Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAX & MORE 28 Nude Eyeshadow Palette

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette2_zpse5fb1f66.png

De Action heeft de laatste tijd echt hele leuke make-up voor echt heel weinig geld. Een paar weken geleden vertelde ik jullie over de leuke paletten van nog geen euro per stuk en van de week kwam ik deze enorme oogschaduw paletten tegen voor nog minder dan drie euro. Je snapt het al, deze moest ik natuurlijk testen voor de website. Ze zijn er in vier verschillende tinten en ik test de nude variant voor jullie uit. Is het wat of kan je die drie euro beter in je zak houden?

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette_zps8fbe7217.png

Action probeert het steeds weer, elke keer worden de producten dan ook beter heb ik het idee. Dit keer zit het oogschaduw palette in een mooi matzwart doosje. Geen irritante verpakkingen meer die je haast niet open krijgt. Het ziet er niet echt luxe uit, maar voor het bedrag van € 2,49 doe ik er ook zeker niet moeilijk over. In het palette zitten trouwens 28 verschillende kleuren oogschaduw in nude tinten.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette1_zps149c93cf.png

In het schap lagen ook nog drie andere paletten. Op de achterkant van de verpakking vind je de andere drie varianten ook. Je hebt nog een forest palette met bruine en groene tinten, het sunset palette met wat knallendere kleuren en het floral palette met mooie roze, paarse en grijze tinten. Ik zocht het nude palette uit omdat ik graag nude tinten gebruik maar stiekem vind ik de anderen er ook wel mooi uitzien!

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette3_zps29fe5872.png

Het oogschaduwpalette ziet er niet heel bijzonder uit. Het is een dun palette wat heel erg licht aanvoelt, eigenlijk een beetje goedkoop. Omdat het palette zo dun en licht is kun je natuurlijk wel bedenken dat het plastic ook vrij dun is. Ik denk dus ook dat het niet een heel erg stevig palette is. Daarom denk ik dat het niet echt een geschikt palette is om mee te nemen, ik denk dat hij vrij snel kapot gaat. Maar voor thuis in de kast is het een prima palette. Ook vind ik het leuk dat de deksel transparant is en dat je goed de kleuren kan zien.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette4_zps243d66a6.png

Op de achterkant van het palette vind je nog wat informatie. Het is een nude palette met 28 kleuren. Ook de ingrediënten staan er ook nog op, handig voor degenen die daar wat meer over willen weten!

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette6_zpsb1793b4c.png

En zo ziet het palette er van de binnenkant uit! 28 Verschillende kleuren staren mij vrolijk aan! In het palette zitten ook nog twee kleine sponsapplicators die ik niet echt heel erg boeiend vind, maar voor sommige kan dit natuurlijk handig zijn! Het doosje sluit met een klik mechanisme en zit stevig dicht, alleen het doosje is zelf niet zo stevig dus daar moet je mee opletten. De kleuren zijn erg divers, maar aan de andere kant vind ik ze toch ook wel weer heel erg op elkaar lijken. Ik mis toch echt wat donkerbruine en gouden tinten.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette7_zps4864db2e.png

Oogschaduws aan de linkerkant.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette8_zps5020b8fe.png

Het middelste gedeelte van het palette.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette9_zpse03a6ba4.png

En het rechter donkere gedeelte. De kleuren hebben trouwens allemaal een andere finish, de ene heeft een mooie matte kleur of de andere weer shimmer. Leuk dat dat gecombineerd is.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette10_zpsb1e81088.png

De eerste zeven kleuren van de bovenste rij links. Vind het jammer dat de kleuren een beetje wegvallen, maar de pigmentatie is niet eens zo gek!

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette11_zps902d0535.png

De zeven kleuren van de bovenste rij rechts. Deze kleuren zijn wat donkerder en hebben daarom wat meer pigment, of in ieder geval, je ziet ze beter. Ook deze knallen er niet echt heel erg vanaf.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette12_zpsa06c6f8b.png

De zeven kleuren van de onderste rij links. Deze kleuren vallen al iets meer op, maar misschien komt dat omdat deze wat meer shimmer zijn. De oogschaduws zijn trouwens zacht en romig. Je moet wel oppassen met een kwast want dan komt er veel losse poeder vrij.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette13_zps48234d31.png

En de laatste zeven kleuren van de onderste rij rechts. Deze kleuren knallen er het meeste uit en hebben een ‘kan er net mee door’ pigmentatie. Ik vind de kwaliteit oké, maar niet bijzonder en geweldig. Voor een beginnend iemand of iemand die niet meteen heel veel geld kwijt wil zijn is dit echt prima!

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette14_zpsf829b6cf.png

Look met het palette. Hier lijken de kleuren vrij intens omdat het van zo dichtbij is, maar vanaf een afstandje is het heel subtiel en vallen de kleuren jammer genoeg een beetje weg. Terwijl ik hier toch echt vijf verschillende kleuren heb gebruikt.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette15_zps77b60529.png

Maar helaas zien we dat wel vaker, dat goedkopere oogschaduws vrij snel tijdens het blenden vervagen dat vind ik erg jammer. Helaas is dat bij dit palette ook het geval. Maar als nog kun je er een prima subtiele look mee maken.

 photo MAXampMOREEyeshadowPalette5_zps07a3d599.png

Ik vind het echt een heel leuk en uitgebreid make-up palette. Alleen de kwaliteit is natuurlijk niet te vergelijken met Urban Decay of Too Faced, wat we eigenlijk stiekem welke keer weer hopen. Maar nee, het palette heeft echt een prima kwaliteit voor de prijs van € 2,49. Wil je nou echt meer kleur en intensiteit, dan zal ik dit palette toch skippen. Maar vind je dit ook prima? Dan kan ik hem je zeker aanraden en misschien in nog wel andere kleuren! Hij is nu in ieder geval te koop bij de Action. Ik denk alleen niet dat het een vast product zal zijn, want de kleine oogschaduw palettes zijn ook alweer verdwenen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

  1. ben ik het mee eens! ik ben zelf 13 en heb nog niet zo veel oogschaduw, met het sunset pallete heb ik er nu heel veel kleuren bij en voor mij is de pigmentatie prima

 1. Gezien ik al wat duurdere paletten heb met beter pigment heeft het voor mij geen toegevoegde waarde MAAR, de meiden die niet al iets beters hebben of kunnen betalen, daarvoor is dit echt een super uitkomst. Ik vond het pigment zelfs beter dan verwacht voor 3 euro. xxx Lucinda

 2. Ziet er op zich als een fijn basis palette uit. Lijkt mij ideaal voor beginners, of jonge meiden die nog niet zoveel te besteden hebben. Zelf zou ik dit palette niet zo snel aanschaffen.

 3. De pigmentatie valt inderdaad best mee voor zo’n goedkoop palette! Maar ik ben het met de meesten eens: liever een iets duurder palette als de pigmentatie nog beter is. En die zijn er genoeg, gelukkig. W7, Wet ’n wild en MUA, bijvoorbeeld. :-)

 4. Ik vind het er leuk uitzien dus ik ga zeker eens kijken, ik denk dat je geen top kwaliteit van verwachten voor dit geld maar slecht issie zeker niet!

 5. Fijne review! Ik sla over, die 2,50 geef ik aan iets anders uit, haha! Het palette ziet er prachtig uit, maar is het qua pigmentatie toch nét niet voor mij :-)

 6. Fijn review! 2,50 is echt helemaal geen geld, maar het is wel jammer dat de kleuren zo snel weg vallen tijdens het blenden!

 7. Ik denk dat een hoop meiden hier blij van worden, maar persoonlijk heb ik teveel mooie palette in mijn stash liggen en zal deze achteraan belanden x

 8. Wat een mooi compleet palette. Al vind ik de kwaliteit niet zo heel geweldig. Ik denk dat dit palette erg leuk is voor iemand die net begint met make-up en nog geen gewaagde looks durft te dragen. Fijne review, thanks!

 9. Jammer dat de kleuren zo op elkaar lijken. Persoonlijk betaal ik liever iets meer voor kleuren die niet wegvallen tijdens het blenden. Wel een duidelijke review :-)

 10. Deze skip ik maar! Ik heb al genoeg nude oogschaduw door mijn 144 pallete van elf ;) Toch vind ik het palette er leuk uitzien voor maar 3€! X

 11. Bij zulke palettes kun je vaak net zo goed tien als 28 kleuren hebben, door de zwakke pigmentatie lijkt lales toch een beetje op elkaar. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik wel mooi, maar het zal nooit echt hoogwaardige kwaliteit worden zoals je zegt!

 12. Het had een mooi palette kunnen zijn, maar helaas :( Vind de kleuren bij elkaar wel erg mooi maar ik geef die 2.50 liever ergens anders aan uit.

 13. Dankje voor de review, ik was onwijs benieuwd, want ik had hem ook al zien staan. Maar ik skip hem, want dit kan zeker beter. Alsnog niet gek voor 2,50, maar ik denk niet dat het iets toevoegt aan wat ik al heb als het niet knalt.

 14. Ik heb al twee keer met dit palette in mijn handen gestaan bij de Action maar niet meegenomen. Ik twijfel nog steeds. Misschien toch maar eens meenemen, zo duur is ie niet ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *