Search
Close this search box.

Maybelline Color Show Acid Wash Effect

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect_zps174cdfc5.png

Een verassen jeans was helemaal in in de jaren ’80 en ik zelf heb ook met een paar mooie exemplaren aangelopen een paar jaar geleden. Tijd om deze trend weer terug te brengen maar dan even in een iets ander jasje. We willen dat verwassen effect nu voor op je nagels. De limited edition Maybelline Color Show Acid Wash Effect laten je nagels er in stoere blauwe kleuren lekker verassen uitzien!

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect3_zps38665eb1.png

Een verwassen jeans is vaak een heel kunstwerk op zich en heeft overal een andere print. Met dit idee heeft Maybelline een hele leuke limited edition bedacht met echte blauwe jeans kleuren met grove en kleine glitters in de lak zodat je echt dat verassen witte effect op je nagels krijgt.

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect2_zps4193e0b1.png

De lakken hebben mooie blauwe kleuren – behalve natuurlijk de witte top coat – en zitten bomvol met kleine en grote glitters die je goed op de foto kan zien. Eigenlijk mag ik het niet echt glitter noemen want ze glimmen niet, het zijn gewoon witte soort van confetti stukjes.

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect4_zps8964b7ff.png

Ook hebben de lakjes nog leuke namen! De lakjes zijn wel dik van structuur maar opzich vind ik dat niet echt heel erg storend. De kwastjes zijn vrij dun waardoor de de lak met grote stukken makkelijk kan aanbrengen zonder uit te schieten. Helaas dekt de lak niet echt fantastisch want overal zijn twee laagjes te weinig. Op de foto’s heb ik trouwens wel overal twee laagjes aangebracht.

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect6_zpse6e3078f.png

Top Splatter – een transparante lak om iedere gewenste kleur het witgewassen effect te geven. Maar je kan hem natuurlijk over een van deze andere lakken aanbrengen voor wat extra effect!

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect5_zps1b5a833b.png

Lilac Rebel – een lichtgewassen jeans met een witte wassing, daar moet ik bij deze lak meteen aan denken. Jammer dat hij vrij ongelijk opdroogt en daardoor niet helemaal dekt.

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect7_zpsf6cf51eb.png

Ripped Tide – een lekkere felle blauwe jeans, ik zie ze niet vaak maar op je nagels vind ik hem heel erg vet. Ik denk hier trouwens een beetje aan een zwembad met heel veel luchtbelletjes!

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect8_zps682f17cd.png

Bleached Blue – een echte kleur blauw waarbij de witte wassing goed naar voren komt. Wel jammer vind ik dat de blauwe kleur niet echt dekkend is.

 photo Maybelline-Color-Show-Acid-Wash-Effect1_zps58e427e0.png

Ik vind het idee van de lakjes echt ontzettend leuk, maar van de lakken ben ik zelf niet echt onder de indruk. Ik denk ook niet dat ik ze snel zal gaan dragen. Maar het idee blijft leuk en voor de prijs hoef je het ook niet te laten want ze kosten maar € 3,99 per stuk! De Maybelline Color Show Acid Wash Effect lakjes zijn vanaf augustus te koop bij de drogisterijen!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Ik vind de laatste twee kleuren heel tof en het effect van de nagellakjes ook gaaf, maar als ze niet dekken heeft het niet zoveel zin, vind ik. Jammer! Wel mooie swatches, zoals altijd.

  2. Precies wat je zegt, het idee is wel heel erg leuk, maar de uitwerking ziet er toch een beetje vreemd uit op de nagels, vind ik dan. Nope, deze sla ik over. xxx

  3. Ik vind Ripped Tide erg leuk! Doet me echt aan een zwembad denken. Jammer dat de donker blauwe zo slecht dekt, ik zou me hier aan irriteren. Fijne foto’s heb je trouwens gemaakt :)

  4. Toen ik de foto’s van de lak in de potjes zag maakte m’n hart een klein sprongetje. Zag er veelbelovend uit. Maar je swatches vallen onwijs tegen…. Nee dan hoef ik ze toch niet te hebben.

    Ik vind Ripped Tide dan nog wel aardig en die witte topcoat zou ik denk ik wel kopen, maar dat is echt een topcoat waar ik al allerlei nailart ideetjes van krijg:) haha.

  5. Meh, het valt mij een beetje tegen. Lakjes die niet dekken zijn niet mijn ding, ik wil mooi bedekte nagels hebben als het even kan. Top Splatter vind ik dan wel weer leuk, als topcoat over een lichtblauw kleurtje bijvoorbeeld.

  6. Oh de laatste twee vind ik erg mooi! Ik zou ze zelf over een blauwe lak heen dragen, dan is de dekking wat beter :)

  7. Ik houd er niet zo van als de glitters heel erg chunky zijn, dan blijf je overal achter hangen en het staat niet zo mooi. In het flesje zien er wel prachtig uit. Altijd fijn dat jij dit soort dingen reviewd, dan kunnen we zo makkelijk zien of het iets voor ons is :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *