Search
Close this search box.

Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Foundation

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation4

Mijn foundation begon op te raken en bij de Kruidvat kwam ik deze nieuwe Maybelline Instant Perfector 4-in-1 foundation tegen. Het stond in zo’n display voor het vak en trok meteen mijn aandacht. Dit 4-in-1 product belooft namelijk een primer, poeder, concealer en BB cream in één te zijn met een matte finish. Nou dat moest ik hebben in combinatie met mijn vette huid. Ik besloot te kleur Fair/Light mee naar huis te nemen.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation1

Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Foundation wat belooft het?

De Maybelline New York Instant Perfector 4-in-1 is een matte 4-in-1 primer, concealer, bb cream en poeder in een tube. Dit klinkt natuurlijk heel erg goed en ik was ook heel erg benieuwd hoe dit in de praktijk zou gaan werken. De formule vervaagt, matteert, concealt en egaliseert je huid in een keer door de mousse aan te brengen op de huid. De luchtige matte formule past zich aan aan jouw huidskleur en zorgt voor een natuurlijke egale teint.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation2

De foundation, mousse, 4-in-1 product (hoe je het wilt noemen) is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten, zo zit er voor iedereen wel een geschikte match tussen. Daarnaast past het product zich ook nog verder aan naar jouw huidskleur. De beschikbare kleuren in Nederland zijn:

  • Fair/Light
  • Light
  • Light/Medium
  • Medium
  • Medium/Deep
  • Deep

Zelf heb gekozen voor de kleur Fair/Light omdat ik een vrij bleke huid heb en die al een hele tijd geen zon heeft gezien. Je kon het product niet testen, maar gelukkig bleek het de juiste match te zijn.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation3

Het product zit in een mooi roze doosje met daarop nog wat meer informatie over het product. Zo belooft het product dus een primer, poeder, concealer en bb cream in één te zijn. De formule zorgt meteen voor een matte en egale huid en laat de poriën verdwijnen. Dit allemaal met een licht tot medium dekking. Precies wat ik eigenlijk wil bereiken met een foundation. Ik was dus ook heel erg benieuwd.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation7

De foundation (zo noem ik het maar) zit in een roze tube van 30 ml wat normaal is voor een vergelijkbaar product. Het product is er makkelijk uit te krijgen door in de verpakking te knijpen. Dit gaat gemakkelijk en je kunt het goed doseren. De verpakking is wat simpel, maar past wel prima bij de stijl van Maybelline.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation6

Ik schrok best toen ik de formule van het product zag. Het komt er een beetje als een siliconen mousse uit. Het geeft me een beetje flashbacks aan mijn middelbare school tijd met de mousse foundation. De kleur van de foundation is inderdaad mooi licht met een wat roze ondertoon. Ik ben benieuwd of dit een echte flashback naar vroeger is met een halve plak cake op mijn gezicht wat betreft de mousse formule of dat ze in de jaren een mooie natuurlijke dekking geven.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation8

Mijn gezicht zonder make-up.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation9

Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Foundation review

Mijn gezicht met make-up en de Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Foundation. Zo op het eerste gezicht ziet het er hartstikke mooi uit. De kleur matcht goed, de huid is mooi egaal en gematteerd. Alleen wat een drama om dit product mooi op het gezicht aan te brengen en dan alsnog ziet het er van dichtbij als een soort van cake uit. Het hoopt zich op onder de velletjes en accentueert mijn poriën alleen maar erger in plaats van te maskeren. Heel eerlijk? Ik vind dit product echt waardeloos en totaal niet fijn in gebruik. Ik heb het een paar keer getest, maar daarna is hij ook onderin een lade verdwenen.

Maybelline Instant Perfector 4 in 1 Foundation

Van een afstandje is het effect heel mooi en doet het wat het belooft, alleen van dichtbij ziet het er ontzettend onnatuurlijk uit en het product brengt absoluut niet fijn aan. Nee dit product zal ik niet aanraden, helaas. De Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Foundation is te koop voor € 18,99 bij de drogisterijen en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *