Search
Close this search box.

Maybelline Color Tattoo

Elke blogger heeft er volgens mij wel positief over geschreven de 24 uur houdende Color Tattoo’s van Maybelline. Ik was er niet meteen fan van want ik heb ontzettende vette oogleden en had dus weinig vertrouwen in dat dit wel zou blijven zitten. In Nederland vond ik ze een beetje aan de dure kant dus kocht ze niet, tot dat ik ze in Duitsland tegen kwam voor veel minder geld en meer kleuren, ik nam er dus 2 mee naar huis.

In Duitsland verkopen ze alle kleuren Color Tattoo’s die er zijn, onder andere deze prachtige groene die er niet in Nederland is en ook spotte ik zeker weten nog een fel paarse die ik eigenlijk ook mee had moeten nemen, maar ik dacht dat die in Nederland ook te koop was.

In de DM in Duitsland kocht ik de kleur On and on Bronze en Always Green. Als ik terug ga wil ik zeker nog meer kleuren kopen, want serieus dit spul is echt veel beter dan ik dacht. Ik vertelde al dat ik enorm vette oogleden heb en dat overdrijf ik niet. Als mensen een goede basis vinden en ik die vervolgens ook koop werkt het voor geen meter behalve die van Too Faced doet goed zijn werk. Maar deze oogschaduws hebben bijna vlekkeloos een dag van 28 graden overleefd zonder een basis eronder te gebruiken.

Het idee van de Color Tattoo’s is natuurlijk niet helemaal nieuw, er zijn altijd al vloeibare oogschaduws geweest en ik kan me herinneren toen ik begon met make-up dat ik echt ontzettend veel vloeibare oogschaduw had van de Hema (wat toen echt niet bleef zitten en met een uur al helemaal in de lijntjes was getrokken). MAC heeft natuurlijk ook nog zijn beroemde Paintpots maar als ik goed heb gelezen zijn deze nog beter en veel goedkoper!

De structuur van het product is echt perfect, lekker romig maar ook niet te zacht zodat je vinger meteen in het product verdwijnt. Je leest het goed, mijn vinger. Ik breng de Color Tattoo namelijk met mijn vingers aan en dat gaat echt prima. Je kan het ook met een kwastje doen maar daar ben ik niet zo fan van als het om vloeibare producten gaat.

Beide oogschaduw’s hebben een prachtige shimmer finish en ziet er echt prachtig uit op je ogen. Ik ben echt ontzettend tevreden en ook echt verast door deze producten. Je kunt ze trouwens ook als basis voor andere oogschaduws gebruiken.

De oogschaduws zijn in Nederland te koop voor € 9,95 en in Duitsland voor € 6,95 en in meerdere kleuren!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Wat een prachtige look zeg. Mooi en rustig. Zelf heb ik nog geen color tattoo, ze zijn de hele tijd uitverkocht bij mij in het winkelcentrum.

  2. Ah, we moeten meer kleurtjes in Nederland! Het is maar goed dat je de paarse niet hebt meegenomen, dat is de minste van de hele batch. :)

  3. mooie look! aah, zo jammer dat ze in nederland nog niet zoveel kleuren hebben. Hopelijk komen de andere kleuren ook nog naar Nederland. Ik heb zelf een blauwe en een gouden ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *