Max Factor Rise & Shine Lift & Volume Mascara

Automatische concepten

Ik ben altijd wel onder de indruk van de Max Factor mascara’s dus was ook heel erg benieuwd naar deze nieuwe Max Factor Rise & Shine Lift & Volume Mascara. Het is een hele mond vol maar je hebt wel meteen duidelijk wat deze mascara belooft. Tijd om hem te gaan testen.

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Aan de verpakking herken je meteen dat het een Max Factor mascara is, ze hebben namelijk nog steeds dezelfde vormgeving als jaren geleden. Ik vind de mascara er mooi en pakkend uitzien en ben dan ook erg benieuwd naar de Rise & Shine mascara geworden.

Automatische concepten

De mascara belooft dus je wimpers te liften en volume te geven. Dit gebeurt onder andere met het unieke zandlopervormige borsteltje. Deze is zo ontworpen dat elke wimper gelijkmatig wordt opgetild door de borstelhaartjes, die kort zijn in het midden en naar buiten toe langer worden, zodat zelfs de kleinste wimperhaartjes gelift worden.

Maar niet alleen het borsteltje is anders, ook de formule is verrijkt met proteïne en Vitamine E. Deze combinatie zorgt ervoor dat de wimpers stevig en soepel worden zodat je er langer plezier van hebt.

Automatische concepten

De borstel van de mascara vind ik best aan de grote kant en vaak vind ik dat wat minder fijn werken. Maar ik moet zeggen dat deze borstel best wel fijn in gebruik is, desondanks dat hij wat lomp is.

Een leuke toevoeging aan de mascara is de geur, hij ruikt namelijk lekker fris naar komkommer. Zelf vind ik het erg lekker ruiken maar dat betekent ook dat er parfum aan de mascara is toegevoegd.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de Max Factor Rise & Shine Lift & Volume Mascara.

Automatische concepten

Het eerste wat mij opvalt is dat de mascara heel snel resultaat geeft, je hoeft denk ik maar drie keer aan te brengen en je hebt het gewenste resultaat al, dat vind ik erg fijn. Volume krijg je zeker van deze mascara, maar ik mis wel een beetje de lift. Ik merk niet dat mijn wimpers verlengd worden en krijgen ook amper een krul.

Op de foto’s lijkt het zo dat mijn wimpers veel langer zijn, maar dat zijn vooral de pigmentloze eindjes nu een kleurtje hebben gekregen. Ik mis dus een beetje lengte en krul bij deze mascara. Ook vind ik dat de wimpers een beetje aan elkaar plakken omdat de mascara meteen veel product afgeeft.

Automatische concepten

Maar al met al vind ik het zeker geen slechte mascara, integendeel zelfs. Hij geeft volume, de wimpers zien er goed uit en het blijft ook nog eens goed zitten. Dus eigenlijk ben ik best wel enthousiast en ik vind het fijn dat je hem binnen een paar seconden hebt aangebracht.

De Max Factor Rise & Shine Lift & Volume Mascara is te koop voor € 18,99 bij de drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 maart 2019 at 06:05

  Mooi hulsel van deze mascara.
  Ik zou hem niet kopen omdat dit niet voldoende de wimpers seperate.
  Dat is voor mij héél belangrijk ivm. dat ik super lange wimpers heb,

  Xoxo

 • Reply
  Tineke
  29 maart 2019 at 06:49

  Ik heb niet zulke lange wimpers, voor mij zou deze mascara niet zo heel veel doen denk ik.

 • Reply
  rachel
  29 maart 2019 at 09:52

  mijn oudste heeft hem en die vind hem super, ik daarin tegen vind hem niet zo en dat komt omdat hij voor mij niet fijn aanbrengt omdat ik het borsteltje ook niks vind

 • Laat een reactie achter