Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Ze bedenken steeds weer nieuwe manieren om je foundation perfect aan te brengen. In grote lijnen komt het allemaal op hetzelfde neer, maar steeds is er weer iets anders waardoor het véél beter moet gaat. De nieuwe Dream Blender van Maybelline moet de tool zijn om je foundation perfect aan te brengen. Het doet mij in eerste instantie heel erg denken aan een Beautyblender op een stokje. Ik ben benieuwd wat het gaat doen!

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Maybelline belooft met deze spons je foundation gemakkelijk en natuurlijk aan te brengen. Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk goed, ik vind het fijn als je gemakkelijk je foundation kan aanbrengen zonder al te veel te smeren. En natuurlijk vind ik ook heel belangrijk, want ik heb een hekel aan het pannenkoekeffect. De Dream Blender is trouwens gewoon los in het Maybelline schap te vinden en is te gebruiken met alle vloeibare foundations.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Op de achterkant van het doosje vinden we een uitgebreide en duidelijke gebruiksaanwijzing. De Dream Blender is zowel nat als droog te gebruiken. Maak vervolgens deppende bewegingen om je foundation aan te brengen. Gebruik de zijkant van de Dream Blender voor de grote oppervlakken zoals wangen en voorhoofd en de dunne bovenkant voor moeilijker te bereiken gebieden, zoals ogen en neus. Ik vind het alleen jammer dat het op de verpakking niet staat dat je hem nat kan gebruiken. Want daardoor zal de eerste paar keren heel veel foundation opgezogen worden door de spons.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Het eerste wat ik denk als ik de Dream Blender zie is dat het of een gigantische sponsapplicator is of een kleine Beautyblender op een stokje. Het materiaal is trouwens wel heel anders dan de echte Beautyblender, de Dream Blender is veel harder en massiever dan stuk. Het is te vergelijken met de neppe en goedekope Beautyblender sponsjes. Ik ben dus heel benieuwd wat dit uiteindelijk gaat doen met mijn foundation.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Wat ik wel handig vind is het handvat, hij ligt namelijk heel erg handig in hand en je kunt hem op elk mogelijke manier bewegen, echt ideaal. Ook worden je vingers zo niet vies en beschadig je de spons niet met je vingers. De spons is erg buigzaam en kunt hem rustig gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat het handvat los laat.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Het gebruik is simpel, je verdeelt wat foundation over je gezicht en brengt het met deppende bewegingen aan, onder je ogen en bij je neus kun je echt super makkelijk kopen, echt ideaal! Maar ik raad je wel aan de spons nat te gebruiken, want ik heb hem eerst droog gebruikt en toen zat al mijn foundation in de spons in plaats van op mijn gezicht.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Ik heb er even een grote foto voor het resultaat bij gedaan. Ik heb hier twee pompjes foundation gebruikt en het effect ziet er echt heel natuurlijk uit! Ik heb van mezelf een redelijk gave huid waardoor ik deze lichte dekking wel kan hebben. Hij brengt je foundation echt heel natuurlijk aan zonder een pannenkoekeffect, ideaal! Maar toch vind ik mijn Beautyblender of kwast wat fijner omdat die het net iets dekkender aanbrengt.
Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Mijn full-face look met alleen de foundation gebruikt zonder een poeder of wat dan ook, het ziet er echt mooi natuurlijk uit! Het dekt net genoeg om mijn roodheden weg te halen en voor de rest ziet het er gewoon erg natuurlijk uit.

Maybelline Dream Blender Make-Up Spons

Ben ik enthousiast over de Maybelline Dream Blender Make-Up Spons? Dat weet ik eigenlijk niet, maar ik ben zeker ook niet teleurgesteld. Het is een fijne tool die doet wat het belooft. Maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de echte Beautyblender of een goede kwast omdat die net even wat meer dekking geven en niet zoveel product opslurpen. Mocht je dat geen probleem vinden, dan kan ik je de Maybelline Dream Blender Make-Up Spons zeker aanraden! Je vind hem in het Maybelline schap bij de drogist voor € 9,99 en natuurlijk online in verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Hé, ik dacht eigenlijk dat er al product in zat! Grappig product en gelukkig geeft het een mooi, natuurlijk effect. Ik weet niet of ik het zou kopen… Ik hou het maar gewoon bij mijn kwast!

  2. Ik ben vooral benieuwd hoe dit ding blijft in de loop van de tijd. Kun je ‘m fatsoenlijk schoonmaken en blijft ‘ie heel? Met een ‘losse’ spons is dat volgens mij wat makkelijker te regelen. Enne, ik moet bij dit ding heel erg denken aan het paleis van Aladdin, haha, net zo’n toren uit 1001 nachten :-)

  3. Oooooh ik gebruik altijd zo’n ‘beautyblender on a stick’ ! Alleen koop ik ze meestal via Ebay, scheelt weer een hoop geld haha

  4. Hoi Aranka. Mag ik je vragen waar je die papieren achtergronden hebt gekocht met dat ‘waterverf’ effect? Het ziet er zo mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *