Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions4_zpsbd540fb7.png

Ik ga er geen geheim van maken dat de Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara op dit moment echt mijn favoriete mascara is. Hij geeft prachtig volume en body, precies wat ik zoek in een mascara. Ik was dan ook blij verrast toen er een nieuwe variant van deze mascara uit kwam, namelijk de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara. Alleen deze variant is íets subtieler, laten we gewoon snel gaan kijken!

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions3_zps964f67f9.png

Meer volume, meer intensiteit en meer lengte? Het kan allemaal met deze mascara. Ik begin met een grote glimlach op mijn gezicht deze mascara te testen. Waarom? Omdat ik de voorganger van deze mascara ook geweldig vind en elke dag trouw gebruik. Deze mascara moet dus zeker niet onder doen voor zijn voorganger. Je moet trouwens wel even kijken welke mascara je te pakken hebt, want de verpakkingen zijn vrijwel identiek. Alleen de naam en de gouden strepen verschillen van elkaar.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions5_zps4fca7b9a.png

Maar wat is er nou anders aan deze mascara dan zijn voorganger? Daar was ik eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar. Er duidelijk komt het niet naar voren want eigenlijk wordt hij heel erg met zijn voorganger vergelijken. Hij heeft dezelfde vorm, hetzelfde borsteltje en eigenlijk ook dezelfde beloftes. Er wordt alleen aangegeven dat je met deze mascara in één handomdraai maximaal volume, lengte en super zwarte wimpers hebt. Maar eerlijk gezegd vind ik dat ook het geval bij zijn voorganger. Echte verschillen op het eerste oog en op papier kan ik niet ontdekken. Ik denk dat we hem gewoon moeten gaan testen.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions6_zps64e7dd5f.png

De mascara is er in één kleur te krijgen en dat is natuurlijk zwart. Tegenwoordig doen we niet meer aan super zwart en dat soort termen. Zwart moet tegenwoordig ook gewoon écht zwart zijn. Gelukkig is deze mascara ook écht zwart, precies wat hij belooft.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions7_zps64683339.png

Het borsteltje is inderdaad precies hetzelfde als zijn voorganger. Ik vond het in het begin een gekke borstel en had er niet zoveel van verwacht. Maar deze borstel heeft echt mijn hart gestolen. Hij werkt heel makkelijk, separeert mijn wimpers goed, geeft volume en lengte, geweldig. Deze mascara belooft er perfect uit te zien met maar één laagje mascara. Maar eerlijk is eerlijk, ik gebruik altijd maar één laagje mascara, anders hoeft de mascara van mij al niet meer en beland hij in de weggeefbak.

 photo RimmelKateMascara7_zps318827de.png

Mijn wimpers zonder enige mascara.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions_zps86c627be.png

Mijn wimpers met de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising mascara. Mijn wimpers zijn inderdaad in één laagje perfect bedekt en heeft een prachtige uitstaling. Ik vind hem erg mooi en zie nu ook goed wat het verschil is met de voorganger. Deze mascara is een stukje subtieler. Velen gaven al aan dat de Masterpiece Transform High Impact Volumising mascara iets te heftig was en iets meer van natuurlijk hielden. Nou Max Factor heeft jullie gehoord en dezelfde mascara gemaakt met een subtieler tintje, maar nog steeds prachtige wimpers met volume, body en een zwarte kleur!

 photo MaxFactorMasterpieceTransformMascara11_zpscba43d7a.png

Maar jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig naar het verschil met de Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara. Dit is een foto met deze mascara op en je ziet al meteen het verschil. Deze mascara geeft net iets meer body aan mijn wimpers. Persoonlijk hou ik meer van deze mascara, maar dat is natuurlijk helemaal waar jouw verwachtingen liggen. Hou je van echt veel volume en body dan raad ik je de Transform High Impact Volumising mascara aan! Hou je meer van natuurlijk? Dan is de Glamour Extensions 3-in-1 Volumising mascara geschikt voor jou!

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions1_zps4e5c885c.png

Full face foto met deze mascara. Ik zie er een beetje moe uit, maar dat ben ik ook, haha! Maar deze mascara doet wel wonderen. Ik vind het effect heel erg mooi wat subtieler. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch naar iets meer body met de  Transform High Impact Volumising mascara, maar slecht vind ik deze zeker niet! De mascara blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten, vlekt niet en laat geen klontjes en stukjes achter.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions8_zpsb3382fdc.png

Max Factor heeft het weer gedaan, een prachtige mascara op de markt gebracht waar iedereen blij van kan worden. Hou je van mooie wimpers die toch nog natuurlijk ogen, dan is deze mascara écht iets voor jou. Ik kan hem dan eigenlijk ook niets anders dan aanraden. Max Factor bewijst toch maar weer waarom het mijn favoriete merk is qua mascara’s. De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara is vanaf februari te koop bij de drogisterij voor € 17,99. Helaas wel wat duurder dan zijn voorganger.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Kirsten
  9 januari 2015 at 11:12

  Deze mascara ziet er ook goed uit. Ik schreef vandaag ook een review over de Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising mascara. (: Hij is inderdaad fijn!

 • Reply
  Simone
  9 januari 2015 at 11:30

  Oh wauw, het effect ziet er echt heel goed uit. Vind Max Factor alleen altijd zo duur, vind ik jammer.

 • Reply
  Manon
  9 januari 2015 at 11:32

  Wat een prachtig effect!

 • Reply
  Shaz
  9 januari 2015 at 11:37

  Super! Deze hou ik zeker in de gaten wanneer ik weer een mascara nodig heb.

 • Reply
  Veronique
  9 januari 2015 at 12:32

  Dat is zeker een goede mascara. Het ziet er meteen een stuk voller uit. Ik heb wimperextensions dus heb het momenteel niet nodig, maar ik ga hem zeker onthouden. Goede duidelijke foto’s trouwens! x

 • Reply
  artisticstateofmind
  9 januari 2015 at 12:51

  Ik vind die heftigere mooier! Vooral omdat ik een bril draag en het dan al niet zo veel opvalt… Dan moet ik mn wimpers wel dik bedekken met mascara!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  9 januari 2015 at 12:53

  Ik vind ‘m echt mooi, vooral met een laagje! Dan geeft hij lengte maar ziet hij er toch nog naturel uit.

 • Reply
  Denise
  9 januari 2015 at 13:01

  Staat je prachtig!

 • Reply
  Maureen
  9 januari 2015 at 13:58

  Ziet er goed uit!, alleen jammer dat mascara’s altijd zo duur zijn.

 • Reply
  femketje
  9 januari 2015 at 14:28

  mooi effect :D

 • Reply
  beautifulday4makeup
  9 januari 2015 at 14:40

  Mooie mascara zeg!

 • Reply
  Suzanne
  9 januari 2015 at 15:31

  Ik ben ook fan van Max Factor. Ik gebruik die mascara’s al jaren :)

 • Reply
  Tania
  9 januari 2015 at 15:43

  Die ziet er wel goed uit. Mooi effect

 • Reply
  Margot
  9 januari 2015 at 16:36

  Wat een mooi effect! Ik gebruik al jaren mascara’s van Max Factor.

 • Reply
  xmmke
  9 januari 2015 at 16:50

  Dat ziet er wel uit als een fijne mascara zeg! :)

 • Reply
  Nicolish
  9 januari 2015 at 17:09

  Jeetje wat een mooi resultaat! Helaas wel wat duur opzich ja. Ik vind sowieso dat de mascara’s van Maybelline, Maxfactor en L’Oreal allemaal een beetje overpriced zijn.

 • Reply
  Beau
  9 januari 2015 at 17:55

  Wat een mooi resultaat!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  9 januari 2015 at 18:02

  Wat een mooie mascara.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 januari 2015 at 19:29

  Ik vind het een beetje too much..

 • Reply
  BeautyOpinie
  9 januari 2015 at 20:02

  Wauw, wanneer mijn mascara op is ga ik zeker Transform High Impact Volumising eens proberen. Mooi!

 • Reply
  face2beauty
  9 januari 2015 at 21:42

  Max factor is echt supere met mascara’s! Ook deze is weer een topper.

 • Reply
  mellavieee
  9 januari 2015 at 21:48

  Wauw wat een prachtige resultaat!

 • Reply
  priscilla
  10 januari 2015 at 18:30

  Oeh, ik heb hem heel toevallig vandaag gekocht dus kan niet wachten om hem te gebruiken! Ziet er goed uit :)

 • Laat een reactie achter