Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Dit palette stond al zo lang op mijn wishlist maar elke keer kwam het er niet van om hem te kopen. Ik zag het palette een hele tijd geleden voor het eerst op het officiële Instagram account van Maybelline en toen pas een paar maanden later was hij te koop in Nederland. Ik heb ontelbare keren met dit palette bij de drogist in mijn handen gestaan en toch liet ik hem de hele tijd liggen. Iets zei in mij dat ik hem niet moest kopen. En nu kreeg ik hem en kan ik hem eindelijk testen. Had mijn onderbuik gelijk of is dit een waanzinnig palette?

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Op het eerste gezicht vind ik het palette er echt verschrikkelijk mooi uitzien, het roze doosje, het transparante venster en de 12 kleuren die prachtig zijn en helemaal in mijn straatje vallen. Maar toch doet het doosje ook een beetje rommelig aan vind ik. Misschien is het een gekke tik, maar de kleuren hadden best aflopend gesorteerd morgen worden, nu ziet het er naar mijn idee een beetje uit als een rommeltje.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Het doosje is gemaakt van stevig plastic en voelt degelijk aan in de handen. Het is ook nog eens een vrij compact doosje waardoor je hem ideaal mee naar nemen naar een andere bestemming. En de naam Blushed Nudes vind ik ook erg leuk gekozen.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Als we naar de achterkant van het palette kijken wordt het me meteen duidelijk waarom de kleuren zo chaotisch door elkaar heen zitten, het heeft een reden. De kleuren kunnen namelijk per 4, 3 of 2 gebruikt worden (of natuurlijk er je eigen invulling aan geven). Op het doosje staat precies uitgelegd hoe je de oogschaduws het beste kan combineren en hoe je ze moet gebruiken. Dat vind ik leuk en er is zeker over nagedacht!

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Het doosje heeft zelf een mooie inhoud van 12 verschillende oogschaduw kleuren en die een vrij ruime pan hebben zodat je er makkelijk mee kan werken. Het doosje bevat geen spiegel maar wel en handige dubbele applicator.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Als ik nu weer naar de kleurensamenstelling van het palette kijk wordt het me in één keer duidelijk. De kleuren zijn in vierkantjes helemaal op elkaar afgestemd en dat geldt ook voor de duo’s en trio’s die je achterop de verpakking kan vinden. Leuk dat Maybelline daar zo over meedenkt. Zelf vind ik het leuker zomaar kleuren door elkaar heen te gebruiken maar voor wie dat wat lastiger vinden is dit een perfecte oplossing. En je kan het zo gek maken als je zelf wil, of het nou met twee of vier kleuren zijn.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

De oogschaduws hebben zelf een hele zachte en romige structuur en geven meteen ontzettend veel kleur af. Hier moet je wel even mee opletten als je er een kwast in dipt wat waarschijnlijk is de lichtste aanraking al te veel van het goede. Pas hier dus goed mee op en tik je kwast af waar dat nodig is.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Ik vertelde al dat er een dubbele applicator in de verpakking zit. Handig dat het er bij zit maar ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Een sponsapplicator vind ik sowieso niet zo prettig werken en het kwastje vind ik erg slap dus haalt ook niet veel uit. Goed, laten we naar de swatches gaan kijken.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Van links naar rechts zie je de bovenste rij met vooral veel lichte kleuren die zo op het eerste gezicht best veel op elkaar lijken. Zou je deze in combinatie met elkaar gebruiken krijg je een vrij saaie look. De kleuren verschillen trouwens wel in ondertoon en of ze matte of glanzend zijn. En ik vind de pigmentatie top!

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Van de onderste rij gaat mijn hartje toch wel sneller kloppen. Prachtige diepe kleuren met een fantastische pigmentatie en je hebt echt maar heel weinig van het product nodig. Deze kleuren in combinatie met de lichte kleuren zorgen zeker voor een prachtige natuurlijke look.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Maybelline The Blushed Nudes Palette

De look die het palette geeft is vrij neutraal en natuurlijk, maar ik had ook niet anders verwacht. Het is een perfect palette voor elke dag alleen dan heeft dit palette meer roze dan bruine tinten wat ik persoonlijk helemaal niet erg vind, deze kleuren staan vaak wat zachter. De kleuren brengen goed aan op de oogleden, veroorzaken geen fall-out, vervagen niet tijdens het blenden en blenden ook nog eens mooi uit. Wat wil je nog meer?

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Ja, ik ben enthousiast over dit palette. Mijn onderbuikgevoel zat er dus helemaal naast, want het is echt een fantastisch palette dat ik je zeker kan aanraden. Alleen echt uniek is het palette niet, want ik heb al vrij veel vergelijkbare palette in mijn stash zitten. Misschien dat ik hem daarom niet wilde aanschaffen. Maar heb je nog niet zo een mooi compleet palette met deze kleuren? Kijk dan zeker even bij de drogist bij dit palette. De Maybelline The Blushed Nudes Palette kost € 15,99 en is te koop bij de drogisterij en online in verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik vind dit zo’n mooi palette! Zelf heb ik hem (nog) niet, maar wel The Nudes van Maybelline, die gebruik is best wel vaak. Vind de lichte kleuren wel erg licht, hij is denk ik wat minder gevarieerd dan The Nudes.

  2. Ik vind de bovenste rij te veel op elkaar lijken en te weinig pigment bevatten waardoor ik al minimaal de helft niet zou gebruiken. Deze laat ik dan ook aan me voorbij gaan. De onderste rij bevatten wel goede kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *