Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAX & MORE Eyeshadow Palette’s

 photo MAX-Oogschaduw-Palette3_zpsff13d83b.png

Vorige week was ik met mijn moeder bij de Action en ineens vielen mijn ogen op deze super leuke en vrolijk gekleurde oogschaduw paletten. Voor wel € 0,79 heb je een doosje met 12 verschillende kleuren oogschaduw die perfect bij je kleur ogen zouden moeten passen. Ik vond ze zo leuk dat ik besloot drie kleuren van volgens mij de vijf mee te nemen en ze uit te testen voor de site. Zouden dit budget pareltjes zijn?

 photo MAX-Oogschaduw-Palette_zps867d59a3.png

De oogschaduw doosjes zijn van het merk MAX & MORE dat een redelijk groot make-up assortiment bij Action heeft voor een hele leuke prijs. Vaker scoorde ik er al mooie producten voor heel weinig geld die ook nog eens prima bleken te werken. Dus stiekem hoop ik ook dat dit budget knallers zijn! Ik koos de kleuren: brown eyes, nude eyes en blue eyes.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette1_zps8f656da5.png

De oogschaduw paletten zitten in een kartonnen verpakking verpakt, wat ik eigenlijk erg fijn vind. Zo weet je dat niemand het doosje heeft open gemaakt en aan je make-up heeft gezeten. Op de achterkant staat er nog wat informatie over het product. Dat het gaat om een doosje met 12 verschillende kleuren oogschaduw en in verschillende kleuren reeksen. Ik moest wel een beetje lachen om de verwijder methode, volgens mij is een make-up remover altijd beter dan een milde zeep. Maar dat kan natuurlijk ook persoonlijk zijn.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette2_zps1ea5ed3c.png

Dit zijn ze dan de doosjes. Ze zien er ontzettend leuk uit – omdat je weet dat ze maar € 0,79 kosten – maar toch ogen ze ook wel heel goedkoop. Ze hebben gelukkig wel een vrij stevige verpakking en sluiten goed. De kleuren zitten leuk in allemaal aparte pans waar je heel gemakkelijk met de kwast in kan, zo groot zijn ze dan nog wel weer. Bijgeleverd zit er ook nog een applicator bij, maar daar word ik zelf nooit zo vrolijk van.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette4_zps0a94f3b3.png

Ik koos voor drie verschillende paletten omdat ik het leuk vond deze aan jullie te laten zien en voor het geld hoefde ik het ook niet te laten. Ik vind de kleurencombinaties erg goed gekozen en erg goed bij elkaar passen. Je kunt er dus zeker goed mee uit de voeten. Ook de kleuren vind ik over het algemeen erg mooi.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette5_zpsf70a02ee.png

De doosjes zijn vrij stevig, je hebt niet het idee dat je een goedkoop iets in de handen hebt. De oogschaduw pans hebben een prima formaat waar je makkelijk met je kwasten in kan. Maar veel ruimte hou je dan ook niet over. De oogschaduws zijn heel erg zacht van structuur dus je moet wel heel erg opletten met fall-out en het brokkelen op de pan zelf natuurlijk. Laten we snel naar de swatches en de inhoud van de paletten kijken.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette10_zps3f8b19fe.png

MAX & MORE Brown Eyes Eyeshadow Palette

Het palette voor de bruine ogen heeft hele mooie koele en warme tinten bruin en paars. Precies de kleuren waar ik van hou, komt ook goed uit met mijn bruine ogen.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette11_zpsb84bcb5d.png

Een close up van alle kleuren. Je ziet het niet echt goed maar alle kleuren hebben een shimmer, de ene wat meer dan de andere maar er zitten geen matte tinten tussen.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette12_zpsa72d2773.png

Bovenste rij met swatches. Niet verkeerd, maar ook niet geweldig. Voor die 80 cent vind ik dit eigenlijk wel prima.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette13_zpse66a9061.png

Onderste rij met swatches. Deze rij stelt me ook niet echt teleur maar heeft niet de wow factor. Helaas.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette6_zps2f977a08.png

MAX & MORE Nude Eyes Eyeshadow Palette

Ik denk dat dit palette bij de meesten in de smaak zou vallen, een prachtig palette met mooie natuurlijke en nude tinten waar iedereen mee uit de voeten kan. Zelf vond ik dit palette ook erg mooi en heeft het prachtige kleuren die goed bij elkaar passen.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette7_zpse798addb.png

Ook deze oogschaduws hebben allemaal een kleine shimmer en zijn erg divers van kleur zodat je hier een prachtige look mee kan maken. Maar er had van mij nog wel een wat donkerdere kleur bruin bij gemogen.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette9_zps7576fd80.png

Swatches van de bovenste rij. Je moet wel heel goed kijken, maar echt veel pigmentatie komt helaas niet van deze kleuren af.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette8_zps31a0c8e2.png

Swatches van de onderste rij. Deze kleuren hebben iets meer pigmentatie, maar nog steeds is het niet echt om naar huis te schrijven.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette14_zps52ab5377.png

MAX & MORE Blue Eyes Eyeshadow Palette

Niet alleen mensen met blauwe ogen kunnen perfect groene tinten dragen maar ook mensen met bruine en groene ogen. Daarom nam ik ook dit palette mee omdat ik toch wel erg fan ben van de groene kleuren altijd, ik was dus benieuwd of deze groene kleuren mij ook enthousiast konden maken.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette15_zpsbde43320.png

Dit palette heeft eigenlijk twee verschillende kleuren. De bovenkant met de echte aardetinten en de onderkant met prachtige groene tinten in verschillende soorten groen die je perfect met elkaar kunt combineren. Ook deze kleuren hebben allemaal een kleine shimmer.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette16_zps6864d18e.png

Bovenste rij met swatches. Niet echt bijzonder, je ziet ze nog net maar daar is ook de rest wel mee gezegd.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette17_zpsb523ae44.png

De onderste rij met swatches ziet er een stuk beter uit. Nog steeds niet de kwaliteit die ik graag wil zien maar voor die paar centen vind ik het eigenlijk wel prima.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette19_zps23647947.png

Look met het brown eyes palette. De oogschaduws zijn heel zacht van structuur waardoor het aanbrengen wel makkelijk gaat maar je best veel last hebt van fall-out. Ook het blenden van de kleuren is lastig omdat je heel snel de andere kleur helemaal vervaagd zodat je er niets meer van ziet. Ook de middelmatige pigmentatie maakt het er niet beter op.

 photo MAX-Oogschaduw-Palette18_zps8fa28b5a.png

Ik vind het echt leuke oogschaduw paletten voor maar 80 cent. Maar of ik ze echt aan iemand zou aanraden, nee dat dan ook weer niet. Het zijn geen kwalitatief goede paletten en eigenlijk is het dan zelfs voor 80 cent zonde om in je lade te laten liggen, want ik weet dat ik ze niet vaker ga gebruiken omdat ik veel beter heb. Maar ben je beginnend make-up fan en heb je nog niet zoveel kleurtjes thuis of heb je niet zo een groot budget, dan zijn deze paletten perfect voor jou. De MAX & MORE Eyeshadow Palette’s liggen in het make-up schap bij de Action voor € 0,79 geen geld toch?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Wow, da’s goedkoop zeg! Maar de kwaliteit is inderdaad niet echt wat ik gewend ben, dus deze ga ik mooi overslaan :). Ik zou als budget palette dan liever een Essence All About… palette kopen, die vind ik ook nog erg betaalbaar en die zijn qua pigmentatie al een heel stuk beter!

 2. Zo zie je maar hoe het per persoon kan verschillen! De meeste reviews hierover waren vrij positief! En ach..waar hebben we het over..€0,79. Sommige kleuren mogen dan niet al te goed gepigmenteerd zijn maar ze zijn goed op te bouwen. Voor een “doordeweekse” look prima paletjes. ;-)

 3. Voor dat prijsje kun je ze echt niet laten liggen! Ik heb er zelf twee gekocht en moet ze nog reviewen, maar wat ik er verder over hoor zijn ze erg goed. De pigmentatie vallen bij deze swatches wat tegen, maar ik ben benieuwd wat ik er straks zelf van vind, haha.

 4. Het is werkelijk geen geld en voor een beginner of iemand die nog niet veel geld wil of kan uitgeven aan make-up is dit zeker leuk om te hebben. Ik besteed liever toch iets meer voor wat betere pigmentatie en kwaliteit, maar iedereen heeft z’n prijsklasse natuurlijk. xxx Lucinda

 5. Ik heb ze ook gekocht , ze zijn idd niet denderend , maar wel leuk om te hebben en het ziet er ook allemaal lekker subtiel uit.

  1. Vind dat qua prijs en kwaliteit je nog steeds waar krijgt voor je geld, niks te klagen dus, maar als je meer pigment wilt zou ik een ander pallete gebruiken

 6. Ik heb er ook een en ben er best wel blij mee. De kwaliteit vind ik prima voor dat geld en voor overdag heb ik eigenlijk liever subtiele make-up dan een heftig pigment op mijn ogen. Ik vind het vooral leuk dat Action ook steeds meer met ‘hippe’ producten komt, dat was wel eens anders.

 7. Voor die prijs ziet het er nog oke uit. Maar ik heb toch liever meer kwaliteit, daar betaal ik dan ook graag wat meer voor.

 8. Lage prijs, lage kwaliteit, daar valt niets op aan te merken natuurlijk. Zou ze zelf nooit kopen maar als je jong bent, niet zoveel te besteden hebt en niet zulke felle kleuren wil dan is dit een goede optie!

 9. Ik denk dat ik ze ook oversla, omdat ik ze enkel zou kopen omdat ze zo goedkoop zijn. Maar op zich vallen ze voor die prijs nog wel mee vind ik! :-)
  Het zijn goede starters palettes!

 10. Voor 80 cent mag je denk ik ook niet heel veel verwachten… Ik ga zelf toch voor iets meer voor de paletten van Essence en Catrice. Net zo voordelig en meestal met net wat meer pigmentatie.

 11. voor het bedrag mag je niet veel verwachten maar ik laat hem liggen:D
  Mijn oude Casuelle(van de Deka)pallette is dan wel oud en de deksel doet het niet best meer maar qua kleuren doet hij het wel beter dan deze:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *