Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection_zpskuby1okv.png

Je hebt ze wellicht al op andere blogs voorbij zien komen, de Max Factor Marilyn Monroe lipsticks. In totaal heeft Max Factor vier lipsticks uitgebracht in een mooie klassieke rode kleur. Gelukkig zijn er ook ontelbaar vele rode kleuren en Max Factor heeft vier prachtige rode lipsticks uitgebracht met een klassiek Marilyn Monroe tintje.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection1_zpsdzhah2uo.png

Marilyn Monroe dat is natuurlijk wel een dame op zich, ook niet heel gek dat Max Factor zich door haar heeft laten inspireren. Marilyn Monroe hield van mooie gelifte wimpers en natuurlijk een mooi gestifte rode mond. Het kan dan natuurlijk niet anders dat Max Factor prachtige lipsticks ontwerpt met haar kleur en naam!

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection2_zpsg9k60nsg.png

Hou jij wel een beetje van glamour en rode lippen? Dan zijn deze lipsticks zeker iets voor jou! Zelf ben ik niet zo een opvallend persoon en vind rode lipstick voor mezelf al snel te heftig, maar toch wilde ik deze rode pareltjes graag proberen!

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection3_zpswtlcxqsm.png

In totaal zijn er vier verschillende kleuren:

 • 3 Marilyn Berry
 • 2 Marilyn Sunset Red
 • 1 Marilyn Ruby Red
 • 4 Marilyn Cabernet

Alle vier de kleuren rood zijn eigenlijk totaal verschillend. De ene is meer roze, de ander wat warmer en de andere heeft juist een donkere ondertoon met glitters! Ze hebben wel allemaal een prachtige glans.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection5_zpsjqwjy6uq.png

De lipsticks van Max Factor vind ik er ontzettend mooi en best luxe uitzien voor een drogisterij merk. De lipsticks hebben een mooie en stevige huls die goed sluit. De lipsticks hebben zelf ook een mooie vorm met een opgedrukte X van Max Factor.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection6_zpskzo9kqxp.png

Ze lipsticks zijn best groot van formaat en dat vind ik zeker een pluspunt, zo kan je er ook lekker lang mee doen. Ze ruiken trouwens ook erg lekker, niet zo chemisch. Wat het precies is kan ik niet helemaal thuis brengen maar het schijnt citrus met vanille te zijn, lekker!

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection7_zpsrwtjqjpc.png

Door het verschrikkelijke donkere weer van de afgelopen dagen moest ik de foto’s met flits maken en weerkaatst het licht een beetje in de swatches. In het echt zijn ze iets roder in plaats van roze-achtig. Wat me wel meteen opviel is dat de lipsticks heerlijk zacht zijn en een prima pigment achterlaten. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet volledig dekkende lipsticks zijn, maar neigt een klein beetje naar het transparante.

Van links naar rechts zie je: Marilyn Berry, Marilyn Sunset Red, Marilyn Ruby Red en Marilyn Cabernet.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection8_zps6iemvrzg.png

Marilyn Berry

Dit is de meest roze versie van de vier lipsticks en ik vind hem erg mooie en fris, niet al té klassiek.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection9_zpsvckdbikc.png

Marilyn Sunset Red

Dit is echt een wat meer exotische kleur doordat het een warme oranje ondertoon heeft. Het is niet helemaal mijn kleur, maar velen staat het erg mooi.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection10_zpsw5wghvwy.png

Marilyn Ruby Red

Dit is dé kleur van Marilyn, de klassieke rode kleur. Ik vind hem eigenlijk heel erg mooi en draagt erg prettig.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection11_zpsfsiwxtn4.png

Marilyn Cabernet

En dan de donkerste kleur van alle vier met subtiele glitters geeft het de lipstick nog meer glans. Ook een erg mooie klassieke kleur voor in de avond.

 photo Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection4_zpsk6erp9hm.png

De lipsticks van de Max Factor Marilyn Monroe Lipstick Collection dragen heel prettig en voelen als een lippenbalsem aan op je lippen. Maar daar ligt ook wel een beetje het gevaar, een hele lange houdbaarheid hebben ze daarom niet. Na een broodje moet je ze wel echt even bijwerken. De lipsticks zijn te koop vanaf volgend jaar bij de drogisterijen voor € 14,99 wat ik stiekem best aan de prijs vind. Wat vinden jullie van deze lipsticks?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Ik vind de lipsticks leuk maar niet ontzettend bijzonder. Ze liggen naar mijn idee qua kleuren nogal dicht bij elkaar. Jammer maar wel begrijpelijk want het is de Marilyn Monroe lijn waar rode lippen natuurlijk echt bij horen.

 2. Alleen de verpakking vind ik al zo mooi
  Ik vind zelf persoonlijk de donkerste tint het mooiste
  Die rose ook, maar dat vind ik dan weer niet zo bij ’t MM passen
  Ook de verzorgende formule spreekt me aan
  Liever een keer extra bij stiften dan droge velletjes die je nu wat sneller krijgt in dit seizoen

 3. Ik vind ze net iets te flets eigenlijk, misschien door de glans. Van mij mag het iets feller en dekkender! Die foto van die doppen met de nummertjes vind ik trouwens echt tof gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *