Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max & More Eyeshadow Absolute Nudes

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Vorige week liet ik jullie al het Max & More Nude Look Palette zien die ontzettend goed van kwaliteit was voor de prijs. Toen ik bezoekje aan de Action bracht nam ik ook nog dit make-up palette mee, het Absolute Nudes palette. Een palette waarbij ik meteen aan het Urban Decay Naked palette moest denken. Ik was gewoon ontzettend benieuwd naar de kwaliteit en het leek me gewoon leuk te reviewen.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Ik moet zeggen dat het palette er op het eerste gezicht best leuk uitziet! Het ziet er helemaal niet gek of heel goedkoop uit. Een beetje standaard, maar zeker niet lelijk. Het palette zit apart verpakt in een kartonnen doosje met op de voorkant de naam van het palette.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Op de achterkant van het palette vinden we wat standaard informatie in tig verschillende talen, maar eigenlijk is dit niet zo boeiend. Wel staat er op dat het dierproefvrij is, fijn!

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Als we het palette uit de verpakking halen zie ik dat het doosje gemaakt is van stevig karton met een magnetische sluiting, niet heel stevig. Maar als je hem gewoon voorzichtig in je stash laat liggen en niet overal mee naar toe neemt kan het prima. Het doosje heeft een venster zodat je kan zien welke kleuren er in het palette zitten, handig.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Als je het palette open maakt zit er nog een stukje folie over de oogschaduw kleuren met de namen er op gedrukt. Van links naar rechts zie je de kleuren: Frost, Vanilla, Silk, Rosé, Sand, Taupe, Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon. Leuk dat de kleuren eens namen hebben gekregen bij een Action palette.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Het palette heeft twee kleine sponsapplicators die je eventueel kan gebruiken. Zelf vind ik ze niet echt heel erg fijn werken, maar ik weer dat veel mensen ze wel gebruiken. De oogschaduw kleuren zien er goed uit, passen goed bij elkaar en zijn divers. Hier kan je dus zeker mee uit de voeten. De oogschaduws hebben een romige en zachte structuur en brokkelen niet, dat is fijn! Eigenlijk voelen ze heel erg prettig aan.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Om hem dan nog even te vergelijken met het Urban Decay Naked palette, hij lijkt er op, maar een echte dupe is het niet. Maar hij lijkt er wel een beetje op, dus dat idee kan je in je achterhoofd houden als je op zoek bent naar een goedkoop alternatief.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Swatches van de bovenste rij: Frost, Vanilla, Silk, Rosé, Sand en Taupe. Ziet er goed uit! Ook de matte kleuren hebben best veel pigmentatie! Ik ben enthousiast!

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Ook de onderste rij met de kleuren: Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon ziet er veelbelovend uit! Ik sta echt versteld van de pigmentatie van dit palette wat je voor iets meer dan een euro koopt.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Het aanbrengen gaat ook heel makkelijk en de oogschaduws zorgen niet voor fall-out. Ook valt het me op dat tijdens het blenden de kleuren niet vervagen. Dat willen goedkope paletten met een goede pigmentatie nog wel eens doen, maar dat is bij dit palette niet het geval. Wauw.

Nieuwe Kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Ik ben net zo enthousiast over dit palette als het vorige palette van Max & More dat ik testte. Niet te geloven dat voor zo weinig geld zoveel mogelijk is! Voor het Max & More Eyeshadow Absolute Nudes palette betaal je namelijk maar € 1,79. Ben je opzoek naar een basic oogschaduw palette met veel kleuren en wil je daar niet zoveel geld aan uitgeven? Dan ben je bij dit palette aan het goede adres! Het palette is te koop bij de Action.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Wat leuk om te lezen dat je enthousiast over dit palette bent. Ik vind dat het palette er ook mooi uitzien als de voorgaande palette. Het pigment mag er ook wezen zeker voor de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *