Search
Close this search box.

Maybelline Baby Lips Electro Lip Balm

 photo MaybellineBabyLipsElectro1_zpsc6fac684.png

De babylips zijn ongekend populair. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ze eindelijk in Nederland verkocht werden, maar volgens mij heeft tegenwoordig iedereen wel een Baby Lips in haar bezit. Niet gek ook dat Maybelline verder gaat met het Baby Lips succes, er komt nu namelijk een Electro collectie uit, in deze collectie vind je hele knallende en spannende kleuren. Ik laat jullie er twee zien!

 photo MaybellineBabyLipsElectro10_zpsb77c4693.png

In totaal komt Maybelline met zes nieuwe Electro Baby Lips in knallende kleuren. Sommige kleuren geven vrij heftig kleur af en de andere zijn zo goed als transparant. Laat ik ze even afgaan van links naar rechts: Minty Sheer met een munt smaak, Fierce N Tangy met een citroen smaak, Strike A Rose met een perzik smaak, Oh! Orange met een sinaasappel smaak, Pink Shock met een watermeloen smaak en Berry Bomb die naar fruitpunch smaakt. Ik vind het hele leuke kleuren met hele lekkere smaken – tenminste zo klinkt het wel -. Ik testte Minty Sheer en Strike A Rose voor jullie uit!

 photo MaybellineBabyLipsElectro_zps286914ac.png

Als eerst zitten ze echt in een verschrikkelijke verpakking waarbij ik hem bijna door het raam had gegooid. Hier fatsoenlijk een product uitkrijgen is bijna onmogelijk. Maargoed, zo weet je wel zeker dat hij niet eerder is gebruikt. Op de verpakking vind je wat informatie over het product zoals de naam, dat hij 8 uur moet hydrateren en je ziet natuurlijk het product zitten.

 photo MaybellineBabyLipsElectro2_zpsbc7ece1d.png

De Baby Lips kennen we natuurlijk allemaal als een verzorgende lippenbalsem en zien we eigenlijk niet als een make-up product zoals de rest van het merk. De Baby Lips beloven je lippen tot 8 uur lang te hydrateren en lekker zacht te maken. Uit testen is gebleken dat 82% van de testers de lippen zichtbaar zachter en mooier waren. 81% vond dat de lippen goed gehydrateerd ware en 76% vond dat ze ook nog eens goed gevoed waren, klinkt goed!

 photo MaybellineBabyLipsElectro3_zps379cf3b1.png

Ingredienten van de Maybelline Baby Lips. Het bevat krachtig verzorgende ingrediënten, zoals honing, collageen en een hoge concentratie van shea boter. Deze zie je ook vrij hoog in de ingrediëntenlijst terug, dat is fijn!

 photo MaybellineBabyLipsElectro4_zps8e69f585.png

Deze Baby Lips zien er iets stoerder uit dan de Baby Lips die we al een tijdje kennen. Ze hebben een stoere zwarte huls met een transparante dop zodat je goed kan zien welke kleur je te pakken hebt. De dop is versierd met mooie neon letters en het is meteen duidelijk om welke kleur het gaat. De verpakking is handzaam, klein en gaat gemakkelijk mee in je tas. Fijn, want het liefst heb ik er altijd eentje bij me, je weet maar nooit.

 photo MaybellineBabyLipsElectro5_zps10ad23dd.png

De lippenbalsems hebben een hele subtiele geur die je wel ruikt, maar op je lippen niet. Dat vind ik fijn, want ik heb ook wel eens van die producten waar ik meteen hoofdpijn van krijg en misselijk word, dat is hier gelukkig niet mee. De lippenbalsems glijden echt over de huid heen en laten een hele subtiele kleur achter, heel mooi!

 photo MaybellineBabyLipsElectro6_zps62df748c.png

Links die je Strike A Rose en rechts zie je Minty Sheer. Strike A Rose geeft nog behoorlijk wat kleur af en Minty Sheer laat een prachtige glans achter.

 photo MaybellineBabyLipsElectro7_zps599af95c.png

Strike A Rose vind ik een hele mooie kleur met een fijne werking. De geur is heel subtiel zoet en laat mijn lippen net iets meer stralen met het subtiele kleurtje en glans.

 photo MaybellineBabyLipsElectro8_zps0d2f364b.png

Minty Sheer zie je eigenlijk qua kleur niet terug, behalve een mooie glans. Hij heeft een hele subtiele tinteling wat ik eigenlijk wel lekker vind. Natuurlijk verzorgen ze ook goed mijn lippen en maken ze heerlijk zacht.

 photo MaybellineBabyLipsElectro9_zpsee175262.png

Ik vind de Maybelline Baby Lips Electro Lip Balms echt een toevoeging aan het lippenbalsem assortiment. Ze hebben leuke en opvallende verpakkingen met hele lekkere smaken die niet overheersend zijn. Je steekt ze zo in je zak en smeert ze snel even snel op met als resultaat heerlijk zachte lippen! Ze zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar bij de drogisterijen voor € 3,99 per stuk wat ik niet heel erg veel geld vind.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Ik heb al een arsenaal aan BabyLips thuis liggen waar ik nog niet eens een deuk in geslagen heb, dat zou de enige reden zijn dat ik deze laat liggen, anders had ik ook zeker wel mijn slag geslagen. Ze zien er erg leuk uit. xxx Lucinda

  2. Ik snap de hype niet echt van de baby lips. Wel fijn om te weten dat er wel verzorgende middeltjes in zitten. Misschien ga ik het een keer proberen om zelf te testen haha. Het uiterlijk is naast cheap wel stoer! :)

  3. Ik heb nog geen babyl lips gebruikt, maar dat komt ook omdat ik gewoon nog een lippenbalsem hier heb liggen :). Mocht hij op zijn, dan ga ik voor een leuk babylips kleurtjes. Deze versie ziet er leuk uit, maar mijn voorkeur gaat denk ik toch uit naar de gewone editie.

  4. Strike a Rose staat je goed, het is zo’n verfrissend kleurtje! Ik heb nog nooit babylips geprobeerd, maar deze varianten vind ik zo leuk! X

  5. De nieuwe lijn vind ik er wel iets minder vrolijk uitzien dan de ouderen, maar ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe producten door jou review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *