Max & More Eyeshadow Absolute Nudes

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Vorige week liet ik jullie al het Max & More Nude Look Palette zien die ontzettend goed van kwaliteit was voor de prijs. Toen ik bezoekje aan de Action bracht nam ik ook nog dit make-up palette mee, het Absolute Nudes palette. Een palette waarbij ik meteen aan het Urban Decay Naked palette moest denken. Ik was gewoon ontzettend benieuwd naar de kwaliteit en het leek me gewoon leuk te reviewen.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Ik moet zeggen dat het palette er op het eerste gezicht best leuk uitziet! Het ziet er helemaal niet gek of heel goedkoop uit. Een beetje standaard, maar zeker niet lelijk. Het palette zit apart verpakt in een kartonnen doosje met op de voorkant de naam van het palette.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Op de achterkant van het palette vinden we wat standaard informatie in tig verschillende talen, maar eigenlijk is dit niet zo boeiend. Wel staat er op dat het dierproefvrij is, fijn!

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Als we het palette uit de verpakking halen zie ik dat het doosje gemaakt is van stevig karton met een magnetische sluiting, niet heel stevig. Maar als je hem gewoon voorzichtig in je stash laat liggen en niet overal mee naar toe neemt kan het prima. Het doosje heeft een venster zodat je kan zien welke kleuren er in het palette zitten, handig.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Als je het palette open maakt zit er nog een stukje folie over de oogschaduw kleuren met de namen er op gedrukt. Van links naar rechts zie je de kleuren: Frost, Vanilla, Silk, Rosé, Sand, Taupe, Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon. Leuk dat de kleuren eens namen hebben gekregen bij een Action palette.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Het palette heeft twee kleine sponsapplicators die je eventueel kan gebruiken. Zelf vind ik ze niet echt heel erg fijn werken, maar ik weer dat veel mensen ze wel gebruiken. De oogschaduw kleuren zien er goed uit, passen goed bij elkaar en zijn divers. Hier kan je dus zeker mee uit de voeten. De oogschaduws hebben een romige en zachte structuur en brokkelen niet, dat is fijn! Eigenlijk voelen ze heel erg prettig aan.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Om hem dan nog even te vergelijken met het Urban Decay Naked palette, hij lijkt er op, maar een echte dupe is het niet. Maar hij lijkt er wel een beetje op, dus dat idee kan je in je achterhoofd houden als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Swatches van de bovenste rij: Frost, Vanilla, Silk, Rosé, Sand en Taupe. Ziet er goed uit! Ook de matte kleuren hebben best veel pigmentatie! Ik ben enthousiast!

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Ook de onderste rij met de kleuren: Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon ziet er veelbelovend uit! Ik sta echt versteld van de pigmentatie van dit palette wat je voor iets meer dan een euro koopt.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Het aanbrengen gaat ook heel makkelijk en de oogschaduws zorgen niet voor fall-out. Ook valt het me op dat tijdens het blenden de kleuren niet vervagen. Dat willen goedkope paletten met een goede pigmentatie nog wel eens doen, maar dat is bij dit palette niet het geval. Wauw.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Ik ben net zo enthousiast over dit palette als het vorige palette van Max & More dat ik testte. Niet te geloven dat voor zo weinig geld zoveel mogelijk is! Voor het Max & More Eyeshadow Absolute Nudes palette betaal je namelijk maar € 1,79. Ben je opzoek naar een basic oogschaduw palette met veel kleuren en wil je daar niet zoveel geld aan uitgeven? Dan ben je bij dit palette aan het goede adres! Het palette is te koop bij de Action.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 januari 2016 at 06:32

  Zeer goed gepigmenteerde kleuren voor zo een fijn prijsje ;-)

 • Reply
  Lonneke
  29 januari 2016 at 06:34

  Wat leuk om te lezen dat je enthousiast over dit palette bent. Ik vind dat het palette er ook mooi uitzien als de voorgaande palette. Het pigment mag er ook wezen zeker voor de prijs.

 • Reply
  Sandra
  29 januari 2016 at 07:33

  Wow, dat ziet er zeker heel goed uit! Zeker als je kijkt hoeveel je ervoor betaalt :)

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  29 januari 2016 at 08:50

  Vind het er erg goed uitzien! Dat had ik echt niet verwacht..

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 januari 2016 at 09:23

  Ziet er leuk uit maar ik zou het echt nooit kopen. Heb nu zoveel mooie palettes in mijn stash dat ik al weet dat ik hem toch niet ga gebruiken.

 • Reply
  Ile
  29 januari 2016 at 09:50

  Ik ben onder de indruk!

 • Reply
  Mariëlle
  29 januari 2016 at 09:52

  Voor dit geld is dit echt niet normaal! Ik heb al zoveel wat er op lijkt, dat ik het over sla, maar anders had ik het wel geweten!

 • Reply
  Vanessa
  29 januari 2016 at 11:12

  Mooie palette! De pigmentatie is echt goed, dat had ik niet verwacht voor die prijs.

 • Reply
  alexa
  29 januari 2016 at 11:48

  ziet er goed uit en zeker voor die prijs mag je niet klagen!

 • Reply
  Paola
  29 januari 2016 at 12:01

  Ik heb dit palette afgelopen zaterdag ook gekocht, maar nog niet gebruikt! Het ziet er veelbelovend uit :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 januari 2016 at 12:12

  Wauw, wat ziet dit palette er verrassend goed uit

 • Reply
  femketje
  29 januari 2016 at 12:27

  wauwie! en dat voor die prijs :D

 • Reply
  Marie Beauty
  29 januari 2016 at 14:45

  Dit palette lijkt me fijn, zeker voor die prijs!

 • Reply
  Kelly
  29 januari 2016 at 15:21

  Ziet er beter uit dan dat ik dacht!

 • Reply
  Gerda
  29 januari 2016 at 17:23

  Hi, bedankt voor het artikel. Ik heb het palette direct gescoord vanmiddag!

 • Reply
  Manon
  29 januari 2016 at 17:35

  Voor die prijs vind ik het pigment erg goed!

 • Reply
  Mariska
  29 januari 2016 at 21:13

  Goed, dat is dus een prima palette voor die prijs! :) leuke review!

 • Reply
  melissa
  29 januari 2016 at 21:57

  De pigmentatie is inderdaad goed! Een echte budgettopper :)

 • Reply
  Nienke
  29 januari 2016 at 22:11

  Zo, wat een pigment voor zo’n palette! De volgende keer dat ik bij Action ben toch maar eens naar kijken dus!

 • Reply
  Eva
  29 januari 2016 at 22:26

  Jeetje wat ziet dit er goed uit zeg! Ik ben onder de indruk :-)

 • Reply
  Diede|| MijnLevenAlsBlogger
  31 januari 2016 at 16:58

  Ik ga zeker snel even een kijkje nemen bij de action het ziet er echt veel belovend uit!

 • Reply
  0344Cathy
  5 februari 2016 at 14:41

  Ik vind de review goed maar wat ik belangrijk vind hoe lang blijf het goed zitten

 • Reply
  Lannée (Happy Friyay)
  20 maart 2016 at 12:34

  Misschien moet ik toch maar eens langs de Action gaan!

 • Laat een reactie achter