Search
Close this search box.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Heel benieuwd was ik naar deze lip potloden toen ik ze voorbij zag komen in een persbericht. Een paar dagen later lagen er een paar kleuren op mijn deurmat maar ik vond ze zo mooi en fijn dat ik er nog twee andere kleuren bij kocht. Misschien verklap ik nu al teveel, maar misschien is het al wel duidelijk. Dit is echt hét make-up product van het najaar. Het heeft alles en is ook nog eens heel makkelijk aan te brengen. Ik zeg, kijk snel verder en oordeel zelf!

 photo MaybellineColorDramaLipPencil1_zpsfc0291ef.png

Maybelline komt in Nederland met 9 verschillende kleuren Color Drama Lip Pencils. Ik vind de keuze vrij ruim en er zitten echt hele mooie kleuren tussen, voor ieders wat wils! De potloden hebben de kleurintensiteit van een lipstick maar de handigheid van een potlood met een mooie matte finish.

 photo MaybellineColorDramaLipPencil17_zps7ebf3eaa.png

Hierboven zie je alle kleuren die in Nederland verkocht gaan worden. Ik vind het zelf echt hele mooie kleuren waarbij voor iedereen wel wat tussen zit. Mijn favorieten zijn Nude Perfection, In With Coral, Fuchsia Desire en Berry Much!

 photo MaybellineColorDramaLipPencil2_zps20cc5473.png

De verpakking is natuurlijk heel handig, een mooi smal potloodje dat niks weegt en gemakkelijk mee kan. Nadeel is wel dat je hem moet slijpen met een speciale puntenslijper die niet meegeleverd is, maar gelukkig kun je die voor een paar euro bij de drogisterij kopen. De dop zit vrij stevig op het potlood, maar volgens mij als je hem vaker gebruikt gaat hij wel losser zitten.

 photo MaybellineColorDramaLipPencil4_zps2fbf10b8.png

De potloden hebben een mooie vorm en ze zien er leuk uit. De onderkant geeft duidelijk aan om welke kleur het gaat en staat goed in vergelijk met de echte kleur van de lipstick.

 photo MaybellineColorDramaLipPencil5_zps885b6ec0.png

Dit zijn ze dan, de potloodjes, mooie kleuren niet? Ze hebben een matte finish, maar naar mijn idee zijn ze meer semi-matte. Ze bevatten geen shimmers of glitters en zijn daarom dus mooi egaal van kleur. Ze brengen echt ontzettend makkelijk aan door de scherpe munt waardoor het voor mij zelfs te doen is – ik ben echt een drama met lipstick aanbrengen -.

 photo MaybellineColorDramaLipPencil6_zps751a160a.png

Wauw, wat hebben deze potloden een pigmentatie zeg! Ze zijn vrij romig waardoor ze heel gemakkelijk aanbrengen. Meteen is er een explosie van kleur die erg mooi dekt. De lipstick voelt erg prettig aan op de lippen, het droogt mijn lippen niet uit en voelt niet trekkerig aan. Eigenlijk heb je niet eens door dat je hem draagt.

 photo MaybellineColorDramaLipPencil7_zpsad540ed5.png

 photo MaybellineColorDramaLipPencil12_zps59f782fe.png

Nude Perfection, een prachtige nude kleur die ik erg mooi vind en goed bij mijn huidskleur past. Ik denk dat ik deze vaak ga dragen!

 photo MaybellineColorDramaLipPencil8_zps9d471dc6.png

 photo MaybellineColorDramaLipPencil13_zpsc2c1394a.png

In With Coral, een prachtige lief roze kleur, de koraaltint zie ik maar heel subtiel terug wat ik eigenlijk wel mooi vind. Dit is mijn favoriet!

 photo MaybellineColorDramaLipPencil10_zpsed9c1411.png

 photo MaybellineColorDramaLipPencil15_zps68a1bfbd.png

Red Essential, klassiek rood hoort natuurlijk ook thuis in elke lipcollectie. Deze is prachtig diep rood met een knallende pigmentatie, heel mooi.

 photo MaybellineColorDramaLipPencil9_zps8dd3c24c.png

 photo MaybellineColorDramaLipPencil14_zpsd277a8f7.png

Fuchsia Desire, een mooie fuchsia kleur kan natuurlijk niet ontbreken in een lipcollectie, ik vind het een erg mooie warme kleur!

 photo MaybellineColorDramaLipPencil11_zps422bcf65.png

 photo MaybellineColorDramaLipPencil16_zps8c8cefea.png

Berry Much, is een echte donkere bessenkleur die ik zelf altijd wel heftig vind, maar stiekem moet ik deze kleuren vaker dragen!

 photo MaybellineColorDramaLipPencil3_zps9a951691.png

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn te koop voor € 6,99 per stuk bij de drogisterijen wat ik een hele fijne prijs vind! Tipje, ik heb ze bij de Etos gekocht met 30% Make-Up Mania korting! Dan zijn ze nog minder dan 5 euro per stuk! Ik ben echt heel enthousiast over deze prachtige lipsticks, ze blijven goed zitten, hebben prachtige intense kleuren en brengen ook nog eens heel gemakkelijk aan! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij je velletjes iets accentueert. Maar ik kan niet anders dan deze prachtige potloden aanraden!

Sommige kleuren heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Op je lippen zien de kleuren er inderdaad mooi uit. Op je arm vond ik ze wat meh en leken ze ook in de lijntjes te gaan zitten. Ik ben echt blij verrast en lipliners zijn altijd handig, zeker als je vaak (zoals ik) felle kleuren draagt. xxx Lucinda

  2. Mooi! Ik vind Berry so Chic er heel erg uniek uitzien, misschien dat ik die wel haal binnenkort! In with Coral staat je heel erg mooi! X

  3. Wat een prachtige intense kleuren! Wat fijn dat de houdbaarheid oké is. Prettig dat ze romig zijn en gemakkelijk zijn aan te brengen. Jammer dat er geen puntenslijper bijgeleverd wordt.

  4. Heb zelf de Berry Much en de Essential Red gekocht. Ik vind wel dat ze iets plakken en je ze voelt zitten, maar het is veel minder droog dan je met dit soort producten zou verwachten. Blijft lang zitten, dus een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *