Search
Close this search box.

Maybelline Brow Drama & Master Shape

 photo MaybellineBrowDrama_zps43dd9ec3.png

Ik moet jullie eerlijk bekennen, sinds een jaar of 2 gebruik ik pas producten voor mijn wenkbrauwen. Ik heb van mijzelf vrij behaarde en donkere wenkbrauwen waardoor ze goed zichtbaar zijn. Toen ik een keer door een visagist werd opgemaakt was ik om, sinds dien gebruik ik altijd producten voor mijn wenkbrauwen en ook steeds meer merken komen met fijne wenkbrauw producten, zo ook Maybelline!

 photo MaybellineBrowDrama1_zps31d94c3f.png

Maybelline doet het meteen goed met drie kleuren wenkbrauwpotlood en vier kleuren gel om je wenkbrauwen gedurende de dag mooi in vorm te houden. Samen is dit de ideale combinatie om je wenkbrauwen mooi in te kleuren en ze goed in vorm te houden. Alle kleuren wenkbrauwpotlood hebben een bijpassende wenkbrauw ‘mascara’ zoals Maybelline het noemt, ik ben heel benieuwd!

 photo MaybellineBrowDrama2_zps5419cfec.png

Maybelline Master Shape Brow Pencil – € 6,99

In totaal zijn er drie verschillende kleuren wenkbrauwpotloden: Dark Blonde, Soft Brown en Deep Brown. De kleuren vind ik erg goed gekozen en voor iedereen zit er wel iets tussen dat je zoekt.

 photo MaybellineBrowDrama3_zps8af213df.png

Wat me meteen opvalt is dat de potloodjes iets kleiner zijn dan andere wenkbrauwpotloden. Ze zullen waarschijnlijk dus een stuk minder lang meegaan dan een ander potlood. Voor de rest hebben ze een leuke vormgeving en aan de achterkant vind je ook nog een handig borsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen.

 photo MaybellineBrowDrama6_zps09f07941.png

De potloden hebben een normale dikte waardoor je ze gewoon met een punterslijper kan bijwerken. De potloden zelf zijn ontzettend romig waardoor ze heel gemakkelijk pigment afgeven en je dus niet keihard hoeft te drukken voor wat kleur. Zelf vind ik dat heel erg prettig want de huid rondom mijn wenkbrauwen is toch wat gevoeliger dan de normale huid.

 photo MaybellineBrowDrama4_zpsfa5f1019.png

Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara – € 8,99

Dan hebben we nog vier soorten mascara voor de wenkbrauwen, wat klinkt dat eigenlijk gek. Maar het is gewoon eigenlijk een gel die je wenkbrauwen in vorm brengt en houdt. Je hebt ze in vier verschillende kleuren: Transparent, Dark Blond, Medium Brown en Dark Brown. De gekleurde ‘mascaras’ passen perfect bij de kleuren wenkbrauwpotlood. De verpakking is gelukkig vrij compact zodat het niet veel ruimte in beslag neemt.

 photo MaybellineBrowDrama5_zps867d66d0.png

Het borsteltje van de mascara voor je wenkbrauwen vind ik wel bijzonder, zo één had ik nog nooit eerder gezien. Dit is het borsteltje van de transparante versie. Hij heeft een kort en plat harig borsteltje met aan het einde een bolletje met lange haren. De onderkant snap ik eigenlijk niet zo goed, want hier kom je nooit mee bij je wenkbrauwen zonder met het bolletje over je voorhoofd heen te gaan. Of je moet hem heel scheef en raar houden, nee dat vind ik niet handig. Voor de rest werkt het borsteltje prima maar echt kracht kan je er niet mee zetten omdat de haren zo lang zijn, dat vind ik wel jammer. Maar echt hinder ervaar ik niet, het werkt gewoon prima.

 photo MaybellineBrowDrama7_zps23a96b46.png

Swatches van de potloden en mascara’s, ziet er prima uit toch? Zoals je kan zien hebben de mascara’s ook een kleurtje maar deze geven niet echt heel erg veel pigment af en hebben gelukkig geen glitters zoals die van L’Oréal wel hadden. Mooie en goede basic producten dus.

 photo MaybellineBrowDrama9_zpsd8f577c7.png

Mijn hele gezicht in de make-up behalve mijn wenkbrauwen. Zoals je kan zien heb ik niet echt wat nodig maar ik vind het wel fijn de witte plekjes een beetje op te vullen met wat kleur.

 photo MaybellineBrowDrama10_zpsfddfc6c7.png

En hier heb ik het potlood en de mascara in medium brown gebruikt. De producten werken heel fijn en makkelijk en je ziet echt meteen verschil zonder dat het onnatuurlijk over komt. Het potlood is heel erg zacht en brengt makkelijk aan met veel pigment. Maar dit is ook meteen het struikelblok van het potlood. Hij is zo zacht dat je hem na twee wenkbrauwen bijtekenen weer moet slijpen omdat het puntje helemaal op is. Zoals ik al zei waren de potloden niet erg groot waardoor ik vrees dat ze heel erg snel op zijn.

De mascara werkt ook heel erg fijn, hij heeft geen natte borstel waardoor hij een subtiel laagje gel in de haren achterlaat die snel opdroogt en de wenkbrauwen in vorm houdt. Het droogt gelukkig niet op als een harde koek maar heel natuurlijk. De echte meerwaarde van de gekleurde gel snap ik niet want het verschil zie ik niet echt. Maar goed, hij werkt prima en laat gelukkig een heel mooi en natuurlijk effect achter.

 photo MaybellineBrowDrama8_zps5bc301fe.png

Ik vind de nieuwe wenkbrauw producten van Maybelline echt ontzettend goed en fijn werken. Het enige nadeel is dat het potlood erg zacht is en daardoor heel snel op raakt. En dan vind ik 7 euro voor een potlood toch best aan de dure kant. De mascara is wat mij betreft een blijvertje en ben ik erg blij mee! De nieuwe Maybelline wenkbrauw producten zijn vanaf nu gewoon bij de drogisterij te koop!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

26 reacties

  1. De potloden zien er veelbelovend uit! Niet echt veel pigment, maar dat vind ik juist fijn met wenkbrauwpotloden. Zonder wenkbrauwproducten kan ik niet meer leven, haha. Vaak wil ik foundation en mascara nog wel eens skippen, maar zonder mijn wenkbrauwen gedaan te hebben kom ik niet meer buiten!

  2. Ik vind het juist erg mooi dat de potloodjes niet zo’n sterk pigment hebben. Je wenkbrauwen moeten immers wel natuurlijk ogen. Ik vind ze prachtig! Jammer dat ze zo snel opgaan, omdat ze zacht zijn.

  3. ziet er goed uit! Of nouja die mascara lijkt me maar vaag eigenlijk! Zou ook veel te bang zijn dat je er heel erg naast zit, zeker met mijn bijna niet zichtbare wenkbrauwen haha.
    Lijkt me heel fijn ook als je van die goed zichtbare wenkbrauwen als jij hebt! Die van mij zijn zo blond dat je ze dus bijna niet ziet haha.

  4. Ziet er goed uit! Ik heb zelf heel licht haar, dus ik ben benieuwd naar de donkerblonde kleur. De mascara lijkt me sowieso fijn! :)

  5. Het staat in ieder geval wel erg mooi, maar of het mijn van mijn Rimmel wenkbrauwpotlood af krijgt, dat denk ik niet. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *