Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maybelline Color Show Street Artist Top Coat

 photo Show_zps7403788a.png

Zo, daar ben ik weer hoor! Alle drukte van Carnaval, werken en mijn verjaardag achter de rug. Vandaag laat ik jullie vier ontzettend leuke Maybelline topcoats zien die echt super gaaf zijn. Jullie kennen allemaal vast wel de redelijk budget Color Show lakjes van Maybelline, maar nu zijn er ook tijdelijk vier leuke topcoats te krijgen, ik laat ze jullie zien!

 photo Show2_zps08f376eb.png

Deze limited edition Street Art lijn is gebasseerd op het moderne street art. Ze maken in een handomdraai van jouw nagels een echt graffiti kunstwerk door de verschillende formaten (matte) glitters. De collectie is niet blijvend maar ik denk dat het nog wel tot het najaar verkrijgbaar is omdat het een vaste plek in het schap heeft.

 photo Show3_zpsb6a67600.png

De kwastjes van de topcoats zijn gewoon smal en wat dikker dan een normaal kwastje waardoor hij lekker stevig lakt. De lakjes zijn wat dikker qua structuur door de vele glitters die in de lak zitten. Daardoor vind ik een dun kwastje juist wel prettig in gebruik.

 photo Show7_zps6d1fd447.png

Alley Attitude is een leuke lak met zwarte en baby blauwe glitters, ik vind deze erg tof op mijn nagels staan. Alle topcoat swatches bevatten trouwens één laagje.

 photo Show4_zps2282aa41.png

White Splatter, een subtiele glitterlak als topcoat. In de verpakking vind ik dit de mooiste op je nagels is hij maar subtiel aanwezig, ik denk toch dat je wat meer laagjes moet aanbrengen.

 photo Show5_zps76d41bd2.png

Urban Vibe, een gave topcoat met zwart en oranje. Helaas valt het oranje wat weg op de foto maar het zal de ideale topcoat zijn voor het WK straks!

 photo Show6_zps14924265.png

Boombox Black krijg ik meteen de lentekriebels van door het vrolijke groen! Hier zie je goed dat er verschillende groottes glitter in zitten.

 photo Show1_zpsbf705933.png

De Maybelline Color Show Street Artist Top Coat’s zijn al vanaf begin maart verkrijgbaar maar ik heb ze vorige maand al in veel grotere Maybelline schappen zien staan. Ze kosten maar € 3,99 per stuk wat ik een hele goede prijs vind voor zulke leuke topcoats!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Op een lichte kleur nagellak vind ik ze niet zo bijzonder. Misschien dat je ze contra kunt gebruiken? Wit op zwart en blauw op rood ofzo?

  2. Ik heb de Urban Vibe en die is echt heel gaaf en nu bij bol krijg je 25% korting!! ik miste je al een beetje ;) maar een keer wat minder bloggen en lekker feesten etc moet ook kunnen!

  3. White Splatter is mijn favoriet, maar wel inderdaad met meerdere laagjes. Wanneer je zwart als basis kleur hebt, is het echt heel gaaf

  4. Deze topcoats vind ik heel leuk, alsof je verfspetters op je nagels hebt. Toch is het niet helemaal mijn ding, maar misschien dat ik er toch uiteindelijk wel ééntje wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *