Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max & More (Action) High Definition Mascara

Max & More (Action) High Definition Mascara

Als ik naar de Action ga moet ik ook altijd even tussen de beauty producten kijken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te reviewen voor de site. Af en toe zit er een pareltje tussen voor heel weinig geld en soms is het helemaal niets. Nu zag ik deze High Definition mascara liggen en was erg nieuwsgierig.

Max & More (Action) High Definition Mascara

De mascara kost maar liefst € 0,95 dus voor dat geld kon ik hem niet laten liggen. De mascara zit in een aparte verpakking met daarop wat informatie over de mascara. Ik vind het er netjes en chique uitzien, zeker niet als een spotgoedkope mascara. De verpakking vertelt ons dat het een mascara is dat meteen volume belooft en dikkere wimpers. Niet een hele bijzondere belofte, maar wel wat ik zoek in een mascara. De mascara heeft een zwarte kleur zoals aangegeven op de verpakking, maar ik zag geen andere kleuren liggen.

Max & More (Action) High Definition Mascara

De mascara zit in een standaard mascara verpakking met een leuke opdruk van de tekst. Het is geen nieuwe mascara, maar het heeft wel een nieuw jasje gekregen. Naar mijn inzicht ziet het er een stuk beter en luxer uit.

Max & More (Action) High Definition Mascara

En dit is het borsteltje van de mascara, een klassiek borsteltje met haren en het heeft een zandlopervorm zodat je makkelijker bij de buitenste haartjes komt (tenminste dat is de theorie erachter, ik merk er eigenlijk nooit zoveel verschil mee). Wat mij opvalt is dat het een vrij droog borsteltje is waar weinig product op zit, ik ga er dus stiekem al vanuit dat het volume effect tegen gaat vallen.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Max & More (Action) High Definition Mascara

Mijn wimpers met mascara. Waar ik al bang voor was is waar, het effect is echt nihil. Mijn wimpers krijgen net even wat meer kleur en íets volume, maar ik vind het effect mondjesmaat.

Max & More (Action) High Definition Mascara

Hou je van hele subtiele aangezette wimpers, dan is deze mascara wat voor jou. Wil je toch echt liever wat meer volume, dan kun je deze mascara beter overslaan. Wil je voor weinig geld toch een goede mascara hebben? Probeer dan de mascara van Etos, die vind ik echt top en kost nog geen 4 euro.

Max & More (Action) High Definition Mascara

Het mag dan zo een leuke en goedkope mascara wezen, het effect is ook heel minimaal. Wil je hem toch proberen voor die € 0,95? Dat kan, hij is gewoon bij de Action te koop tussen de make-up producten.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik denk dat dit wel een fijne mascara voor mij zou zijn. Van mezelf heb ik namelijk vrij volle en lange wimpers, waardoor het ‘spinnenpootjes-effect’ snel op de loer ligt. Een mascara die zo min mogelijk doet voor de wimpers, vind ik dus erg prettig. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *