Search
Close this search box.

Maybelline Color Show Bleached Neons

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon_zps43e80e5a.png

Een feestje is niet compleet zonder neon kleuren, in een gave outfit voor de zomer kan een neon kleur ook niet ontbreken en op je nagels deze zomer is een neon kleur ook een must. Maybelline heeft met haar Color Show lakjes elke paar maand weer een nieuwe limited edition. Vanaf half juni zijn dat vier knallende neon kleuren!

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon1_zps6f8e895a.png

Het eerste wat ik over deze lakjes wil zeggen is, kijk alsjeblieft naar deze toffe kleuren in de winkel, want de foto’s laten helaas niet het echte neon effect zien wat je in het echt wel kan zien. Volgens mij snappen camera’s dat effect niet. Maar de kleuren zijn wel goed qua kleur, maar het echte neon effect moet je er dus nu eventjes bij bedenken. Maybelline komt met vier felle kleuren die je nagels echt laten knallen. En ze zijn ook nog eens lekker budget proof, want deze leuke lakjes kosten maar € 3,99 per stuk! Alle swatches zijn trouwens gemaakt met twee laagjes.

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon6_zpsa8526330.png

Tropink is een echte knallende roze kleur, je hebt er bijna een zonnebril bij nodig. Hij dekt perfect na twee laagjes en ziet er echt heel erg tof uit.

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon4_zps44e181d2.png

Sun Flaire doet me denken aan de felle ondergaande zon, ik krijg dan altijd meteen het warme zomergevoel, ook als ik naar dit lakje kijk.

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon3_zps08398221.png

Chic Chartreuse zo zoet als groene appeltjes maar kunnen zijn, ik krijg bijna zin om mijn vingers er bij af te likken

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon5_zps079dbf4b.png

Coral Heat is een prachtige diep oranje kleur die je terug vind ik de kleurrijke koraalriffen van de wereld. Deze dekt wel iets minder dan de rest, drie laagjes zou je hier voor nodig hebben.

 photo Maybelline-Color-Show-Bleached-Neon2_zps27c7b27e.png

Ik vind de Maybelline Color Show Bleached Neons echt heel erg tof. Kwalitatief zijn het niet de beste lakjes, ze zijn iets dikkig, dekken nét niet perfect na twee laagjes en blijven ook niet heel lang zitten. Maar ze zijn wel echt uniek in hun kleur en dat maakt de lakjes juist weer zo heel erg leuk. Ik hou niet echt van de neon kleuren in kleding, maar voor op mijn nagels kan ik het zeker wel waarderen en daarom ga ik ze zeker weten ook vaak dragen.

De Maybelline Color Show Bleached Neons zijn vanaf half juni in het Maybelline schap te vinden voor € 3,99 per lakje. Het is wel een tijdelijke collectie, dus na de zomer vind je ze niet meer terug!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Wat een gaaf kleurtje! Ik vind vooral de roze en de oranje erg mooi. Ook fijn dat deze lakjes niet zo duur zijn, dat valt me vaak nogal tegen namelijk…

  2. Toen ik in Londen was, heb ik deze geloof ik al in de schappen zien liggen! Ik heb er geen een meegenomen omdat ik al best veel van deze neon kleurtjes heb, maar ze zagen er wel erg goed uit!

  3. Ja. Ik begin aan de kleurtjes te wennen nu ik ze op meerdere blogs voorbij zie komen. Ik ga ze in elk geval eventjes in het echt bewonderen want de kleur is volgens mij moeilijk vast te leggen op foto? Ik vind ze er bij iedereen weer net iets anders uitzien namelijk…

  4. Slechte nagellak, ben verbaasd over de foto’s die je laat zien. Vandaag de zalm kleur gekocht en ben zeer teleurgesteld. De kwast is helemaal niet groot maar een iel dun ding. De kleur dekt helemaal niet goed, met 2 laagjes behaal je niet het resultaat van jouw foto. Kwalitatief valt dit voor mij in de categorie troep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *