Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max & More (Action) Foundation Matt

Max & More (Action) Foundation Matt

Van een bezoekster kreeg ik de tip op eens naar de nieuwe Action Max & More foundation te kijken. Zij vond hem namelijk erg fijn en hij kostte nog niet eens twee euro. Mijn interesse was gewekt en moest toch nog een aantal dingen van de Action hebben dus ging naar de Action voor onder andere deze foundation.

Max & More (Action) Foundation Matt

Volgen jullie mij al op Instagram?

De foundation is er in twee varianten, een Satin variant en een Matt variant die ik heb gekocht. Beide zijn ze € 1,49 en verkrijgbaar in twee kleuren: Natural Beige en Soft Beige. Bij onze Action hadden ze alleen de kleur Natural Beige wat dus de lichtste kleur was. Hij ziet er inderdaad ook vrij licht uit dus ben benieuwd of het niet te licht voor nu is.

Max & More (Action) Foundation Matt

Op de achterkant van de verpakking zie je wat meer informatie over het product zoals dat het een matte foundation is en de ingrediëntenlijst. De foundation bevat 30 ml wat een normale inhoud is voor een foundation. Met andere woorden, € 1,49 voor deze foundation is echt heel goedkoop.

Ook vind ik het fijn dat de foundation zo goed verpakt is. In de Action is men vaak toch wel van het open maken en testen van spullen en dat heb je bij deze verpakking niet zo snel.

Max & More (Action) Foundation Matt

Lees ook: Action Max & More Glow & Highlights Palette

De foundation heeft een simpele en misschien wat goedkoop uitstralende verpakking, maar ik vind dat je daar niets van kan zeggen want het is natuurlijk ook een goedkoop product. Ik vind het er trouwens niet slecht uitzien, zeker niet. De tube is handzaam, werkt makkelijk en is prima in gebruik.

Max & More (Action) Foundation Matt

De foundation heeft een handig tuutje waar het product uitkomt. Je kunt het makkelijk doseren en je zult niet snel te veel gebruiken. Eigenlijk precies hetzelfde als alle andere foundations die in een tube zitten.

Max & More (Action) Foundation Matt

Waar ik al een beetje bang voor was is ook zo, de foundation is op dit moment echt te licht voor mij. Ik heb lekker van het zonnetje genoten en dat is ook goed te zien aan mijn huid. Mijn gezicht is wel een stuk lichter dus dat zal waarschijnlijk wel meevallen. De foundation heeft een prettige, luchtige structuur waar ik ook echt niets op aan te merken heb. Het smeert goed uit en ruikt ook nog eens lekker fris.

Max & More (Action) Foundation Matt

Lees ook: Action Max & More Nude Look Palette

Mijn gezicht zonder make-up.

Max & More (Action) Foundation Matt

Mijn gezicht met de Max & More Foundation Matt. Zoals je ziet heeft de foundation een medium dekking wat ik zelf altijd het mooiste vind. Mijn roodheden rondom de neus zijn een stuk minder geworden maar niet helemaal weg. De foundation is iets te licht maar omdat het niet een hele goede dekking heeft zie je daar niet veel van terug. De foundation smeert fijn uit en laat een heel natuurlijk effect achter zonder plakkerig of vies aan te voelen.

Max & More (Action) Foundation Matt

Met de rest van mijn make-up op is de look helemaal af en vind ik het resultaat er echt heel erg goed uitzien. De foundation oogt heel mooi natuurlijk en mijn huid glanst hier nog niet. De foundation heeft als doel de huid mat te houden en dat doet hij goed gedurende een paar uur maar dan begin ik wel weer te glimmen. Nu weet ik dat ik echt een hele hardnekkige vette huid heb dus dat dat sowieso gebeurt, maar ik moet toegeven dat deze het behoorlijk lang heeft weten uit te stellen!

Max & More (Action) Foundation Matt

Lees ook: Action Max & More Highlighter

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik echt onder de indruk ben van deze foundation. Kwalitatief is hij echt ontzettend fijn en zou ik echt niet denken dat hij van de Action was. Hij heeft twee kleuren die ook echt licht zijn en dat is voor de blanke mensen onder ons fijn. Heb je meer een kleurtje dan kun je helaas niet uit de voeten met deze foundation. Ben je opzoek naar een fijne foundation die zijn werk goed voor een matte huid, dan is deze foundation echt iets voor jou.

De Max & More (Action) Foundation Matt is vanaf nu te koop bij de Action voor € 1,49. Gaan jullie hem halen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *