Maybelline Baby Lips Pink Punch

 photo Maybelline-Baby-Lips5_zps0dbe635a.png

Volgens mij heeft iedere beautyliefhebber tegenwoordig wel een Maybelline Baby Lips in haar tas of zak zitten. Iedereen is er lovend over en ik leef weer eens onder een steen want ik heb nog nooit een Baby Lips aangeraakt. Tot deze week, er zat er eentje in mijn goodiebag van de Holland Beauty Awards en ik viste hem er meteen uit, ik was toch wel heel erg benieuwd!

 photo Maybelline-Baby-Lips_zps7d0765a1.png

Iets anders dan we gewend zijn zitten deze lippenbalsems in een verpakking in plaats van los in het schap. Zoals ik al zei zijn de Maybelline Baby Lips echte lippenbalsems in vijf verschillende varianten. Twee met een kleurtje – waaronder deze – en drie met een transparante finish.

De totale collectie bestaat uit:

– Hydrate, met een citroen en basillicum geur
– Freshen, met een frisse muntgeur
– Cherry Me, met een kersengeur en een rood tintje
– Repair, met een kers- en amandelgeur
– Pink Punch, met een passievruchtengeur en een roze tint

Ik laat jullie vandaag de Pink Punch zien.

 photo Maybelline-Baby-Lips1_zps987f1ca8.png

De lippenbalsems hebben een heerlijke verzorgende en verzachtende werking op de lippen. Dit komt onder andere door het toegevoegde Centella Asiatica wat een ontzettend oud en bekend ingrediënt is dat staat voor de genezing van de huid. Ook zit er heerlijke honing in en aloë vera – verschilt wel welke Baby Lips je hebt -. En ze bevatten allemaal shea boter, vitamine E, vitamine B5 en vitamine C. Daarnaast worden je lippen ook nog eens beschermd met een SPF 20. Klinkt goed niet?

 photo Maybelline-Baby-Lips2_zps908d2e97.png

Hier zie je al snel de shea boter terug komen in het ingrediëntenlijstje, maar ook de andere verzorgende ingrediënten. Ook fijn dat hij groot en deels uit aroma bestaat in plaats van parfum – dat er toch ook een klein beetje in zit -.

 photo Maybelline-Baby-Lips4_zps99a622b2.png

De Baby Lips staan natuurlijk bekend om hun vrolijke en gekleurde verpakkingen. Dit is dan ook één van de succesfactoren van deze lippenbalsems. Eingelijk ziet het er heel basic uit maar toch vind ik het heel erg leuk, het heeft eigenlijk totaal geen chique uitstraling. Ik moest toch wel eventjes lachen dat ze er op hebben gezet dat het toch echt voor volwassenen, stel je voor dat mensen denken dat het toch voor baby’s is.

 photo Maybelline-Baby-Lips6_zps5e89aeae.png

De Baby Lip in Pink Punch heeft – hoe kan het ook anders – een hele lieve roze kleur. Soms vind ik het wel jammer dat ze dan altijd voor zo een bleekmakende roze kleur gaan in plaats van een iets donkerdere tint. Maar ach, ik ga er vanuit dat hij toch niet heel erg dekkend is dus dat je er vrij weinig van terug ziet.

 photo Maybelline-Baby-Lips7_zpsb31eb8f7.png

De Baby Lips glijden echt over de huid heen, daar was ik echt over verrast. De structuur van de lippenbalsem is vrij hard dus dat had ik niet verwacht. Maar dat vind ik alleen maar prettig, want ik heb wel eens lippenbalsems die heel zacht zijn en je dan veel te veel aanbrengt of niet lekker kan stiften. Ideaal dus! Ook laat hij een subtiele roze glans achter.

 photo Maybelline-Baby-Lips8_zps1f2ce16d.png

Mijn lippen zonder een product.

 photo Maybelline-Baby-Lips9_zps5672aecd.png

Mijn lippen met de Pink Punch! Nou het heeft toch nog een behoorlijk dekking met kleur, ik ben er wel enthousiast over. Hij ruikt ook nog eens fantastisch en voelt erg prettig aan op je lippen. Ja, ik ben hier zeker fan van!

 photo Maybelline-Baby-Lips3_zpsa7a16fa3.png

Voor de prijs van € 3,69 hoef je ze echt niet te laten liggen. Ze zien er leuk uit, hebben fijne geurtjes en werken echt prima! Ze zijn bij vrijwel alle drogisterijen te koop! Deze gaat in vervolg mee in mijn tas!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  pamela
  17 april 2014 at 08:56

  ik heb ze allemaal (alleen die 5 die in Nederland te krijgen zijn) en ik vind deze eigenlijk het minst van allemaal :P zelf ben ik meer fan van de kleurloze varianten :P

 • Reply
  femketje
  17 april 2014 at 08:58

  mooi kleurtje :D

 • Reply
  Anouk
  17 april 2014 at 09:02

  Heb er tot nu toe 3 en deze roze heb ik ook. Toch draag ik de kleurloze varianten vaker dan deze kleur.

  • Reply
   todayslife
   17 april 2014 at 09:06

   dat heb ik ook! vooral omdat als ik droge lippen heb, de kleur niet mooi egaal is…. ik vind ze wel heel erg fijn!

 • Reply
  Mariëlle
  17 april 2014 at 09:25

  Ik heb hem ook, vind vooral het kleurtje leuk :) Dit is mijn favoriet

 • Reply
  Daphne
  17 april 2014 at 09:31

  Deze heb ik ook, maar ik vind Cherry Me fijner!

 • Reply
  Alyssa
  17 april 2014 at 09:55

  Ik heb er nog geen, maar ik heb al vaker gelezen dat ze heel fijn zijn! Deze vind ik niet zo mooi, ik denk dat ik dan voor een variant zonder kleur ga.

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  17 april 2014 at 09:57

  Ik ben helemaal fan van Baby Lips! Super goede lip balm

  X Sara

 • Reply
  Tessa
  17 april 2014 at 10:14

  Ik heb zelf de kersenvariant, ik vind ze zo fijn!

 • Reply
  chucky1012
  17 april 2014 at 10:18

  Heel mooi en zo handig ;-)
  Ik kan niet meer zonder deze lipbalm.

 • Reply
  Miranda
  17 april 2014 at 11:17

  Ze lijken mij echt fijn. Ik heb er nog geen één gekocht, maar als mijn lippenbalsem op is , koop ik er zeker 1.

 • Reply
  Charlotte
  17 april 2014 at 11:37

  Ik heb ze al drie jaar. Ze zijn nog niet zo lang in België en Nederland, maar ik ontdekte ze op vakantie. Sindsdien ben ik er zot van! Ik ben zelf het meeste fan van de gele, omdat die geen kleur aflaat en goed “vettig” is. ( ik geef wel toe dat ik ze allemaal heb hoor :p )

  groetjes charlotte

 • Reply
  checkeredblouse
  17 april 2014 at 11:45

  Ik heb hem ook en vind de consistentie echt heerlijk.

 • Reply
  elize
  17 april 2014 at 11:58

  Leuk! Ik ben vooral fan van de gele! Dat is intense care. Deze vind ik niet zo, ik vind dat hij lelijk vervaagt! Werking is wel goed:)
  Liefs, Elize

  • Reply
   Aranka
   17 april 2014 at 14:20

   Ik denk dat ik ook nog een transparante ga halen, deze kleur vind ik mij ook niet zo geweldig staan, haha!

   • Reply
    beautyjuf
    17 april 2014 at 19:40

    Ik vind de kleur je juist heel mooi staan! Smaken verschillen ;-) Ik hoor hier veel lovende verhalen over. Nu ‘moet’ ik er ook maar eens één gaan aanschaffen.

 • Reply
  Marjolein - Beautylein.nl
  17 april 2014 at 12:01

  Ik heb dus ook geen babylips! Leuk dat je ze nu toch getest hebt en dat hij goed bevalt.

 • Reply
  whatilovenl
  17 april 2014 at 12:34

  Wat een mooi kleurtje! Ik wil nog steeds graag een lipbalsem uitproberen van babylips :-)

 • Reply
  Lien
  17 april 2014 at 13:52

  Ik heb er ook eentje, maar vind ze toch niet zo goed als mijn Rosebud! :)

 • Reply
  Joli
  17 april 2014 at 14:19

  Ze zijn verslavend. Ik hoef ze echt niet allemaal maar er zijn in de USA echt tig verschillende verkrijgbaar!

 • Reply
  Tess Evea
  17 april 2014 at 14:57

  Tja, ze zijn best leuk en ik heb ze dan ook allemaal maar ik krijg er wel velletjes van op mijn lippen en mijn lippen voelen heel snel weer droog aan. Ik gebruik dan ook toch liever Labello.

 • Reply
  Hester
  17 april 2014 at 15:06

  Ik wil er nog steeds eentje maar ik zie ze nooit echt liggen haha. Ze zien er superleuk uit en lijken me ook gewoon fijn werken met die geur, substantie en bestanddelen! Hij dekt nog best wel goed, vind dit alleen niet echt een kleur die overal leuk bij staat – iets te ‘barbie’.

 • Reply
  Amelie
  17 april 2014 at 15:19

  De babylips zijn echt onwijs fijn!!

 • Reply
  MySimplySpecial
  17 april 2014 at 15:52

  Ik heb de mint en kersen variant! De rode is mijn favoriet.

 • Reply
  Beau
  17 april 2014 at 16:16

  Klinkt heerlijk! Ik heb zelf de kersenvariant, die is ook enorm fijn!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  17 april 2014 at 16:35

  Ik vind ze ook fijn!! Ik draag voornamelijk de blauwe variant, deze ruikt zo lekker!

 • Reply
  beautyforgirls
  17 april 2014 at 16:46

  Wat een mooi en lieflijk kleurtje.
  Liefs, xxx

 • Reply
  inspiredbylifee
  17 april 2014 at 19:19

  Ik moet babylips ook nog steeds uitproberen

 • Reply
  Daphne
  17 april 2014 at 20:17

  Ik vind dat echt mooi, die roze gloed!

 • Reply
  saskia
  17 april 2014 at 22:36

  Ik heb alle vijf de babylips en vind ze super!

 • Reply
  Ines
  19 april 2014 at 16:54

  Zo veel goeds al over gelezen! Zou er graag zelf eentje hebben!

 • Reply
  Paola
  19 april 2014 at 21:44

  Ik heb deze en de rode versie en ik vind ze beide fijn, maar snap de hype er niet helemaal om!

 • Reply
  shirley ann
  20 april 2014 at 22:25

  Ik heb ook de pink punch. De kleur is wel heel mooi, merk alleen wel dat hij erg droog word op me lippen. Ligt dat misschien aan de kleur? En zijn die andere baby lips producten ook droog op de lippen? Of zijn ze wat meer hydraterend?

 • Reply
  degryseemma
  24 april 2014 at 15:00

  Ik heb deze gekocht in de ‘Cherry me’ versie, zo’n fijne lippenbalsems ! Leuk geschreven trouwens !

 • Laat een reactie achter