Maybelline Glamour Browns

Een hele tijd geleden werd ik echt helemaal lekker gemaakt met mooi smokey eyes op beautyblogs. Dit was in de tijd dat mijn stash uit niks bestond. Ik wou ook een smokey eye kunnen maken dus ging naar de Kruidvat en kwam dit palette tegen. Ik wou op safe spelen dus kocht de bruine naturel smokey eye palette van Maybelline. Hier kan niet veel aan verkeerd gaan dacht ik. En al snel droeg ik hem elke dag. Echt een goede aankoop dus!

Zoals je kan zien heb ik hem behoorlijk vaak gebruikt. De cijfers kan je niet echt heel duidelijk meer zien. Ik vind de kleuren erg mooi en passen goed bij elkaar. Omdat ik in het begin maar een sucker was op beauty gebied (niet dat ik nu kan zeggen dat ik er goed in ben) vond ik wel handig dat op de achterkant precies stond hoe ik het moest doen met de cijfertjes en hoe ik het moest aanbrengen.

 1. Highlighter, gebruik dit als een basis
 2. Breng dit aan op het ooglid
 3. Breng het aan in de crease of het ooglid
 4. Breng het aan rondom je wimperlijn

Handig toch dat het zo makkelijk wordt uitgelegd, nu weet ik wel hoe het moet, maar toen niet!

Maar dan nu de pigmentatie. Hij is niet slecht maar ook niet goed. Het knalt er niet uit, zoals je hieronder dan ook kan zien. Maar ik vind het genoeg voor mij. Ik heb ook nog een soort gelijk MAC palette dus als ik voor intenser ga pak ik gewoon dat palette erbij. Volgens mij heeft Maybelline deze verpakkingen vernieuwd en is de pigmentatie ook verbeterd, zoals ik had getest in de winkel.

Desondanks de middelmatige pigmentatie ben ik er wel blij mee, in het echt is hij wel iets intenser dan op de foto maar dat komt door het licht. Je kan dit palette kopen bij de Drogisterijen voor € 11,99

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Kelly
  7 februari 2011 at 09:58

  Leuke kleurtjes! Ik heb zoiets, maar dan van Bourjois. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik steeds op de nummertjes keek haha :$

 • Reply
  silke
  7 februari 2011 at 16:44

  Ben ik met je eens ik vind het ook weleens fijn als het wat minder gepigmenteerd is. Mooi pallet ook !

 • Reply
  Silva
  7 februari 2011 at 19:42

  Wel een leuk palettetje :) Maar voor die prijs kan ik betere vinden…

  • Reply
   Aranka
   7 februari 2011 at 19:48

   Inderdaad, het is niet een geweldig palette voor dat geld..

 • Reply
  Anouk
  7 februari 2011 at 22:04

  Niet echt een geweldige pigmentatie, maar als je een rustige look wilt is er niets mis mee denk ik.

 • Laat een reactie achter