Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Sky High mascara vanaf maart in Nederland

Maybelline Sky High mascara vanaf maart in Nederland

In Amerika en andere landen is het al een groot succes, de nieuwe Maybelline Lash Sensational Sky High mascara. Internet staat vol met lovende reviews over deze Sky High mascara. Ik was heel benieuwd of hij ook al in Nederland te koop was, maar helaas. Hier is nog geen Sky High mascara te bekennen. Maar toen ik mij er in verdiepen zag ik wel goed nieuws, vanaf maart komt deze mascara ook naar Nederland!

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara

De Maybelline Lash Sensational Sky High mascara is een nieuwe mascara die heel wat belooft, en als ik het internet mag geloven maakt hij ook de beloftes waar. Ik vind hem er in ieder geval heel erg chique uitzien, doet me een beetje denken aan de Too Faced stijl.

De Sky High mascara belooft namelijk eindeloos volume en lengte voor je wimpers. Dit door middel van het speciale siliconen borsteltje in de vorm van een punt zodat alle haartjes meegenomen kunnen worden. Zelf ben ik altijd fan van siliconen borsteltjes omdat die borsteltjes in mijn optiek het beste werken voor lange wimpers. Hij komt er in twee varianten, een intens zwarte kleur en natuurlijk een waterproof variant.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot de Maybelline Sky High mascara in de winkel ligt. Gelukkig hoeven we daar niet heel erg lang meer op de wachten, vanaf maart wordt deze mascara in Nederland verwacht voor de prijs van € 17,49. Ik verwacht dat hij gewoon overal bij de drogisterijen zoals Kruidvat en Etos verkocht gaat worden.

Maybelline Sky High Mascara Review

Kun je niet tot maart wachten? Via LookFantastic kun je hem alvast bestellen en heb je hem binnen een week thuis. Inmiddels heb ik hem al ontvangen en was ik natuurlijk meteen enthousiast aan het testen geslagen. In mijn Maybelline Sky High Mascara review lees je mijn ervaringen met de nieuwe Sky High mascara.

Zijn jullie benieuwd naar deze mascara?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik ben ook heek benieuwd naar deze mascara. Heb hem op een Amerikaanse site besteld. Als het goed is wordt hij eind deze week bezorgt :)

  2. Ik ben wel benieuwd naar deze mascara, ik ben altijd nog op zoek naar een goedkopere variant dan mijn Lancome Definicils die tot nu toe het beste resultaat geeft voor mijn korte, stugge wimpers😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *