Maybelline Sky High mascara vanaf maart in Nederland

Maybelline Sky High mascara vanaf maart in Nederland

In Amerika en andere landen is het al een groot succes, de nieuwe Maybelline Lash Sensational Sky High mascara. Internet staat vol met lovende reviews over deze Sky High mascara. Ik was heel benieuwd of hij ook al in Nederland te koop was, maar helaas. Hier is nog geen Sky High mascara te bekennen. Maar toen ik mij er in verdiepen zag ik wel goed nieuws, vanaf maart komt deze mascara ook naar Nederland!

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara

De Maybelline Lash Sensational Sky High mascara is een nieuwe mascara die heel wat belooft, en als ik het internet mag geloven maakt hij ook de beloftes waar. Ik vind hem er in ieder geval heel erg chique uitzien, doet me een beetje denken aan de Too Faced stijl.

De Sky High mascara belooft namelijk eindeloos volume en lengte voor je wimpers. Dit door middel van het speciale siliconen borsteltje in de vorm van een punt zodat alle haartjes meegenomen kunnen worden. Zelf ben ik altijd fan van siliconen borsteltjes omdat die borsteltjes in mijn optiek het beste werken voor lange wimpers. Hij komt er in twee varianten, een intens zwarte kleur en natuurlijk een waterproof variant.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot de Maybelline Sky High mascara in de winkel ligt. Gelukkig hoeven we daar niet heel erg lang meer op de wachten, vanaf maart wordt deze mascara in Nederland verwacht voor de prijs van € 17,49. Ik verwacht dat hij gewoon overal bij de drogisterijen zoals Kruidvat en Etos verkocht gaat worden.

Maybelline Sky High Mascara Review

Kun je niet tot maart wachten? Via LookFantastic kun je hem alvast bestellen en heb je hem binnen een week thuis. Inmiddels heb ik hem al ontvangen en was ik natuurlijk meteen enthousiast aan het testen geslagen. In mijn Maybelline Sky High Mascara review lees je mijn ervaringen met de nieuwe Sky High mascara.

Zijn jullie benieuwd naar deze mascara?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Aniek
  27 januari 2021 at 18:32

  Ik ben ook heek benieuwd naar deze mascara. Heb hem op een Amerikaanse site besteld. Als het goed is wordt hij eind deze week bezorgt :)

  • Reply
   Sevda
   3 februari 2021 at 19:01

   Bij bol.com voor 34,95 bestelbaar

 • Reply
  Matanja
  28 januari 2021 at 07:14

  Ik ben wel benieuwd naar deze mascara, ik ben altijd nog op zoek naar een goedkopere variant dan mijn Lancome Definicils die tot nu toe het beste resultaat geeft voor mijn korte, stugge wimpers😊

 • Reply
  Teddy
  28 januari 2021 at 11:23

  Ik zie hier zo veel goede dingen over voorbij komen. Deze ga ik ook zeker proberen als hij in NL is!

 • Reply
  Linda Fransen
  5 februari 2021 at 10:12

  Bij nicebeauty te koop voor 15,39 euro👍

 • Reply
  Review: Maybelline Sky High Mascara | byAranka.nl
  7 februari 2021 at 17:07

  […] heb ik hem, de Maybelline Lash Sensational Sky High mascara. Het is een enorme internet hit, maar helaas is deze mascara nog niet in Nederland te koop. […]

 • Reply
  Maybelline The Colossal Up To 36H Waterproof mascara | byAranka.nl
  22 september 2021 at 11:37

  […] The Colossal Up To 36H Waterproof mascara moet dé mascara van dit moment zijn. We hadden eerst de Maybelline Sky High mascara waar ik ook heel enthousiast over was, maar nu is dit dé nieuwe mascara van het merk. Het is een […]

 • Laat een reactie achter