Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner2_zpse3ex0j58.png

Ik ben gek op eyeliner, ik draag het dan ook bijna iedere dag. Vroeger was ik groot fan van de gel eyeliner maar tegenwoordig verkies ik toch liever een stiftje boven een gel eyeliner. Gewoon omdat het makkelijker is en je hoeft niet elke keer een kwastje te schoonmaken. Met die van Maybelline was ik nog niet bekend, tijd om hem te testen dus!

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner_zpsk3dat8uu.png

Het is geen nieuw product, alleen nu even in een ander jasje. Normaal is het een gewoon zwart pennetje zonder witte vlekken. Maar omdat Maybelline 100 jaar bestaat is ze een samenwerking aangegaan met byDanie voor een leuke make-over.

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner1_zpsunnefpjs.png

De liquid eyeliner pen ziet er gewoon normaal uit, eigenlijk niets bijzonders. Het heeft de handige vorm van een pen met een handig dopje. Het is niet echt een grote pen, maar hij heeft een handig klein formaat. Je steekt hem zo in een etui om mee te nemen.

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner3_zpse4efe51t.png

Het is altijd even afwachten wat voor een punt een liquid eyeliner heeft in de vorm van een pennetje. De ene pen is stomp en dik en de andere is juist weer slank en lang. Gelukkig heeft deze eyeliner mijn favoriete vorm, een lange en scherpe punt. Ik vind het altijd prettig werken. Zo kun je een dun lijntje trekken en hem makkelijk sturen.

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner4_zpsbz1amkek.png

De punt is gemaakt van vilt wat ik altijd het prettigst vind. Ook heb ik wel eens eyeliners gehad in de vorm van een pen met een haren punt en dat werkt toch niet zo prettig. Wel moet ik eerlijk toegeven dat deze punten vrij snel uitdrogen.

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner6_zpsdiymcidv.png

Tijd om het pennetje even te testen! Wat me meteen opvalt is dat het een mooie zwarte lijn is met een vrij natte finish. Daarom loopt de eyeliner wel een klein beetje in de lijntjes van mijn huid. Gelukkig droogt de eyeliner wel heel snel in waardoor hij daarna goed vast zit.

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner8_zpsi74ptbce.png

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner7_zps7kmbsgqx.png

Het puntje tekent heel makkelijk en precies een lijntje boven mijn ogen. Doordat het puntje nog lekker veel product af geeft werkt het fijn. Maar ik denk omdat het een best nat product is hij snel uitgedroogd zal zijn. Ik gebruik hem nu een week en merk toch dat het al wat minder wordt.

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner10_zpsnsbbcfhi.png

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner9_zpsshyuhkdv.png

De houdbaarheid van de eyeliner is prima zolang je er niet aan zit of mee door de regen gaat fietsen. Het is natuurlijk geen waterpoof eyeliner. Ook kan hij niet goed tegen het vegen bij je ogen, dan moet je wel opletten dat je geen panda ogen krijgt. Verwijderen gaat ook super simpel met een milde reiniging, kind kan de was doen!

 photo Maybelline Master Piece Liquid Eyeliner5_zpseoqbc6uc.png

Ik ben erg positief en verrast door dit pennetje. Vooral omdat hij goed veel product af geeft en precies werkt. Wel heb ik zo een voorgevoel dat hij snel uitdroogt, maar of dat echt zo is weet ik niet 100 % zeker. Maar dat horen jullie binnenkort vast in een opgemaakt video. Voor nu kan ik hem jullie zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede eyeliner pen. Je kunt hem gewoon bij de drogisterijen en bol.com kopen voor € 9,49.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Maaike
  25 juni 2015 at 15:35

  Ik heb deze in het zwart en in het bruin en vind ze heel fijn. Qua uitdrogen valt het heel erg mee. Ik gebruik niet heel vaak eyeliner, maar ik heb de mijne al maanden en ze doen het nog steeds prima.

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  25 juni 2015 at 15:44

  wauw! ziet er mooi uit zeg!! ik gebruik ook het liefst eyeliner met een vilte puntje!

 • Reply
  Stephanie
  25 juni 2015 at 15:59

  Eyeliner, helaas heb ik daar te diepliggende ogen voor.. Dus niet voor mij weggelegd..

  Waar is het topje eigenlijk van die je aanhebt? Ziet er leuk uit! Tenminste wat ik er van zie;)

  • Reply
   Aranka
   25 juni 2015 at 16:14

   Je gelooft het niet, maar bij de Action ;).

   • Reply
    Stephanie
    26 juni 2015 at 12:24

    Haha meen je. Leuk toch! Ik lees dat ie van vorig jaar is. Jammer!

  • Reply
   Dana
   25 juni 2015 at 19:23

   Volgens mij is het een blousje van de Action van vorig jaar, not sure maar hij lijkt erop :)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  25 juni 2015 at 16:07

  Lijkt me een fijne eyeliner!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Margot
  25 juni 2015 at 16:35

  Hij lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Loes
  25 juni 2015 at 16:43

  Mooi! Ik vind ‘m een beetje te duur (voor mezelf) voor een eyeliner die niet smugdeproof is, maar het ziet er verder goed uit :D

 • Reply
  Manon
  25 juni 2015 at 16:46

  Dat ziet er heel erg mooi uit!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  25 juni 2015 at 16:52

  Ziet er prachtig uit! Hij lijkt mij erg fijn

  XO

 • Reply
  Dionne
  25 juni 2015 at 17:06

  Wauw! Wat mooi! Ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Femke
  25 juni 2015 at 17:33

  Het lijkt mij een erg fijne eyelinerpen. Een tijdje terug heb ik een eyelinerpen gekocht van Hema en dit vond ik echt een grote miskoop! Ik heb er nu eerst een van Miss Sporty op mijn wishlist staan, als ik dat niks vind zal ik deze zeker een keer proberen :-)!

 • Reply
  Tamara
  25 juni 2015 at 18:49

  Hele mooie eyeliner!

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  25 juni 2015 at 18:57

  Klinkt goed, het resultaat is erg mooi!

 • Reply
  Marloes
  25 juni 2015 at 19:45

  Dat ziet er goed uit zeg! Mooi!

 • Reply
  Vera
  25 juni 2015 at 20:49

  Ik ben er net zo enthousiast over! Het is zelfs 1 van mijn favorieten geworden.

 • Reply
  Lucindainwonderland
  25 juni 2015 at 21:30

  Dat ziet er zeker goed uit en ook heel precies, dat is dus wel wat voor mij. Ik ben echter wel de persoon die vergeet eyeliner op te hebben om daarna gewoon flink in mijn ogen te gaan vegen…. xxx Lucinda

 • Reply
  Michelle Kaiser
  25 juni 2015 at 21:49

  Ziet er goed uit, maar na een week al mindere pigmentatie vind ik dan wel weer een minpunt. Jammer, want je betaalt toch een klein tientje ervoor.

 • Reply
  Bregtje
  26 juni 2015 at 09:36

  Leuke review! Ik gebruik deze ook altijd! Echt een super eyeliner! Tip: als je de eyeliner opbergt met de dop naar beneden gaat ie heeeeeel lang mee. Ik doe er vaak wel ruim een half jaar (!) mee.

 • Reply
  Sara
  26 juni 2015 at 10:07

  Dat ziet er zeker goed uit. Ik ben ook echt dol op dit soort stift-eyeliners!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26 juni 2015 at 11:20

  Dat ziet er goed uit zeg. Vroeger zweerde ik bij stift liners, maar nu gebruik ik ook graag vloeibare liners

 • Reply
  Nicole
  26 juni 2015 at 14:51

  Het lijkt me een fijne eyeliner. Hij ziet er mooi zwart uit!

 • Reply
  chucky1012
  26 juni 2015 at 16:44

  Jammer dat dit niet waterproof is.
  De eyeliner staat je goed.

 • Reply
  Nicole
  27 juni 2015 at 15:43

  Ziet er mooi uit! Alleen vind ik zo’n stiftje echt moeilijk werken, nog even oefenen dus haha.

 • Laat een reactie achter