Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

 photo Miracle_zpsffe0794a.png

Deze foundation bestaat al een enige tijd, volgens mij zelfs al jaren. Ik weet nog wel toen ik geen blog had en de reclame voor deze foundation voorbij zag komen dat ik heel erg benieuwd was en hem moest hebben. Helaas was toen een foundation boven de 10 euro een hele hap uit mijn budget dus heb hem nooit gekocht. Nu heb ik hem eindelijk en ben echt razend benieuwd, is hij echt zo fijn als ik vroeger dacht?

 photo Miracle2_zps55c5039b.png

Deze foundation is net eventjes iets anders dan de normale foundations. Het is zeg maar de concealer van tegenwoordig alleen dan in een foundation. Een vaste substantie maar als je er met de warme huid overheen gaat word het vloeibaar. Ik heb de kleur warm almond, ik was een beetje bang dat hij te donker zou zijn, maar dat viel reuze mee, eigenlijk is het mijn perfecte kleur. Voor de winter zou hij wel te donker zijn, maar nu is hij perfect. Dit is trouwens wel de lichtste kleur die er in deze foundation is.

 photo Miracle4_zps2306e4dc.png

De verpakking vind ik leuk, het is een mooie ronde doos met daarin los de foundation en de dop, maar in de dop zit ook nog een handig sponsje waarmee je de foundation makkelijk kan aanbrengen. Zelf gebruik ik liever een kwast maar ik weer dat veel mensen dit sponsje gebruiken omdat deze ook erg fijn in gebruik is!

 photo Miracle3_zps8d717fe6.png

Zie je het handige vakje voor het sponsje?

 photo Miracle5_zpsb076b7b4.png

De foundation zelf, het is eigenlijk net een hele grote concealer! Misschien kan je het daar ook wel een beetje mee vergelijken want de foundation is echt heel erg dekkend! Niks blijft in zicht en wat je over houdt is een super mooie en egale huid in een effen kleur. Vind je dat misschien te heftig zou je de foundation ook plaatstelijk als concealer kunnen gebruiken of voor de grotere stukken die je echt dekkend wil hebben.

 photo Miracle6_zpsb7fdbd08.png

Klein beetje aangebracht, zoals je ziet is het een echte dekkende foundation.

 photo Miracle7_zpsdb99bc6a.png

Het aanbrengen van de foundation is met een kwast of spons echt heel erg makkelijk. De foundation wordt door de warme huid zacht en daardoor kan je hem heel gemakkelijk verdelen en uitblenden op het gezicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij niet wil uitsmeren en dat je daarna een gezicht vol met vlekken hebt.

 photo Miracle8_zps554edff5.png

Mijn gezicht onder foundation of andere make-up.

 photo Miracle9_zps00e37223.png

Met de Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation, en jeetje echt alles is verdwenen, ik heb echt een super egaal gezicht. Helaas omdat hij zo dekkend is vind ik toch dat het cakey effect naar voren komt. Ik ben zelf echt een zeikerd als het gaat om het cakey effect, als ik het al maar een beetje heb vind ik de foundation niks. Ik vind dat een foundation natuurlijk op je gezicht moet zitten en je het niet mag zien, maar dat zie je helaas bij deze foundation wel. Dit is voor mij  echt een afknapper en daarom zou ik niet snel naar deze foundation grijpen. Heb je daar zelf iets minder moeite mee, dan is dit zeker een geschikte foundation voor jou als je voor de echte dekking wilt gaan. Het cakey effect is trouwens minimaal hoor, maar ik stoor me er bij mezelf echt heel erg aan.

Omdat de foundation eigenlijk een crème foundation is zou ik hem wel afpoederen, omdat hij anders in de loop van de dag gaat glijden. Maar zoals je ziet is hij na het aanbrengen wel mooi matte. Ook voelt hij niet vies of plakkerig aan op het gezicht na het aanbrengen, dat had ik in het begin wel een beetje verwacht.

 photo Miracle10_zpsec712bbe.png

Mocht je dus opzoek zijn naar een foundation die makkelijk aan te brengen is en echt een goede dekking geeft, dan ben je bij deze foundation aan het goede adres. Wel geeft hij iets een cakey effect, maar mocht dit geen probleem voor jou zijn is dit zeker een foundation die ik je kan aanraden. Max Factor is bijna bij elke drogisterij te verkrijgen en de Miracle Touch Liquid Illusion Foundation kost € 15,99.

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Kelly caresse
  24 augustus 2013 at 07:10

  Persoonlihk houd ik niet zo van dit soort semi liquid foundation producten en ik vind zo’n potje dan ook snek opgaan, dus zeker voor die prijs zou ik persoonlijk skippen :) wel een goede review!

 • Reply
  Sofie
  24 augustus 2013 at 07:34

  Klinkt goed!

 • Reply
  femketje
  24 augustus 2013 at 07:49

  hmmz, jammer dat ‘ie toch wat cakey wordt

 • Reply
  Caro
  24 augustus 2013 at 08:11

  Ik hou wel van een flinke dekking dus ik zou deze wel willen proberen! :-)

 • Reply
  Kimberley
  24 augustus 2013 at 08:34

  Ik vind het effect iets te dekkend, maar als je echt een onzuivere huid hebt lijkt het me wel fijn werken :)

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  24 augustus 2013 at 08:38

  Hele fijne review!

 • Reply
  Beautydagboek
  24 augustus 2013 at 08:39

  Ik ben wel benieuwd! Als mijn huid echt slecht is, dan is dit wel wat denk ik :)

 • Reply
  Martina
  24 augustus 2013 at 08:48

  Ik draag zelf geen volledig dekkende foundation, voor mensen die dat wel gebruiken is deze vast wel fijn!

 • Reply
  MissBeautypassion
  24 augustus 2013 at 08:49

  Wat heb jij een mooie huid zonder make-up!

 • Reply
  Selma
  24 augustus 2013 at 08:59

  Ik ben best wel beniuewd hier naar! Ik ga hem ook een keertje kopen.

 • Reply
  beautyjuf
  24 augustus 2013 at 09:00

  Wat een eerlijke review! :-) Jammer van het pancake effect…Sowieso ben ik niet zo’n fan van dit soort producten, maar door jouw review skip ik het product helemaal.

 • Reply
  Kim
  24 augustus 2013 at 09:02

  Fijne review! Lijkt me wel een goede foundation, maar toch ben ik meer voor de vloeibare foundations :)

 • Reply
  dailyybreakfast
  24 augustus 2013 at 09:43

  wat heb jij een mooie huid !

 • Reply
  stacey
  24 augustus 2013 at 09:44

  Ik gebruikte deze foundation een jaar of 4 terug, vond het heel erg fijn

 • Reply
  MySimplySpecial
  24 augustus 2013 at 09:54

  Jammer van het cakey effect, op de foto ziet het er mooi uit!

 • Reply
  Lisanne
  24 augustus 2013 at 10:01

  Goede review! Het lijkt mij een fijn product als mijn huid er slecht uit ziet.

 • Reply
  Vienna
  24 augustus 2013 at 10:02

  Ik ben benieuwd! Lijkt me echt fijn omdat ie ook licht is van kleur :)

 • Reply
  Joyce
  24 augustus 2013 at 10:08

  Ziet er goed uit! Fijne review!

 • Reply
  Danielle
  24 augustus 2013 at 10:54

  Heb hier nog nooit over gehoord, maar ik hou niet zo heel erg van ‘vaste’ foundations.

 • Reply
  Charlotte
  24 augustus 2013 at 10:54

  Dit ziet er heel fijn uit! :)
  Mooie kleur, fijne dekking.
  Nu ben ik wel erg nieuwsgierig :)

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  24 augustus 2013 at 11:22

  Ziet er goed uit maar ik heb liever wat luchtigers.

 • Reply
  iscreambeauty
  24 augustus 2013 at 11:33

  Wat een dekking! Ik vindhet jammer dat je ‘em toch vrij goed ziet zitten!

 • Reply
  Raf
  24 augustus 2013 at 12:12

  Ik hoop dat ze deze in mijn kleur hebben, zal eens een kijkje nemen. Misschien kan het cakey effect een beetje worden tegengehouden door er een mist spray overheen te doen?

 • Reply
  nikkivand1986
  24 augustus 2013 at 15:13

  Ik heb alleen zo’n gevoel dat je er niet lang mee kan doen. Het lijkt zo weinig

 • Reply
  Axelle
  24 augustus 2013 at 16:36

  goede review!

 • Reply
  Leigh
  24 augustus 2013 at 17:41

  Ik heb een onzuivere huid, daarvoor is deze foundation echt perfect! Beetje poeder en blush erover en klaar!

 • Reply
  Betty
  18 april 2019 at 10:51

  Is helemaal veranderd van

 • Laat een reactie achter