Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions4_zpsbd540fb7.png

Ik ga er geen geheim van maken dat de Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara op dit moment echt mijn favoriete mascara is. Hij geeft prachtig volume en body, precies wat ik zoek in een mascara. Ik was dan ook blij verrast toen er een nieuwe variant van deze mascara uit kwam, namelijk de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara. Alleen deze variant is íets subtieler, laten we gewoon snel gaan kijken!

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions3_zps964f67f9.png

Meer volume, meer intensiteit en meer lengte? Het kan allemaal met deze mascara. Ik begin met een grote glimlach op mijn gezicht deze mascara te testen. Waarom? Omdat ik de voorganger van deze mascara ook geweldig vind en elke dag trouw gebruik. Deze mascara moet dus zeker niet onder doen voor zijn voorganger. Je moet trouwens wel even kijken welke mascara je te pakken hebt, want de verpakkingen zijn vrijwel identiek. Alleen de naam en de gouden strepen verschillen van elkaar.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions5_zps4fca7b9a.png

Maar wat is er nou anders aan deze mascara dan zijn voorganger? Daar was ik eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar. Er duidelijk komt het niet naar voren want eigenlijk wordt hij heel erg met zijn voorganger vergelijken. Hij heeft dezelfde vorm, hetzelfde borsteltje en eigenlijk ook dezelfde beloftes. Er wordt alleen aangegeven dat je met deze mascara in één handomdraai maximaal volume, lengte en super zwarte wimpers hebt. Maar eerlijk gezegd vind ik dat ook het geval bij zijn voorganger. Echte verschillen op het eerste oog en op papier kan ik niet ontdekken. Ik denk dat we hem gewoon moeten gaan testen.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions6_zps64e7dd5f.png

De mascara is er in één kleur te krijgen en dat is natuurlijk zwart. Tegenwoordig doen we niet meer aan super zwart en dat soort termen. Zwart moet tegenwoordig ook gewoon écht zwart zijn. Gelukkig is deze mascara ook écht zwart, precies wat hij belooft.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions7_zps64683339.png

Het borsteltje is inderdaad precies hetzelfde als zijn voorganger. Ik vond het in het begin een gekke borstel en had er niet zoveel van verwacht. Maar deze borstel heeft echt mijn hart gestolen. Hij werkt heel makkelijk, separeert mijn wimpers goed, geeft volume en lengte, geweldig. Deze mascara belooft er perfect uit te zien met maar één laagje mascara. Maar eerlijk is eerlijk, ik gebruik altijd maar één laagje mascara, anders hoeft de mascara van mij al niet meer en beland hij in de weggeefbak.

 photo RimmelKateMascara7_zps318827de.png

Mijn wimpers zonder enige mascara.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions_zps86c627be.png

Mijn wimpers met de Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising mascara. Mijn wimpers zijn inderdaad in één laagje perfect bedekt en heeft een prachtige uitstaling. Ik vind hem erg mooi en zie nu ook goed wat het verschil is met de voorganger. Deze mascara is een stukje subtieler. Velen gaven al aan dat de Masterpiece Transform High Impact Volumising mascara iets te heftig was en iets meer van natuurlijk hielden. Nou Max Factor heeft jullie gehoord en dezelfde mascara gemaakt met een subtieler tintje, maar nog steeds prachtige wimpers met volume, body en een zwarte kleur!

 photo MaxFactorMasterpieceTransformMascara11_zpscba43d7a.png

Maar jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig naar het verschil met de Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara. Dit is een foto met deze mascara op en je ziet al meteen het verschil. Deze mascara geeft net iets meer body aan mijn wimpers. Persoonlijk hou ik meer van deze mascara, maar dat is natuurlijk helemaal waar jouw verwachtingen liggen. Hou je van echt veel volume en body dan raad ik je de Transform High Impact Volumising mascara aan! Hou je meer van natuurlijk? Dan is de Glamour Extensions 3-in-1 Volumising mascara geschikt voor jou!

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions1_zps4e5c885c.png

Full face foto met deze mascara. Ik zie er een beetje moe uit, maar dat ben ik ook, haha! Maar deze mascara doet wel wonderen. Ik vind het effect heel erg mooi wat subtieler. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch naar iets meer body met de  Transform High Impact Volumising mascara, maar slecht vind ik deze zeker niet! De mascara blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten, vlekt niet en laat geen klontjes en stukjes achter.

 photo MaxFactorMasterpieceGlamourExtensions8_zpsb3382fdc.png

Max Factor heeft het weer gedaan, een prachtige mascara op de markt gebracht waar iedereen blij van kan worden. Hou je van mooie wimpers die toch nog natuurlijk ogen, dan is deze mascara écht iets voor jou. Ik kan hem dan eigenlijk ook niets anders dan aanraden. Max Factor bewijst toch maar weer waarom het mijn favoriete merk is qua mascara’s. De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara is vanaf februari te koop bij de drogisterij voor € 17,99. Helaas wel wat duurder dan zijn voorganger.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Deze mascara ziet er ook goed uit. Ik schreef vandaag ook een review over de Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising mascara. (: Hij is inderdaad fijn!

  2. Dat is zeker een goede mascara. Het ziet er meteen een stuk voller uit. Ik heb wimperextensions dus heb het momenteel niet nodig, maar ik ga hem zeker onthouden. Goede duidelijke foto’s trouwens! x

  3. Jeetje wat een mooi resultaat! Helaas wel wat duur opzich ja. Ik vind sowieso dat de mascara’s van Maybelline, Maxfactor en L’Oreal allemaal een beetje overpriced zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *