Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Merken komen soms met nieuwe producten uit waar ik niet meteen warm van loop. Het geeft me een beetje een mwah gevoel en zal het dan ook niet zo snel uit mezelf kopen. Dat had ik ook met de nieuwe Baby Lips van Maybelline. Ik ben gek op de originele Baby Lips, maar deze Balm & Blush trok me toch niet zo, waarom weet ik niet. Maar toch wil ik ze graag een kans geven en test ze uit!

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

We kennen volgens mij allemaal wel de Maybelline Baby Lips, de ontzettend populaire lippenbalsems van het merk. Zelf vind ik ze ontzettend fijn en zijn ook nog eens heel erg goed te betalen. Maar vanaf nu zijn er ook Baby Lips Balm & Blush. De naam zegt het al, een soort van lippenbalsem die je ook als blush kan gebruiken en ze zijn er in vier verschillende kleuren.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

De verpakking ziet er ontzettend leuk en fleurig uit, precies wat bij de Baby Lips serie past. Vrolijke kleuren die er jong en hip uitzien. Gelukkig is de prijs er ook naar, want je betaald maar € 5,99 voor deze schatjes.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Ze komen er in vier verschillende kleuren waarvan ik er twee heb gekregen. Je hebt een subtiele nude tint, een roze tint, barbie roze tint en een rode kleur. Ik heb de subtiele nude tint met de naam Innocent Peach en de knallende rode kleur met de naam Booming Ruby.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Als je de dop van het product afhaalt krijg ik een beetje het EOS lippenbalsem idee maar dan met een kleurtje. De producten zijn gemaakt in een handig bolletje waarmee je het handig als lippenbalsem en als blush aan kan brengen. Mijn eerste gedachte was al snel, hoe ga je hier ooit netjes je lippen meet stiften.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

De balsems ruiken heel lekker zoete geur die niet te aanwezig is, wat prettig is. Met het swatchen voel ik meteen hoe zacht de substantie dus en heel makkelijk wat afgeeft. De kleuren zijn niet waanzinnig gepigmenteerd, maar dat had ik ook niet verwacht. Mooie subtiele kleurtjes die kunnen dienen als blush of lippenbalsem. Al heeft de Peach Innocent een iets te lichte kleur voor een blush.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Daarom test ik Booming Ruby uit als blush die heel gemakkelijk aan te brengen is. Maar uitblenden vind ik toch wat lastiger om dit netjes te doen, zoals je ziet wordt het als snel vlekkerig. Ook belooft het niet vettig aan te voelen, maar je voelt hem zeker wel zitten. Nee, als blush vind ik hem niet echt geslaagd. Maar als lippenbalsem wel! Hieronder de resultaten.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Booming Ruby

Dit is een heftige rode kleur in de verpakking, maar op de lippen pakt hij heel natuurlijk roze uit, erg mooi. Het aanbrengen is echt super makkelijk en de Baby Lips voelt echt ontzettend zacht aan op de lippen. Ik heb ze in geen tijden zo zacht gevoeld, super fijn!

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Innocent Peach

Deze kleur is ontzettend mooi en natuurlijk met weinig kleur. Maar toch draag ik hem sinds ik hem heb heel vaak. Omdat het gewoon een fantastische lippenbalsem is met een prettige geur, subtiele kleur en een hele fijne werking. Een stukje hemel voor op mijn lippen, echt!

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Ik vind de Maybelline Baby Lips Balm & Blush heel erg geschikt als balm en wat minder geschikt als blush, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De Maybelline Baby Lips Balm & Blush zijn vanaf nu online en bij de drogisterij te koop voor € 5,99. Wat vinden jullie van deze nieuwe Baby Lips?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  chucky1012
  22 januari 2016 at 06:26

  Zo een goede en eerlijke mening!
  Fijne review.
  Ik zal dit niet gaan kopen want de kleur is van de blush bijna niet te zien.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Kelly
  22 januari 2016 at 06:57

  Mij lijken ze ook fijn voor op mn lippen. Lijkt me beetje te plakkend op mijn wangen

 • Reply
  Lois Lorinde
  22 januari 2016 at 07:37

  Ik ben hier heel benieuwd naar! En wat zien ze er leuk uit, haha!

 • Reply
  Ellen
  22 januari 2016 at 07:44

  Ik lees op elke blog dat ze dit product niet fijn vinden als blush! Jammer! Als je ze alleen als lipbalsem zou gebruiken, ga ik liever voor de babylips omdat dit toch enkele euros goedkoper is!

 • Reply
  Natascha
  22 januari 2016 at 08:51

  Wat een fijne review heb je hier van gemaakt. Ik denk dat ik deze toch zou skippen, als ‘ie als blush niet zo fijn is. Dan maar de goedkopere lippenbalsem :)

 • Reply
  Mariëlle
  22 januari 2016 at 09:35

  Ik ben niet zo van de duo producten, deze sla ik over!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 januari 2016 at 10:24

  Deze balm en blushes trekken mij echt niet aan. Wel jammer :(

 • Reply
  Varenka W
  22 januari 2016 at 11:10

  Ziet er super lief en tiener meisjes achtig uit.
  Het is handing dat wel, maar dan zou het wel meeeeeer moeten zijn dan een hoop chemische rommel met ergens een vaag kleurtje.
  Als de verpakking van matt zwart was geweest met een kopere dop, een fantascticshe creme bevatte die je als blush, bronzer of highlicht zou kunnen gebruiken(en op de huid versmeld tot een poeder) en tevens een matt opdroogt op de lippen……? Dan was ik om…..

  • Reply
   Varenka W
   22 januari 2016 at 11:26

   …….andere doelgroep, en compleet ander product krijg je dan he?!
   Uhm ???
   Geniet van je weekend, kijk al uit naar je “dagboek” altijd gezellig al die verhalen en foto’s (van o.a. Mila)
   X

 • Reply
  Celine
  22 januari 2016 at 11:23

  Ik vind innocent peach echt prachtig op je lippen staan! Lekker zomers!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  22 januari 2016 at 12:06

  Precies hoe ik er over denk, leuk als lippenbalsem maar niks als blush!

 • Reply
  naomi
  22 januari 2016 at 12:21

  Jammer dat de peach kleur wat minder pigment heeft. Vind hem wel inderdaad mooi voor op de lippen!

  x

 • Reply
  maxine
  22 januari 2016 at 13:55

  Ze zien er zo ontzettend schattig uit. Alleen zelf zou ik ze niet aanschaffen speciaal als blush. x

 • Reply
  Nicole
  22 januari 2016 at 15:20

  Ze zijn wel grappig, maar ik denk dat ik toch liever voor de gewone baby lips ga als het op lipbalsem aankomt, en voor blush gebruik ik liever poeder. Maar het idee erachter is wel leuk en de kleurtjes zijn mooi!

 • Reply
  Marjolein
  22 januari 2016 at 20:51

  Ik vind ze super schattig! Als blush lijkt het me helemaal niks, maar vind het effect als getinte lippenbalsem wel geslaagd!

 • Reply
  Marie Beauty
  22 januari 2016 at 20:55

  Ik zag het bij verschillende bloggers dat deze dus niet werken als blush maar wel heel erg handig zijn als lipbalm ! Leuk om te weten dat bijna iedereen er zo over denkt!

 • Reply
  jeapiebel
  23 januari 2016 at 13:53

  Ik denk dat de producten waarschijnlijk te licht zijn voor mijn huidskleur, al ik kan het verkeerd hebben. Ze zien er echt schattig uit.

 • Reply
  Natalie
  23 januari 2016 at 17:46

  Wat een fijn artikel! Ik heb er nl bij staan kijken en wist niet zo goed wat ik er mee aan moest! Maar hier wordt het er al een stuk duidelijker van!

 • Reply
  Monica
  23 januari 2016 at 18:59

  Ik vond hem ook best tegenvallen en heb hem meteen aan mijn nichtje gegeven. Voor je lippen is hij ok maar op mijn wangen vond ik helemaal niks. Dan maar liever de gewone babylips want die zijn super!

 • Reply
  Mariska
  24 januari 2016 at 16:40

  Ik heb ze nog liggen voor een review en ben eigenlijk heel erg benieuwd :)

 • Reply
  priscilla
  25 januari 2016 at 07:00

  Als blush lijkt het me helemaal niets. Een lipbalsem is natuurlijk altijd goed.

 • Laat een reactie achter