Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Wild Shadow Pencil

 photo Maxfactor_zps137be336.png

Laatst liet ik jullie de oogschaduws van de Wild collectie van Max Factor zien, vandaag zijn de Wild Shadow Pencils aan de beurt. Het zijn potloden die je als eyeliner kunt gebruiken maar ook als oogschaduw! Ze zijn dus multifunctioneel, handig! Kijk snel verder naar deze leuke kleuren!

 photo Maxfactor1_zps8d26a9a1.png

Oogschaduw in potloodvorm vind ik zelf niet altijd even geweldig, maar als oogpotlood vind ik het wel heel erg fijn. Ik ben benieuwd of deze producten mijn enthousiasme kunnen aanwakkeren en me overtuigen van hun werking. De kleuren vind ik – net zoals bij de oogschaduw – weer erg veilig. Als ik aan wild denk, denk ik toch aan iets meer exclusievere kleuren. Maar deze zijn vrij basic, niet erg, maar dan word het weer erg standaard.

 photo Maxfactor2_zps2e4ab37e.png

De kleuren potloden. Het formaat potlood zit echt tussen een oogpotlood en oogschaduwpotlood in. Ze zijn te dik voor een dun lijntje onder je onder te zetten en te dun om makkelijk je ooglid mee in te kleuren. Maar je kan er op zich goed mee over weg. Ze passen ook makkelijk in de puntenslijper, dus je kan ze weer makkelijk bijslijpen.

 photo Maxfactor3_zps2a3604d0.png

Swatches, ziet er wel aardig uit! Maar ik moet zeggen dat ik niet blown away ben.

 photo Maxfactor4_zpsd58fe3a1.png

 photo Maxfactor6_zps3e2a4c8a.png

Op het ooglid ziet het er prima uit. De kleuren geven prima af op de huid, alleen je moet er wel een beetje op duwen, het glijd dus niet over de huid heen. Dat vind ik wel vervelend op je ooglid, omdat je dan op je oog moet drukken. Dat vind ik zelf niet echt een prettig gevoel. Voor onder mijn ogen vind ik het echt prima. Het blenden met de potloden gaat ook wel een stuk minder, je moet ze dus in elkaar over laten lopen als je aan het tekenen bent. Wat me wel opviel is dat het potlood erg lang blijft zitten zonder uit te lopen. Zelf heb ik altijd een half potje oogschaduwbasis nodig om iets op de plaats te houden, maar deze bleef netjes op zijn plek zitten gedurende de hele dag, dat had ik totaal niet verwacht!

 photo Maxfactor5_zps84a5854c.png

Ik vind de Max Factor Wild Shadow Pencils leuk maar ben er niet van ondersteboven, ze hebben een goede pigmentatie en werken prima. Maar het heeft gewoon niet de wow factor. Ze zijn leuk voor erbij maar het is niet iets dat je echt moet hebben. De Max Factor Wild Shadow Pencils zijn te koop bij alle drogisterijen voor € 8,99 per stuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Ik zou hem als eyeliner gebruiken op de onderste waterrand onder het oog. Die blauwtinten vind ik wel super gaaf! Jammer dat het geen Kohlpotlood is, dan hadden ze perfect geweest!

  2. Ik denk dat ik deze niet aan ga schaffen, wil er wel een paar van Essence aan gaan schaffen om het te gebruiken als ‘basis’ voor een ooglook.

  3. Eerlijk gezegd snap ik het nut niet zo van een oogschaduwpotlood: zeker als je lenzen draagt, is het heel vervelend opbrengen….mijn harde lenzen verschuiven dan in mijn oog (door de druk van het potlood op mijn oogleden). Resultaat: tranende ogen en uitgelopen make-up. Voor onder het oog of een eyeliner gebruik ik liever een traditioneel oogpotlood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *