Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Een aantal weken geleden bestelde ik bij Bol.com een aantal Black Friday deals met ondere andere deze eyeliner. Mijn eyeliners hadden allemaal wel hun beste tijd gehad en deze was goed afgeprijsd. Ik draag vrijwel elke dag eyeliner en gebruik daarbij graag een stift eyeliner. Deze van Maybelline kende ik nog niet en besloot hem gewoon eens te proberen.

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Volgen jullie mij al op Instagram

Ik heb al een hele tijd geen make-up producten van Maybelline gebruikt, ik krijg het niet meer toegestuurd en in de winkel trekt het merk mij niet heel erg. De eyeliner heeft precies dezelfde vormgeving als mijn geliefde L’Oréal Super Liner eyeliner, ook niet heel gek want Maybelline en L’Oréal hebben hetzelfde moederbedrijf. Ik verwacht dan ook een beetje dezelfde werking. Een scherp puntje, goede pigmentatie, blijft goed zitten en droogt niet al te snel uit. Maybelline belooft met deze eyeliner een dunne lijn te kunnen zetten en intens zwart te blijven. Ook belooft de eyeliner waterproof te zijn, maar dat zie ik nergens terug komen op de verpakking.

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Het stiftje is inderdaad precies hetzelfde als die van L’Oréal en heeft een lekker scherp puntje waar je heel precies mee kunt werken. Het is een flexibele vilten stift waar je heel gemakkelijk en precies mee kan werken. Ik vind het pennetje fijn in de hand liggen en werkt vooral erg fijn.

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Zoals ik had verwacht komt er een mooie intens zwarte lijn uit deze mascara. De mascara belooft trouwens waterproof te zijn maar daar ben ik het niet mee eens. Hij blijft wel heel goed zitten, maar in aanraking met water of een make-up remover is hij heel simpel te verwijderen en te vervagen. Ik zou hem dus niet opdoen naar het zwembad.

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

En dit is de look afgemaakt met de eyeliner. Zoals je ziet heeft de eyeliner ook met oogschaduw nog een mooie zwarte lijn (sommige eyeliners willen nog wel eens vervagen in combinatie met oogschaduw) en heel precies. Het puntje is goed nat waardoor je er gemakkelijk een lijn mee kunt trekken en dat is fijn. In mijn opzicht is hij net zo goed als de L’Oréal eyeliner en werkt net zo prettig. Met de eyeliner van L’Oréal kan ik zeker een paar maanden doen dus ik denk dat deze net zo lang mee gaat.

Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner

Ik vind de eyeliner van Maybelline erg fijn. Hij werkt goed, heeft een mooie intense zwarte kleur en blijft goed zitten. De Maybelline Hyper Precise All Day Liquid Liner is voor € 9,49 bij de drogisterijen. Bij bol.com is hij nu ook nog eens flink in de aanbieding waardoor hij amper wat kost. Wat is jullie favoriete eyeliner?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Degene die ik bij bol.com heb gekocht ruikt enorm chemisch en prikt aan de ogen. De stift stopt ook snel met eyeliner afgeven waardoor je vaak over hetzelfde plekje heen moet gaan. Misschien de afgekeurde eyeliners spotgoedkoop verkocht op bol.com? In ieder geval niet tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *