Search
Close this search box.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Bronzers, highlighters en beiden gecombineerd in een palette, je ziet het echt overal voorbij komen. Het is natuurlijk ook dé musthave voor deze zomer en ik moet eerlijk toegeven, ik smeer maar wat graag met bronzer en highlighter als het lekker weer buiten is. De bronzer geeft je een lekker kleurtje en de highlighter geeft iets magisch aan je gezicht als het licht er op valt. Ik heb al heel wat paletten met een bronzer en een highlighter laten zien en nu is Maybelline aan de beurt.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Op het eerste gezicht ziet het doosje er lekker vrolijk en zomers uit, een verpakking waar ik wel meteen aan moet denken als het om een bronzer gaat. Ik vind het leuk dat er een doorzichtig venster in de deksel zit waardoor je meteen kan zien wat de inhoud van het palette is. Aan de ene kant een bronzer en aan de andere kant een soort van highlighter.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

De verpakking is gemaakt van licht plastic waardoor de verpakking heel goedkoop aanvoelt. Op de foto hieronder kun je ook zien dat het palette hol is aan de onderkant waardoor het echt heel goedkoop voelt, beetje jammer… Voor de rest is het een stevig doosje dat niet zomaar kapot gaat gelukkig.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Maybelline heeft twee verschillende uitvoeringen van dit palette. Zo is er een versie voor blondines (die heb ik) en een versie voor brunettes. Het palette voor Blondines heeft een lichtere samenstelling dan het palette voor de Brunettes. Nou moet ik zeggen dat ik deze variant al best aan de kleur vind, dus ik zou in de winkel even goed swatchen welke het best bij jou past.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Als we het doosje open maken zien we aan de ene kant een prachtige matte bronzer en daarnaast een highlighter in verschillende kleuren die prachtig glanst. Op het eerste gezicht oogt het palette vrij oranje, hopelijk valt dat op het gezicht mee.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Het palette is lekker groot zodat je er gemakkelijk met een kwast in kunt, de highlighter is wat kleiner, maar als je een gewone kleine highlighter kwast hebt past dat prima. De poeder heeft een zachte structuur en geeft meteen voldoende product af om mee te kunnen werken, dat vind ik erg prettig. De poeder brengt goed gepigmenteerd aan en werkt fijn uit met het blenden.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Hier kun je de poeder iets beter van dichtbij bekijken, de highlighter is zoals je zit aan de donkere kant voor een highlighter en de bronzer zelf is echt wel erg oranje. Laten we hem gewoon gaan testen voor het gezicht.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Links zie je de matte bronzer die op de huid niet meteen heel oranje oogt. Rechts zie je de highlighter die ik amper een highlighter kan noemen, hij is namelijk heel erg donker! Het is bijna meer een bronzer met een glans…

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Mijn wang met alleen foundation.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Mijn wang met de matte bronzer. Uiteindelijk geeft hij een heel mooi natuurlijk effect en ik vind het oranje wel meevallen op mijn huid.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

En dan nog de ‘highlighter’ aangebracht boven mijn matte bronzer. Je moet even goed kijken, want de kleur is net zo donker als de bronzer waardoor ik het wel een grote streep vind worden, hij glanst heel subtiel, maar voor een highlighter heb ik toch liever iets lichters.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

De bronzer zelf doet goed zijn werk en werkt prettig, over de highlighter ben ik minder te spreken omdat hij vooral heel erg donker is. Hij geeft mijn gezicht wel een lekker zomers tintje, maar heel bijzonder vind ik het palette voor de rest niet.

Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer

Of ik het palette anderen zal aanraden? Nee, dat denk ik niet omdat het niet een heel bijzonder palette is en er goedkopere alternatieven te koop zijn. Het palette ziet er op het eerste gezicht erg mooi uit en baal stiekem wel dat de highlighter zo donker is, als die lichter was geweest had het palette zeker punten gescoord. De Maybelline Face Studio Terre Indienne Bricks Bronzer is te koop voor € 13,99 bij verschillende drogisterijen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Hmm, ik denk ook dat er goedkope alternatieven zijn. De highlighter ziet er inderdaad donker uit. Je moet al goed kijken om het verschil met de bronzer te zien.

  2. Oh yes. Ik ervaarde dus precies hetzelfde. Ik was heel blij met de bronzer en de highlighter zorgde voor de anticlimax. Jammer! Hij ziet er dan wel weer prachtig uit.

  3. Het idee van een gecombineerde highlighter en bronzer is leuk, maar in de praktijk matcht het toch vaak niet bij verschillende huidskleuren. De bronzer vind ik mooi, erg mooi! De highlighter is dan inderdaad meer een soort blush geworden, die vind ik daarvoor net wat te donker :). Goede review Aranka!

  4. He jammer, het zag er zo mooi uit! Ik vind die brick-structuur zo leuk. Wel grappig, ik vond ‘m ook vrij oranje lijken in de doos, terwijl dat op je huid echt wel meevalt. Gek dat die highlighter zo donker is. Ik sla deze ook over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *