Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Mascara’s, ik kan er geen genoeg van krijgen. Elke keer als er weer een nieuwe mascara binnen komt kan ik niet wachten hem te testen en weer te hopen dat het een mascara is met lekker veel volume en body. Max Factor komt dit jaar met weer een nieuwe variant op de geliefde Falsh Lash Effect mascara, een mascara die ook bij mij groot favoriet is geweest. Ik ben dus heel benieuwd wat deze mascara gaat doen!

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Het eerste grote verschil dat we zien is de verpakking. En dan niet de vormgeving maar de kleur, de andere veries waren eigenlijk altijd zwart en deze heeft een toffe blauwe kleur met gouden opdruk. De mascara is lekker dik en dat staat bij mij ook wel gelijk aan volle en mooie wimpers.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

De mascara is er in één kleur, namelijk zwart. Lekker standaard en veilig een zwarte kleur. Want volgens mij hebben we de gekleurde mascara trend ook wel weer gehad. Misschien trekt het in het voorjaar weer een beetje aan maar van mij hoeft het niet meer zo.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Deze mascara maakt trouwens anders dan de andere FLE mascara’s, deze heeft namelijk een liftend effect voor de wimpers, dit moet voor meer volume en glamour gaan zorgen. Een mooie belofte en als we deze borstel zien maakt het me ook wel heel erg nieuwsgierig. Je zegt bijna ‘U’ tegen deze borstel!

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

De mascara is heel simpel in gebruik en sluit en opent makkelijk. De borstel bevat best wel wat mascara waar je voldoende aan hebt om je beide wimpers te bedekken met een laag mascara, maar het is zeker niet te veel zodat je spinnenpoten krijgt.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Dit is de vernieuwde Lash-Lifting borstel en die zorgt voor de magie. Deze spiraalvormige borstel heeft een afwisseling van piepkleine vinnetjes en borstelhaartjes. Hierdoor wordt ieder haartje opgetild en wordt het bedekt met een laagje mascara. Dit moet ervoor zorgen dat je wimpers mooi gelift zijn, volume hebben en de wimpers mooi van elkaar gescheiden zijn. Ook heeft het puntje haartjes zodat je makkelijker bij de plekken kan waar je anders niet komt.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Hoewel ik heel erg benieuwd ben naar het effect, houd ik toch in mijn achterhoofd dat de grootste borstels ook vaak de grootste teleurstelling zijn. Tenminste, aan mijn eisen dan. Ik wil volle en lekker aangezette wimpers zien, maar ze mogen er natuurlijk niet onnatuurlijk uitzien. Ik ben dus heel benieuwd wat dit bijzondere borsteltje gaat doen. Want ik heb nog niet eerder met zo een soort borstel gewerkt.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

Om even een goed contrast te bieden, hier een foto zonder mascara.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

En hier een foto met de Max Factor Voluptuous False Lash Effect mascara. Als je goed naar de voor en na foto kijkt zie je dat de mascara mijn wimpers echt lift en meer laat zien. Maar voor de rest vind ik hem een beetje mondjesmaat effect geven.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

De mascara doet wat het belooft, het lift je wimpers en geeft het wel iets meer volume. Maar alsnog vind ik het een hele brave en iets wat saaie mascara. Het is niet het effect wat ik zoek, maar het is zeker ook geen slechte mascara. Ook de houdbaarheid is fantastisch, hij blijft zo vast als een huis zitten en zorgt niet voor panda ogen aan het eind van de dag. En hij is wel weer makkelijk te verwijderen met en make-up remover, ideaal.

MUA Twelfth Night Eyeshadow Palette

De Max Factor Voluptuous False Lash Effect mascara is zeker een fijne mascara, maar ik vind hem iets te natuurlijk. Ik had liever wat meer body en karakter gezien in deze mascara. Maar hij maakt wel zijn beloftes waar en dat is ook wat waard! De Max Factor Voluptuous False Lash Effect mascara is vanaf volgende maand te koop bij de drogisterijen voor € 17,99 wat ik echt een hele hoop geld vind voor een drogisterij mascara.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  chucky1012
  14 januari 2016 at 06:17

  Het ziet er goed uit!
  Wel een dure mascara!
  Ik zou dit skippen.

 • Reply
  Laura
  14 januari 2016 at 07:57

  Hij ziet er wel oké uit inderdaad, maar verder niets bijzonders. Doe mij maar gewoon een mascara met een normaal borsteltje, dat werkt bij mij vaak het beste.

 • Reply
  Mariëlle
  14 januari 2016 at 08:51

  Ik ben het met je eens, ik geloof niet dat ie voor spinnenpootjes zou zorgen ofzo maar iets meer mag wel!

 • Reply
  jeapiebel
  14 januari 2016 at 08:52

  Jammer dat het is niet echt wat je zoekt. Dat hij zijn belofte waarmaakt vind ik wel al knap.

 • Reply
  Simone
  14 januari 2016 at 08:57

  Klonk veelbelovend, maar valt inderdaad wat tegen. De ”opbouw” van het borsteltje deed me wat denken aan L’ancome Grandiose, maar die is wel érg fijn.

 • Reply
  manon
  14 januari 2016 at 09:33

  Oei voor dat geld laat ik deze lekker liggen! Hij maakt zijn beloftes waar, maar vind het niet heel bijzonder. Ook vind ik grote borstels niet zo fijn.

 • Reply
  Anna
  14 januari 2016 at 10:13

  Het resultaat valt me tegen en €17,99 vind ik ook behoorlijk duur. Voor veel minder geld zou je hetzelfde resultaat kunnen krijgen met Essence en Catrice. Echt jammer…

 • Reply
  Kelly
  14 januari 2016 at 10:29

  Jammer dat je er niet zo blij mee bent, ik vind hem er wel mooi uitzien

 • Reply
  Nicole
  14 januari 2016 at 11:08

  Prima resultaat, maar niet verbazingwekkend!

 • Reply
  Marie Beauty
  14 januari 2016 at 12:58

  Jammer dat hij niet zo veel doen.

 • Reply
  Amy
  14 januari 2016 at 13:05

  Pfoe wat een prijs zeg. Helemaal voor dit resultaat.
  Prima resultaat maar niet het WAUW effect. Jammer

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 januari 2016 at 14:19

  Hij is wel prijzig zeg, want het effect leek mij wel redelijk

 • Reply
  Chantalle
  14 januari 2016 at 14:40

  Het resultaat valt inderdaad tegen voor die prijs! Het ziet er wel oké uit maar ik zou mn geld er niet aan uitgeven, jammer.

 • Reply
  femketje
  14 januari 2016 at 14:54

  geen wauw effect maar zeker niet lelijk!

 • Reply
  Desiree
  14 januari 2016 at 16:37

  Normaal ben ik echt helemaal gek op Max factor mascara’s! Handige review nu ik net opzoek ben naar een nieuwe mascara. Het blijft een lastige opgave om de perfecte te vinden…

 • Reply
  Manon
  14 januari 2016 at 19:25

  Wat een mooi resultaat !

 • Reply
  Nicole
  14 januari 2016 at 23:05

  Het effect is mooi maar had nog iets meer gemogen. Voor de prijs laat ik hem toch liggen.

 • Reply
  Mariska
  16 januari 2016 at 14:15

  Hm jammer, ik had gehoopt dat deze inderdaad het effect zou geven wat ik zou zoeken. Iets dat volume geeft en je wimpers mooi vol maken.

 • Laat een reactie achter