Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation1

Mijn foundation was op en ik zag deze nieuwe Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation helemaal viral gaan op social media. Deze poeder foundation geeft namelijk een fantastische dekking en blijft ook nog eens super goed zitten. Ik gebruik het liefst een poeder foundation in combinatie met mijn vette huid en als die dan ook nog eens goed blijft zitten is dat een geweldige combinatie. De social influencers zijn laaiend enthousiast, ik ben benieuwd of ik dat ook ben.

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation2

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation

De nieuwe Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation belooft een matte dekking en superlichte textuur. Deze medium tot volledig dekkende poeder foundation zou 24 uur lang moeten blijven zitten. Dit door Maybelline haar super resistente hybride technologie. De formule brengt het beste van twee werelden samen: het resultaat van een foundation met comfort van een matte poeder. De SuperStay poeder foundation is langhoudend, geeft niet af en is zweet- en waterbestendig. Dat klinkt mij en mijn vette huid als muziek in de oren. Dus even in het kort:

  • Matte dekking, superlichte textuur.
  • Waterproof, geeft niet af. Houdt tot 24u.

Aanbrengen is super makkelijk. Gebruik de bijgeleverde sponsapplicator voor een meer volledige dekking of een kwast voor een meer natuurlijke finish.

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation3

Maar liefst 11 verschillende kleuren Maybelline Super Stay Foundation

De Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation heeft maar liefst 11 verschillende kleuren waardoor er eigenlijk altijd wel een kleur tussen zit die voor jou matchend is. Zelf wilde ik de poeder in de winkel kopen, maar helaas waren ze overal al uitverkocht. Ik moet er dan ook meteen bij zeggen dat de winkels dus niet alle 11 de kleuren verkopen, daar is een kleine selectie van 4 of 6 kleuren te koop. Mocht je dus het aanbod van alle kleuren willen hebben, dan moet je online bestellen.

Ik vond het kiezen van de kleur nog best lastig. Ik ben wat bruiner door mijn vakantie in Mexico en ben sowieso niet heel licht. Ik heb uiteindelijk de kleur 10 besteld en dat is een perfecte match voor mij. De kleur 10 heeft een wat gelere ondertoon, maar je kunt ook uit kleuren kiezen met een roze ondertoon.

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation4

De verpakking van de Maybelline foundation

Het doosje van de Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation vind ik vrij simpel, maar het siert het ook wel. De deksel is transparant waardoor je meteen kan zien welke kleur het is. Wanneer het je doosje open maakt kun je ook de poeder omhoog klappen en daaronder vind je een apart vakje voor het bijgeleverde sponsje.

De Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation bevat 9 gram wat een gemiddelde inhoud is voor een poeder foundation.

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation5
Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation6

De structuur van de Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation is zacht en romig. Wanneer ik er met het bijgeleverde sponsje overheen ga neemt het sponsje genoeg product op en is er amper fall-out. Als ik mijn kwast erbij pak om de foundation aan te brengen vliegt het poeder echt overal heen, dat is wel wat minder.

En inderdaad, de dekking met de spons is heel beter dan de dekking met de kwast. Ikzelf vind de dekking met het sponsje het mooist omdat dat een egaal effect geeft.

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation review

Hierboven zie je mijn gezicht zonder enkele make-up en rechts alleen met de Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation. Zoals je kan zien heb ik een redelijk rode huid en rechts is daar helemaal niets meer van te zien. Inderdaad, de foundation dekt echt geweldig en heeft een mooi matterend effect. Tot zo ver ben ik erg enthousiast!

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation9

Wel een kleine kanttekening, ik heb een vrij vette huid en wanneer ik de foundation op mijn normale huid aanbreng ziet het er heel natuurlijk uit. Wanneer ik net onder de douche vandaan kom en mijn gezicht hier en daar wat droog en trekkerig is zie je dit heel goed door de foundation heen. Heb je een droge huid met velletjes? Dan is dit niet echt een geschikte foundation voor jou.

Blijf de foundation ook de hele dag zitten zoals de verpakking doet beloven? Nee, mijn vette huid laat de foundation toch wel wegsmelten na verloop van tijd. Maar ’s avonds tijdens het make-up verwijderen heb ik beduidend meer foundation op mijn wattenschijfje zitten dan normaal. Ook blijft het veel langer mat op mijn gezicht gedurende dag dan met een andere foundation. Kortom, ik vind dit echt een hele fijne foundation!

Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder Foundation

Ik snap de hype rondom de Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation helemaal. Het is een vrij goedkope foundation (als je hem in de aanbieding weet te scoren) en heeft een geweldige dekking. Daarnaast is hij mooi matterend en blijft ook redelijk goed zitten, voor mij bovengemiddeld. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een goede poeder foundation? Dan zit je zeker goed met deze Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation! De Maybelline Super Stay 24H Hybrid Powder-Foundation is te koop bij de drogijsterijen en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *