mooi uitzien. Het is een vrij grote en lompe huls, je zou denken dat er dan meer mascara in zit, maar het heeft een inhoud van 10 ml want normaal is voor een mascara. Ik vind het leuk dat de mascara een totaal andere verpakking heeft dan de andere The Colossal mascara’s, maar het heeft nog steeds de herkenbare gele kleur.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara4 1

Het borsteltje is gemaakt van ‘normale’ haartjes en heeft een gebogen vorm. Zo kun je gemakkelijk de vorm van je wimpers volgen en alle haartjes voorzien van een laagje mascara. Het borsteltje bevat een normale hoeveelheid mascara waardoor je met een keer dippen genoeg hebt voor één oog (of als je één laagje voldoende vindt zoals ik, twee ogen). Laten we naar de resultaten kijken, of de mascara ook echt zo goed is (het schijnt een ware Instagram en TikTok hype te zijn).

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara6 2

Mijn wimpers zonder mascara.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara7 2

Mijn wimpers met één laagje Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara5 2

Mijn ervaring met de Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara

Oké, ik ben echt heel erg onder de indruk van deze mascara. Met een paar vegen heb ik het gewenste resultaat en de mascara maakt mijn wimpers veel langer en ze krijgen een mooie krul. Wel heb ik lange wimpers van mijzelf, ik denk dat dat een goede combinatie is met deze mascara.

De mascara blijft de hele dag goed op zijn plek zitten, vlekt en klontert inderdaad niet. Het verwijderen van de mascara is dan wel weer een uitdaging. Hij smelt niet samen met mijn make-up remover en brokkelt in stukjes af. Dus je moet daar wel echt geduld voor hebben.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara1 2

Ben je opzoek naar een mascara die lange wimpers, volume en krul geeft? Dan is deze mascara zeker iets voor jou! De Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara is te koop voor € 17,99 bij de drogisterijen en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *