Maybelline Affinitone

Ik heb echt altijd problemen met foundation, zoals jullie misschien al weten. Ik heb een erg onregelmatige huid en de vloeibare foundation gaat dan achter allemaal velletjes en puistjes zitten. En ik vind dat er persoonlijk echt niet uitzien, daarom mijd ik liever de foundation. Ik heb al heel wat foundations uitgeprobeerd omdat ik altijd nog een beetje hoop had dat die foundation het niet zou doen, maar het was altijd weer hetzelfde liedje. Behalve met mijn Affinitone foundation van Maybelline.

De Affinitone foundation is een erg vloeibare foundation met een redelijk goede dekking. Het product bevat ook vitamine E, en dat dient voor de veroudering van het gezicht tegen te gaan en moet zorgen voor een gladde huid. In de foundation zelf zit geen SPF, wat ik wel een beetje jammer vind. In de verpakking zit 30 ml, wat een normale hoeveelheid is voor een foundation, het is dus niet veel of weinig. De verpakking beloofd een perfect naturel effect. Nou dat spreekt mij erg aan, want vaak heb ik een foundation op gehad en leek het net of ik een masker op had. Echt not-done dus!

Ik heb de kleur 03 Light Sandbeige, maar volgens mij verkopen ze die kleur niet in Nederland, wat ik echt heel erg jammer vind want het is precies mijn kleur. Ik heb hem in Polen gekocht en daar was dit bijna de donkerste kleur, dus daar hebben ze nog veel lichtere kleuren! Ik heb hem ook echt belachelijk goedkoop gekocht. Voor ongeveer € 5,00 en hier in Nederland is die ongeveer € 13,00 dacht ik en hij was daar niet eens in de aanbieding! Dus als je naar Polen gaat, sla je slag daar met goedkope make-up!

En ik vind echt dat het product er heel natuurlijk uit ziet op het gezicht maar dat komt ook mede dat het eindelijk mijn goede kleur is! En hier niet in Nederland te koop is, erg fijn! Oordeel zelf wat je ervan vind op de foto hieronder ziet er goed uit toch? Ik ben er in ieder geval erg blij mee en gebruik hem dan ook af en toe, ik gebruik toch meer mijn MAC MSF omdat poeder toch meer mijn ding is. Maar als ik niet zo veel last van velletjes en puistjes heb durf ik het wel aan om vloeibare foundation te gebruiken.

Wat is jullie favoriete foundation?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Silva
  29 januari 2011 at 11:18

  Wat een goeie tip! Deze ziet er erg goed uit :) Maar als dat al de donkerste was in Polen, kan ik mijn kleur daar denk ik niet vinden :(

  • Reply
   Aranka
   29 januari 2011 at 11:37

   Ik bedoelde eigenlijk, een van de donkersten, er waren nog anderen die donkerder waren.

 • Reply
  Stephanie
  29 januari 2011 at 11:25

  Wat jammer dat ie hier zo duur is. Ik gebruik altijd L’Oreal True Match foundation. Daar ben ik heel blij mee, omdat deze foundation goed dekt.

 • Reply
  anne
  29 januari 2011 at 13:10

  ik meng altijd een stuk of 3 foundations met elkaar

  heb ik altijd de goede kleur en textuur.

  maar deze klinkt goed!

 • Reply
  androgynes
  29 januari 2011 at 17:30

  ik vind deze foundation echt bagger, hij blijft superslecht bij me zitten. het was echt een miskoop van mij

 • Reply
  Myrna
  29 januari 2011 at 17:41

  Klinkt als een fijne foundation, ik had hier eerst een compact poeder van en die was ook erg fijn

 • Laat een reactie achter