Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAX & MORE CC Cream (Action)

 photo MAX-CC-Cream_zps29c1671d.png

Toen ik vorige week bij de Action was, viel mijn oog op de MAX & MORE CC Cream van maar € 1,39. MAX & MORE is het merk wat Action verkoopt aan make-up producten en vaak zijn deze producten nog redelijk goed! Ik besloot de CC Cream mee te nemen en te testen voor de site, we zijn altijd gek op budget producten toch?

 photo MAX-CC-Cream1_zps523b05f8.png

De CC Cream is een Color Correcting & Skin Perfection crème. Dat houdt in dat hij de natuurlijke kleur laat terug komen en je gezicht daardoor perfect uit laat zien. Het is niet om de puistjes en oneffenheden te verdoezelen maar je net even wat een egalere tint te geven als last hebt van rode vlekken in het gezicht bijvoorbeeld. De formule is verrijkt met Vitamine E & A en een SPF 15!

 photo MAX-CC-Cream2_zpsd4399ae4.png

Zoals de verpakking aangeeft is deze CC Cream een verzorgende dagcrème en foundation in één. De CC Cream matteert, hydrateert de huid en vervaagt ook de poriën en imperfecties. Met de SPF 15 beschermt hij ook tegen de zon, maar met dit weer heb je toch echt zeker wel een factor 30 of 50 nodig. Vergeet dus niet een zonnecrème onder deze foundation aan te brengen met dit mooie weer.

 photo MAX-CC-Cream3_zps8e2ebce2.png

De ingredietenlijst, niet heel veel maar wel veel parabenen. De Vitamine A + E staan duidelijk aangegeven en het product is ook dierproeven vrij! Dat tekentje zie je klein rechts onderin.

 photo MAX-CC-Cream4_zpsc17437e9.png

De tube is net zo groot als alle andere foundations en daarom zou je er dus ook even lang mee kunnen doen. De verpakking ziet er wel goedkoop uit, maar goed dat is het natuurlijk ook. Het is gelukkig wel erg gebruiksvriendelijk en het zwarte maakt het nog een beetje chique.

 photo MAX-CC-Cream6_zps964b7c25.png

Als je de CC Cream voor het eerst open maakt is hij afgelopen met een dopje, handig! Zo weet je dat hij niet gebruikt is – al wist je dat al omdat hij in een verpakking zit – of is gaan lekken.

 photo MAX-CC-Cream7_zpsddf8c7c6.png

Haal je het dopje er van af zie je een handige mond met een klein gaatje zodat je het makkelijk kan doseren!

 photo MAX-CC-Cream8_zps6a50ada3.png

De CC Cream heb ik in de lichtste kleur, fair. Hij is dus vrij licht! Er waren trouwens nog veel meer kleuren dus er zit vast voor iedereen wel wat tussen! De CC Cream heeft een romige en luchtige structuur en voelt prettig aan!

 photo MAX-CC-Cream9_zpsedb36785.png

Even uitsmeren, oei, hier hoopt hij helemaal op en kan het niet meer goed uitsmeren… Dit belooft niet veel goeds voor mijn gezicht.

 photo MAX-CC-Cream10_zps38c8f0b4.png

Mijn gezicht zonder enige make-up.

 photo MAX-CC-Cream11_zpsf720f821.png

Met de MAX & MORE CC Cream! Ik ben blij verrast! Ik heb de CC Cream daarna aangebracht met een kwast en dat ging echt perfect. De CC Cream is echt lichtdekkend maar haalt alle rode zones uit de huid en laat het er perfect egaal uitzien! Ik ben echt onder de indruk! Ook voelt hij niet vettig of plakkerig aan. Het is echt een pareltje uit het Action make-up schap! Gedurende de dag ga ik trouwens wel glimmen en smelt hij een beetje van mijn gezicht maar dat heb ik met elke andere foundation ook.

 photo MAX-CC-Cream5_zpsfeb0625a.png

Op de hand viel deze foundation me ontzettend tegen qua ophoping, maar op het gezicht vind ik hem echt heel erg fijn en zeker voor die prijs! Hij is in verschillende kleuren te koop en de lichtste kleur is mij zelfs te licht! Ben je nou ook benieuwd naar deze MAX & MORE CC Cream? Hij is te koop voor maar € 1,39 bij de Action! Kennen jullie deze CC Cream al en wat vinden jullie er van?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. Ik had al een andere review gezien die me positief maakte, dus schrok even toen ik je hand zag. Maar gelukkig valt het mee en wil ik hem nog steeds zelf ook wel testen!

 2. Wat een spotgoedkope cc cream, wauw. Ik had echt niet verwacht dat hij er zo goed uit zou zien, helemaal niet toen ik hem op je hand zag.

 3. Een echt top product dus voor in de zomer? Met warm weer draag ik namelijk niet graag hele dikke foundation. De prijs is geweldig!

 4. Ik had stiekem niet verwacht dat dit wat zou zijn, helemaal niet toen ik hem op je hand zag. Maar voor deze prijs… perfect voor dames die niet zoveel te besteden hebben. Thnx voor de review.

 5. Je liet me echt schrikken met die foto van het product op je hand! Ik dacht echt van ‘oei, wil ik het resultaat wel zien?’ maar hij valt toch nog goed mee! :-)

 6. Ik heb er deze morgen naar staan kijken maar niet meegenomen.
  Jammer dat je niet kan testen (Ok, het is wel niet veel geld!).
  Welke kleuren heb jij gezien?
  Ik alleen ‘Fair’ en ‘Medium’.

 7. Ik vind hem ook gelwedig ! Ik heb een rode huid van mezelf en deze dekt hij geweldig! Helaas is hij bij de action in mijn buurt niet meer tevinden.. zou hij uit het assortiment zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *