Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

Ik ben gek op de mascara’s van Maybelline, want hun vorige nieuwe lancering de Maybelline Lash Sensational Sky High mascara was ook een groot succes. Nu is er dus weer een nieuwe mascara van Maybelline, de Lash Sensational Firework Mascara. Je kunt je voorstellen, als groot Maybelline mascara liefhebber was ik heel erg benieuwd naar deze mascara. Tijd voor een review dus!

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

De Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara heeft natuurlijk weer een hele mooie belofte. Zo zorgt deze mascara voor 360° uitgewaaierde, impactvolle wimpers en perfecte seperatie van boven- en onderwimpers. Dat klinkt goed niet?

De gewichtloze, gel-gebaseerde formule verreikt met provitamine B5 verzorgt je wimpers en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige krul zonder klontjes. Door het stevige SuperSpark borsteltje met vuurwerkpatroon (vandaar natuurlijk de naam Firework) worden alle wimpers meegepakt en verlengt. Je bereikt gemakkelijk alle lange en korte haartjes voor zichtbaar langere en vollere wimpers. Je wimpers voelen verzorgd aan en je mascara houdt de hele dag zonder uit te vegen.

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

Had ik al verteld dat ik fan ben van de Maybelline mascara’s? Deze popt er ook lekker uit, de opvallende roze verpakking trekt meteen je aandacht en mijn hart gaat natuurlijk meteen sneller kloppen van een roze verpakking. De mascara is voor de rest niet heel bijzonder, je neemt hem gemakkelijk mee, sluit goed en het is een mascara.

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

Het bijzondere SuperSpark borsteltje

Tenminste, dat is heel bijzonder als ik Maybelline mag geloven. Ik vind het wel meevallen, ik heb al zovaak zo’n soort borsteltje gezien. Het is een siliconen borsteltje met ‘haartjes’ die vrij dicht op elkaar staan. Aan de bovenkant van het borsteltje zitten ook ‘haartjes’ waardoor je elke wimper gemakkelijk van een laagje mascara kan voorzien. Het is een heel flexibel borsteltje waardoor hij gemakkelijk overal bij komt. Ik word hier wel blij van. Er zit ook best veel product op het borsteltje waardoor ik er vanuit ga dat je mooie wimpers krijgt met lekker veel volume en lengte.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met de Maybelline Lash Sensational Firework Mascara. Ik moet eerlijk toegeven dat ik misschien een beetje teleurgesteld ben na de Sky High mascara gewend te zijn, mijn wimpers hebben beduidend minder volume. Het borsteltje legt een heel subtiel laagje mascara over je wimpers heen waardoor ze mooi gesepareerd worden, maar ik mis wel een beetje de dramatische lengte en volume waar ik van hou.

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

Maybelline Lash Sensational Firework Mascara review

Hou je meer van een natuurlijke mascara, dan is deze mascara zeker wel iets voor jou. Hij geeft net even wat meer volume en lengte aan al je wimpers. Ook blijft de mascara goed zitten, want dit is wederom een tubing mascara die perfect blijft zitten, niet uitloopt of afbrokkelt gedurende de dag. Onder de douche is hij super makkelijk te verwijderen met water wat ik echt ideaal vind aan een tubing mascara.

De Maybelline Lash Sensational Firework Mascara is te koop bij de drogisterijen en bol.com voor € 20,99. Wat vinden jullie van deze mascara?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *