Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Miracle Match Blur & Nourish Foundation

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation_zpsevor7nge.png

We willen er allemaal goed uitzien, het liefst met een prachtige egale huid. Ik zelf ook, maar ik heb echt een hekel aan een foundation die je ziet zitten. Daarom heb ik jaren geen foundation gedragen omdat ik het verschrikkelijk vond als je zo een masker zag. Gelukkig ben ik niet de enige, maar liefst 87% van de vrouwen verlangt naar een ‘onzichtbare foundation’. Gelukkig hebben steeds meer merken daar een foundation voor en nu ook Max Factor!

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation1_zpsynt6krzr.png

Een perfecte huid hebben, dat is waar veel vrouwen naar verlangen. Nu moet ik zeggen dat ik niet ver van een perfecte huid af zit. Ik heb haast geen oneffenheden, een vrij egale kleur en geen puistjes. Het enige wat niet zo perfect aan mijn huid is, is de vetheid. Maar gelukkig kun je daar met je juiste producten heel wat aan doen. Ik heb dan wel een egale huid, maar toch gebruik ik graag een foundation. Gewoon, om het nét even wat matter en egaler te maken. Alleen ik gebruik dan het liefst wel een lichte en transparante foundation. Deze foundation moet dus perfect bij mijn wensen passen.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation4_zpstm2aresg.png

Want dit is een ‘nauwelijks aanwezige’ foundation, zoals Max Factor zelf zegt. En dat willen we, tenminste, dat wil ik. Deze foundation belooft je imperfecties discreet te verhullen en ook nog eens de huid te hydrateren. Laat me je voorstellen aan de Max Factor Miracle Match Foundation, een foundation waar ik wel eens heel erg blij van kan gaan worden. Het is een revolutionaire – dat vind Max Factor zelf – foundation. Dit komt door de super lichte formule die perfect matcht bij je huidskleur en een vlekkeloze en egale teint bied.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation3_zpspoz5k4yn.png

De foundation bevat een nieuw siliconen ingrediënt dat zich nadrukkelijker gedraagt als een moisturizer en een hoge graad aan mengbaarheid heeft, dit bij elkaar zorgt voor een mooie medium dekking. De foundation bevat ook nog eens verzorgende ingrediënten zoals glycerine, vitamine A en E. Dit moet zorgen voor een prachtige egale huid.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation6_zps6egmhwho.png

De verpakking is gemaakt van doorzichtig glas waardoor je goed de kleur van het product kan zien en het ziet er ook chique uit. Op de achterkant van het product vind je niet echt veel duidelijk informatie. Alleen de informatie in een notendop die ik jullie net vertelde.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation5_zpsgyvw1kkg.png

De foundation heeft een handig pomp dopje waar je gemakkelijk het product mee kan doseren. Twee pompjes zijn voldoende voor mijn gezicht om een mooie egale dekking te krijgen. Het pompje werkt heel makkelijk en pompt de dunne foundation zonder problemen op.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation7_zpsufjfrgrs.png

De foundation is vrij dun van structuur en is net niet waterig te noemen. Maar als je je hand schuin houdt loopt het wel echt uit, om even aan te geven hoe dun de substantie is. Ik heb drie verschillende kleuren ontvangen, maar helaas is het mij onduidelijk of er nog meer kleuren komen of dit het was. De kleuren zijn in ieder geval:

  • 45 Warm Almond
  • 50 Neutral
  • 77 Soft Honey

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation8_zpsmgwpqaer.png

Uitgeveegd valt het me op dat er echt een mooie lichte tint tussen zit en dat ze vrijwel meteen matte opdrogen en snel aan de huid hechten. De producten hebben een subtiele en herkenbare foundation geur, zelf vind ik niet vervelend.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation9_zpsgi07nedt.png

Mijn gezicht zonder enige make-up.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation10_zpsghf4n0ks.png

Mijn gezicht met de Max Factor Miracle Match Blur & Nourish Foundation in de kleur 50 Neutral. Ik kies nu een wat donkerdere kleur omdat mijn gezicht natuurlijk verkleurd is door de zon. En hij sluit perfect bij mijn huid aan, zelfs een beetje aan de lichte kant. De foundation heeft een super natuurlijke uitstraling en bedekt perfect mijn rode stukken op mijn huid.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation11_zpsjtkldwes.png

Met alle make-up op! De foundation voelt ontzettend licht en zacht aan op de huid. Je voelt totaal geen vettig of ander vervelend laagje zitten. Wat ik wel een klein minpuntje vond aan deze foundation is dat hij vrij snel matte aan de huid hecht waardoor je soms een streperig effect kreeg als je het niet uit blend. Maar met een paar keer met mijn Expert Face brush over mijn gezicht te zijn gegaan zat hij perfect.

Ik ben natuurlijk een vette huid en daar doet deze foundation niets voor. Het belooft niet perfect de hele dag te blijven zitten of matte te blijven. Maar toch vond ik dat de foundation het redelijk goed uithield. Aan het einde van de dag glom ik wel behoorlijk en had ik wat kleine foundation ophopingen. Maar die zijn zo weer weggeveegd en eigenlijk ben ik positief verrast.

 photo Max Factor Miracle Match Blur amp Nourish Foundation2_zpsu5axjxam.png

De Max Factor Miracle Match Blur & Nourish Foundation is bijna een foundation naar mijn hart. Als ze ook nog hadden beloofd en waar hadden gemaakt dat het voor een vette huid was dan kon het niet meer stuk. Maar heb je geen vette huid en ben je op zoek naar een mooie foundation die er mooi en natuurlijk uit ziet? Dan moet je zeker deze foundation proberen. Als mijn geliefde L’Oréal Infallible 24H Matte foundation op is ga ik gewoon vrolijk verder met deze!

De nieuwe foundation van Max Factor is pas vanaf half augustus te koop bij de drogisterijen voor € 16,99 wat ik een prima prijs vind. En houd anders gewoon goed de aanbiedingen in de gaten!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Zien er strak uit! Ben heel benieuwd erna, echt een foundation voor de zomer zo te zien aan de dekking. Helaas heb ik altijd wel last van een vettere T-zone.

  2. Klinkt heel goed, ik ben altijd op zoek naar foundations die goed blijven zitten, ook al heb je een vette huid. En deze klikt dus best goed!

  3. Ziet er veelbelovend uit! Zelf vind ik foundations die er natuurlijk uitzien vaak niet dekkend genoeg. Dan kun je net zo niets opsmeren denk ik dan. Oogmake-up zie je toch ook meteen, sowieso dat iemand make-up draagt. Maar als het mooi is aangebracht heb ik daar geen problemen mee. Dus ook niet bij mezelf. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *