Maybelline Color Tattoo

Elke blogger heeft er volgens mij wel positief over geschreven de 24 uur houdende Color Tattoo’s van Maybelline. Ik was er niet meteen fan van want ik heb ontzettende vette oogleden en had dus weinig vertrouwen in dat dit wel zou blijven zitten. In Nederland vond ik ze een beetje aan de dure kant dus kocht ze niet, tot dat ik ze in Duitsland tegen kwam voor veel minder geld en meer kleuren, ik nam er dus 2 mee naar huis.

In Duitsland verkopen ze alle kleuren Color Tattoo’s die er zijn, onder andere deze prachtige groene die er niet in Nederland is en ook spotte ik zeker weten nog een fel paarse die ik eigenlijk ook mee had moeten nemen, maar ik dacht dat die in Nederland ook te koop was.

In de DM in Duitsland kocht ik de kleur On and on Bronze en Always Green. Als ik terug ga wil ik zeker nog meer kleuren kopen, want serieus dit spul is echt veel beter dan ik dacht. Ik vertelde al dat ik enorm vette oogleden heb en dat overdrijf ik niet. Als mensen een goede basis vinden en ik die vervolgens ook koop werkt het voor geen meter behalve die van Too Faced doet goed zijn werk. Maar deze oogschaduws hebben bijna vlekkeloos een dag van 28 graden overleefd zonder een basis eronder te gebruiken.

Het idee van de Color Tattoo’s is natuurlijk niet helemaal nieuw, er zijn altijd al vloeibare oogschaduws geweest en ik kan me herinneren toen ik begon met make-up dat ik echt ontzettend veel vloeibare oogschaduw had van de Hema (wat toen echt niet bleef zitten en met een uur al helemaal in de lijntjes was getrokken). MAC heeft natuurlijk ook nog zijn beroemde Paintpots maar als ik goed heb gelezen zijn deze nog beter en veel goedkoper!

De structuur van het product is echt perfect, lekker romig maar ook niet te zacht zodat je vinger meteen in het product verdwijnt. Je leest het goed, mijn vinger. Ik breng de Color Tattoo namelijk met mijn vingers aan en dat gaat echt prima. Je kan het ook met een kwastje doen maar daar ben ik niet zo fan van als het om vloeibare producten gaat.

Beide oogschaduw’s hebben een prachtige shimmer finish en ziet er echt prachtig uit op je ogen. Ik ben echt ontzettend tevreden en ook echt verast door deze producten. Je kunt ze trouwens ook als basis voor andere oogschaduws gebruiken.

De oogschaduws zijn in Nederland te koop voor € 9,95 en in Duitsland voor € 6,95 en in meerdere kleuren!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Kimberly
  25 juli 2012 at 09:44

  Die zeegroene kleur vind ik erg mooi. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik tof!

 • Reply
  Desirée
  25 juli 2012 at 10:00

  Mooie kleurtjes en een prachtige, frisse look! ^^

 • Reply
  debby
  25 juli 2012 at 10:02

  Wat een prachtige look zeg. Mooi en rustig. Zelf heb ik nog geen color tattoo, ze zijn de hele tijd uitverkocht bij mij in het winkelcentrum.

 • Reply
  Vera
  25 juli 2012 at 11:23

  Wat een prachtige look! Deze lijken me erg fijn!

 • Reply
  Gatton
  25 juli 2012 at 11:51

  Ah, we moeten meer kleurtjes in Nederland! Het is maar goed dat je de paarse niet hebt meegenomen, dat is de minste van de hele batch. :)

 • Reply
  Nikita
  25 juli 2012 at 11:53

  lijkt me inderdaad een heel leuk product om mee te werken

 • Reply
  charile
  25 juli 2012 at 13:30

  Super mooi! Lijkt me wel een moeilijk product…ik ben niet zo van dat soort producten ;)

 • Reply
  Dita
  25 juli 2012 at 13:55

  Mooi hoor, ik zag ook nog een mooie blauwe net bij de kruidvat.. die was ook super gaaf!

 • Reply
  vera
  25 juli 2012 at 13:56

  leuk!!! ga ik denk ik ook kopen ( on and on bronze) :) maar ik twijfel nog wel een beetje…

 • Reply
  Nannick
  25 juli 2012 at 15:35

  Wauw, erg mooie kleuren! Ze lijken me erg fijn, maar het prijskaartje houd me een beetje tegen!

 • Reply
  Yak Man
  25 juli 2012 at 16:47

  mooie look! aah, zo jammer dat ze in nederland nog niet zoveel kleuren hebben. Hopelijk komen de andere kleuren ook nog naar Nederland. Ik heb zelf een blauwe en een gouden ^^.

 • Reply
  Miranda
  25 juli 2012 at 17:19

  Oh wat een mooie rustige look. Rustig , maar toch net dat beetje extra door de zee groene kleur!

 • Reply
  Esmay
  25 juli 2012 at 17:49

  Ze zijn beide mooi! En leuk met die groene waas op je ogen!

 • Reply
  Jaimie
  25 juli 2012 at 18:55

  Oh gosh die groene is echt mooi!

 • Reply
  kelly
  25 juli 2012 at 19:07

  Ziet er mooi uit!

  xKelly

 • Reply
  jana
  25 juli 2012 at 20:08

  Ooh mooie kleuren :D x

 • Reply
  Lifesplash
  25 juli 2012 at 23:08

  Ik vind ze echt mooi! :D

 • Reply
  maaren
  25 juli 2012 at 23:27

  ze lijken me erg mooi alleen ik had graag duidelijkere en/of full-face foto’s willen zien..

 • Reply
  Dana
  26 juli 2012 at 01:54

  Ik wil die groene! Moet dus zeker weer een keer naar Duitsland!

 • Reply
  lonneke
  26 juli 2012 at 09:39

  Wauw erg mooo!

 • Reply
  Joyce
  27 juli 2012 at 12:31

  Wauw, prachtige kleuren! Ik ga nooit naar Duitsland, maar als ik er een keertje ben, neem ik deze zeker mee!

 • Reply
  Nina
  27 juli 2012 at 15:36

  Jeeejj ik ga naar Duitsland gaan :)

 • Reply
  Roos
  27 juli 2012 at 17:11

  Heel mooi!

 • Reply
  Shelly
  28 juli 2012 at 12:05

  Die groene kleur is echt heel mooi! De Color Tattoo’s zijn zeker top =)

 • Laat een reactie achter