Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara

Ik hou van mascara’s testen, ik ben altijd opzoek naar een goede en nog betere mascara dan die ik al had. Op dit moment ben ik groot fan van de L’Oréal Telescopic Lift Mascara, maar toch werd ik weer getriggerd in de Kruidvat toen ik de nieuwe mascara van Max Factor zag liggen. Max Factor komt namelijk met een nieuwe mascara, de Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara. En deze mascara is best bijzonder, want deze kun je draaien voor meer lengte of volume. Ik test hem natuurlijk heel graag uit!

Max Factor 2 in 1 Lash Wow mascara voor lengte en volume

Geef je wimpers die WOW-factor door de nieuwe Max Factor mascara. De Max Factor Masterpiece 2-in-1 Lash Wow mascara zorgt ervoor dat je wimpers langer lijken en meer volume hebben. Door een simpele draai een de knop kies je voor jouw gewenste resultaat. Ga je voor lengte of ga je voor volume? Of misschien toch allebei?

Ik vind op het eerste gezicht de mascara er mooi en luxe uitzien. Het idee van de 2 in 1 mascara door het borsteltje te kunnen draaien ziet er leuk en nieuw uit, maar dat is het niet. Ik heb al vaker een vergelijkbare mascara van MAC gehad en ik vond het geen hele bijzondere extra werking hebben. Maar toch was ik benieuwd of het jaren later wel werkt.

De bijzondere borstel van de Max Factor Lash Wow mascara

Met deze mascara kun je twee kanten op, zo gebruik je de lange borstel (links) voor meer lengte en kun je de korte borstel gebruiken voor meer volume. De mascara heeft een draaibaar en eenvoudig te gebruiken borsteltje waarmee je je gewenste effect heel gemakkelijk kunt aanbrengen. Door de lange borstel te gebruiken zit er minder mascara tussen de haartjes waardoor je lengte creeert. En wanneer de de borstel draait komen de haren dichter op elkaar te staan en zit er meer mascara tussen de haartjes waardoor je volume krijgt.

De langhoudende, gladde formule is eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen over de hele lengte en zelfs op de wimpers in je binnenste ooghoeken.

Ik vind de Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara er heel erg mooi uitzien, het ziet er echt luxe uit. Maar dat zijn we wel gewend van het merk Max Factor. Maar daar zijn de prijzen tegenwoordig ook wel naar, ik vind Max Factor echt een van de duurste drogisterij merken waardoor ik merk dat ik er toch sneller aan voorbij loop. Terwijl ze hele fijne producten hebben en ik hun mascara’s al jaren met heel veel plezier gebruik.

Goed, we gaan kijken naar de resultaten van de Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met de Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara. Let op, links heb ik het borsteltje gebruikt voor de lengte en rechts het borsteltje voor de volume. Als je goed kijkt zie je een subtiel verschil. Links hebben mijn wimpers inderdaad meer lengte dan rechts en andersom heb ik weer meer volume.

Of ik het verschil echt enorm vind? Nee dat niet. Als ik naar onderstaande foto kijk is het verschil amper te zien. Maar mooi vind ik het resultaat zeker wel. De mascara klontert verder niet, is gemakkelijk aan te brengen en blijft ook nog eens goed zitten zonder uit te lopen.

Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara

Zoals ik hierboven al zei, zie je op een afstandje het verschil niet meer heel erg goed tussen beide kanten. Voor de rest ben ik erg enthousiast over de mascara. Hij brengt gemakkelijk aan en na een paar keer vegen heb je al het gewenste resultaat. Ook blijft de mascara goed zitten en is het makkelijk te verwijderen met een goede make-up remover of cleanser.

De Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara is te koop voor € 19,99 per stuk wat ik best veel geld vind voor een mascara. Gelukkig is hij vaak in de aanbieding voor de helft van het geld. Ik vind het een fijne mascara, maar niet een geweldige mascara. Het idee van het draaibare borsteltje vind ik leuk, maar ik vind het persoonlijk geen wereld van verschil toevoegen aan de mascara.

De nieuwe Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara is te koop bij verschillende drogisterijen en online. Wat vinden jullie van deze mascara?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Ik vind deze mascara mooi staan bij je,heb deze in de aanbieding gekocht bij het kruidvat en ben er tevreden over

  2. Leuke review!
    Ik vind dat de mascara’s in de drogist tegenwoordig al heel duur worden. Bijna alle nieuwe mascara’s die uit komen zijn rond de €20. Zo blijft er weinig butget meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *