Search
Close this search box.

Max Factor Lash Revival Primer & Mascara

Automatische concepten

De mascara’s van Max Factor zijn wat mij betreft één van de beste drogisterij mascara’s die er zijn. Eigenlijk slaan ze nooit de plank mis en was daarom ook erg benieuwd naar deze twee nieuwe lanceringen. Een primer en mascara die je samen kunt gebruiken voor veel volume en lengte. Ik testte het duo uit.

Automatische concepten

Beide lanceringen zijn nieuw, de Max Factor Lash Revival Primer en de Max Factor Lash Revival Mascara. De producten zitten verpakt in een mooie chique huls die je meteen aan Max Factor doet denken. Ik zelf vind het er vooral erg mooi uitzien, maar wel weer net even wat anders dan de bestaande mascara’s van het merk. De primer zit duidelijk in een witte huls en de mascara in een luxe gouden huls.

Automatische concepten

Max Factor Lash Revival Primer – € 14,99

De nieuwe Max Factor Lash Revival Primer maximaliseert het volume en de lengte terwijl het tegelijkertijd je wimpers verzorgt. Met een unieke, conditionerende formule met vitamine E en oliën kun je je wimpers geleidelijk boosten en verzorgen, terwijl de microvezels direct je wimpers langer maken.

Automatische concepten

De primer is eigenlijk precies zoals je hem verwacht. Ik vind het wel grappig dat Max Factor weer met een wimper primer komt terwijl ze geleidelijk bij andere merken weer naar de achtergrond verdwijnen. Het borsteltje vind ik in ieder geval een groot pluspunt, deze is namelijk met siliconen haartjes. De mascara brengt heel gemakkelijk aan en door de vezels worden de wimpers echt verlengt. Je zult dat zo meteen ook terug zien op de foto’s.

Automatische concepten

Max Factor Lash Revival Mascara – € 18,99

De nieuwe mascara van Max Factor geeft impact op je wimpers. De introductie van Lash Revival Mascara, Max Factor’s eerste mascara met bamboe-extract, laat je wimpers al in 4 weken tijd zichtbaar opleven. Het geeft je een impactvolle wimperlook met langere, sterkere en dikkere wimpers.

Max Factor blijft continue haar producten innoveren met de meest geavanceerde ‘good-for-you’ ingrediënten. Zo ook bij de Lash Revival Mascara die een formule bevat die je wimpers dag na dag, bij elke applicatie sterker maakt, ze voedt en verzorgt en op de lange termijn voordelen geeft.

Automatische concepten

In tegenstelling tot de primer heeft de mascara een heel andere borstel. De borstel van de mascara is gebogen en heeft lange ‘normale’ haren. Zelf ben ik nooit zo onder de indruk van dit soort borstels omdat ze niet zoveel volume geven.

Max Factor heeft voor deze borstel gekozen omdat de vorm gemakkelijk belooft aan te brengen zonder te knoeien.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de primer. Je ziet echt dat de witte vezels mijn wimpers verlengen.

Automatische concepten

Daarna de gewone mascara over de primer aangebracht. Ik vind het resultaat echt prachtig, maar eerlijk gezegd niet beter dan mijn L’Oréal Unlimited mascara, waarbij je geen primer nodig hebt.

Automatische concepten

Zoals ik al zei ben ik enthousiast over het resultaat met primer én mascara, alleen ik vind het niet beter dan alleen mijn favoriete mascara. Daarnaast was ik ook heel benieuwd wat de mascara zou doen zonder primer en toen was ik wel echt teleurgesteld, hij doet dan namelijk niet heel veel, alleen wat meer lengte. Voor echt veel volume en lengte heb je dus wel echt de primer erbij nodig.

Automatische concepten

Ik vind de producten in combinatie met elkaar erg fijn, alleen eerlijk is eerlijk, dan is het best een dure combinatie. Hetzelfde resultaat kun je ook met een gewone mascara behalen. Wil je uberhaupt wat meer volume, dan is de primer wel een goede optie om onder je gewone mascara aan te brengen.

Hou je van subtielere en soepele wimpers, dan is de mascara een goede optie. Qua verzorging merk ik er eerlijk gezegd niet heel erg veel van, behalve dat mijn wimpers met mascara nog steeds zacht en soepel aanvoelen.

De Max Factor Lash Revival Primer & Mascara zijn te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. ik gebruikte vroeger altijd max factor mascara maar op een of andere manier vind ik ze niks meer. deze geeft wel mooi resultaat maar voor mij geen wauw effect

  2. Moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik deze mascara zoveel mooier vind dan je favoriete L’Oréal.. die ziet er wat plakkerig uit.. heb zelf altijd ‘Too faced- better than sex’ zeker de moeite waard om te proberen.
    Altijd heerlijk om je blogs te lezen.. check iedere dag of je weer wat gepost hebt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *